Türkiye'de geçtiğimiz yıl 61milyon 870bin antidepresan kullanılmış. Bu sayıyla geçen senelere göre rekor bir artış gerçekleşmiş.
Şu an ruh haliniz nasıl peki?

Türkiye'de geçtiğimiz yıl 61milyon 870bin antidepresan kullanılmış. Bu sayıyla geçen senelere göre rekor bir artış gerçekleşmiş.
Şu an ruh haliniz nasıl peki?

Çok normal ekonomik sorunlar, ailesel problemler, fatura, kira, çevremizde oluşan problemler derken insanların psikolojisi bozulması kadar kötü bir durum yok..
Psikolojik sorunlar yaşayan ve tedavi gören kişilerde umarım kısa zamanda kendilerini daha iyi hissederler...
Benim ruh halimin sebebi iki insandır açık ve net. Keşke ikisiyle de tanışmasaydım. Biri reel bir arkadaş. Diğeri bende kalsın ismi lazım değil. Ruh halim şöyle ki aktifim sosyalim geziyorum tozuyorum hayvan seviyorum fotoğraf çekiyorum yüzüm çok güleç fazla gülmeme kızan bile var bazen boş boş güldüğüm oluyor avel gibi gülüyorum.
Ama sebebi aslında iç dünyamdaki üzüntüleri bastırmak hissediyorum. Düzelecek.
Bana, başkalarına gösterdikleri basmakalıp yolları öğrettiler. Başka türlü bir itinayla tutmalıydılar beni; Daha fazla değil, farklı. Normal bir insan olmaya zorladılar, bana boş yere vakit kaybettirdiler. Olmayınca da anormâl dediler.
_Oğuz Atay_
Ben yeşil reçeteli antidepresanlar kullandım bittiğinde tekrar istedim vermediler dozajını düşürdüler bende sinirlendim bıraktım ilacı bazen anksiyetem tutuyor ama alıştım diyebilirim. Sadece aşırı boğulduğum da kullanıyorum
Hayır o şekilde dozaj değil etkisi. Daha düşük bir ilaç bahsettiğim
Bilmiyorum kendim bir etkisini görmedim fışardan biri ancak anlar eski benle şimdi ki beni
Cevap
6Cevap
Çok normal markete giden eczaneye uğrayarak dönüyordur evine 😅 antidepresan olmadan gülemiyor halk doğuştan kafası güzel bir çoğunluğumuz var antidepresan kullanmadan da o ayrı konu şimdi 😅
Bende bilmiyorum nasıl olduğunu anlaşıp gidiyoruz işte 😂
şaşırmamak lazım. Hayat şartları, sıkıntılar, ekonomik durum vs
Bende 2 yıl boyunca kullanmıştım ama işe yaramadığı için bıraktım. ruh halim kötü
Yıkık, ben diyorum hepimizin psikolojisi bozuk wjwjjw
6 7 gündür ilacımı kullanmıyordum ve bugün naasıl bir hata yaptığımı anladım. Sinirlenmek neydi onu unutmuştum :D
Öncelikle tişkürlerr. Evet bir süredir kullanıyorum aslında biraz kaygı bozukluğu için ama sinir konusunda da iyi geliyor.
Üzücü vallahi, hala bahaneye sarılanlar insanlar daha da psikolojimi bozuyor. Ruh halim yerlerde ama iyi olmaya çalışıyorum, sorumluluklarım var...
Bir eczacı olarak, inanılmaz satışı var.. Daha önce hiç kullanmadım ama bu aralar bir kullansam mı düşüncesi oluşuyor kafamda..
İsteyen ücretli alabiliyor tabi, reçete şart değil bazı ilaçlarda
Tabiki..
Ruh halim pek iyi değil. Anksiyetem var ve zaman zaman aşırı artıyor ama yinede ilaç kullanmak istemiyorum. Melisa çayı şimdilik yeterli geliyor 💦
Bazı konularda umursamazım ve içime kapanık biri değilim. karşımdaki üzülücek diye de susmam. Sanırım oyuzden hiç bir zaman psikolojik bir sorun yasamadm
Duygularım acıyor bazen. İçimdeki kız çocuğu diz çömelip ağlıyor. Bir ışık arıyorsun umut ama o ışıkta kaybolmuş gibi.
Şu durum sadece Türkiyeyi kapsamıyor. Günümüzün gençlerinin çoğu böyle. Devir çok kötü
Ben bunu psikolojik bozukluğa değil özentiliğe bağlıyorum. Ruh halim oldukça iyi.
o kadar çok şey üst üste geldi ki şaşıramıyorum bile çevremde de kullananlar var :(
Ülkenin normal olmadığını biliyoruz zaten çok doğal bu kadar kullanımın olması. Aksine kullanım olmasa olacakları tahmin edemiyorum 😄😄
Bende kullanıyorum bana sorma😂
İntihar oranlı en iyi cevap olabilirdi bence ▪︎_▪︎
Mutlu ve huzurlu ❤🐨
Benim ruh halim değişik
Ruh halim berbat
Mutsuz
Berbat
Bok gibi ruh halim
Kafası nası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?