Kişilik & Karakter Kimin bilgilerini bilmk isterdin? nedenamaa Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuşmak istediğiniz ve ya bilgisine sahip olmak istediğiniz birileri vrmı yardımcı olabilirim :) Güncellemeler+1 yıl Örnek şu isimli şu şehirde birdde yaşı gerek bn istediğiniz bilgiyi verrbilirm. Kimin bilgilerini bilmk isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kimsenin istemezdim 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Lana Del Rey gerçek adıyla Elizabeth Woolridge Grant 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Bilgilerine ztn int erişebilirsn bn özel hayatından biri olarak dedim. Yorumla Gothroc +1 yıl özel hayatımda öyle biri yok. belki ne biliyim numarası mail adresi vs olabilir diye dedim :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninle sadece burada özelden konuşmak isterdim hepsi bu, diğerlerinin bilgilerini bilmeyi istemek senin de benim de başımı yakar :) 0 5 Yorumla nedenamaa +1 yıl Sen kimsin mesaj at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece takip ettiğin üyeler sana yazabiliyormuş :) açayım istersen profili sen yaz Yorumla nedenamaa +1 yıl Tamam aç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaz geçtin sanırım :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hoşlandığım cocugun isterdim ama ne gibi bilgileri mesela 0 4 Yorumla nedenamaa +1 yıl Ad soyad ikamet yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız Allah seni hoşlandığım çocuğun adını soyadını biliyorum ama ikametgahını bilmiyorum Ayrıca ikametgah ını nasıl öğreniyorsun Yorumla nedenamaa +1 yıl Onu bilmeden öğrenemem ikamet şart Yorumla crazzy42 +1 yıl ikametgahını bilse kendi bulur sana ihtiyaç yok ki :) Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen kahin misin? 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Evet başka soru Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. hsys ve 25m datası mı var 0 4 Yorumla nedenamaa +1 yıl Evet Yorumla s Taciiiii +1 yıl xampp'tan açıyorsan mernis 2015 tarzı programlısı da var Yorumla nedenamaa +1 yıl Evet biliyorum Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Onlar ne Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Var birisi 0 3 Yorumla nedenamaa +1 yıl Özelden yazabilirsin Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Kapalı kutun Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Hey. Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen. 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Kendimi ele veremem 😅 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Tanışıp kaynaşırsak sana el olmaktan çıkarım , sen de kendini ele vermemiş olursun :P Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elon Musk 0 4 Yorumla nedenamaa +1 yıl Onun ztn bilgilerine ulaşabilirsin, bn özel istek olarak dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazabilirm 🙃 Yorumla nedenamaa +1 yıl Olurr aşko Yorumla nedenamaa +1 yıl Ekle bni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimsenin istemezdim
Lana Del Rey gerçek adıyla Elizabeth Woolridge Grant
Bilgilerine ztn int erişebilirsn bn özel hayatından biri olarak dedim.
özel hayatımda öyle biri yok. belki ne biliyim numarası mail adresi vs olabilir diye dedim :D
Seninle sadece burada özelden konuşmak isterdim hepsi bu, diğerlerinin bilgilerini bilmeyi istemek senin de benim de başımı yakar :)
Sen kimsin mesaj at
Sadece takip ettiğin üyeler sana yazabiliyormuş :) açayım istersen profili sen yaz
Tamam aç
Açtım
Vaz geçtin sanırım :)
Hoşlandığım cocugun isterdim ama ne gibi bilgileri mesela
Ad soyad ikamet yaş
Kız Allah seni hoşlandığım çocuğun adını soyadını biliyorum ama ikametgahını bilmiyorum Ayrıca ikametgah ını nasıl öğreniyorsun
Onu bilmeden öğrenemem ikamet şart
ikametgahını bilse kendi bulur sana ihtiyaç yok ki :)
Sen kahin misin?
Evet başka soru
hsys ve 25m datası mı var
Evet
xampp'tan açıyorsan mernis 2015 tarzı programlısı da var
Evet biliyorum
Onlar ne
Var birisi
Özelden yazabilirsin
Kapalı kutun
Hey.
Sen.
Kendimi ele veremem 😅
Tanışıp kaynaşırsak sana el olmaktan çıkarım , sen de kendini ele vermemiş olursun :P
Senin bilgilerini
Elon Musk
Onun ztn bilgilerine ulaşabilirsin, bn özel istek olarak dedim
Özelden yazabilirm 🙃
Olurr aşko
Ekle bni