Güncellemeler
+1 yıl
Ben şimdi kafayı yemeyin de napıyım o yurt parasını neyle ödüycem
Benim annem babam cimri hele annem çok cimri şehirdışında üniversite okuyorum sabah 7de inicektim beni gece aramış arabası olmasına rağmen ben seni almaya gelemem taksiye bin parsını eve gelince veririm diye benim de yanımda para yoktu eve gelince vere diye 3400 tl yurt ücreti vardı onun dışında 0 tl param vardı 180 tl taksiye ödedim parayı vermedi eve geldim 5 tl bile vermiyor. Bence en kötü şey cimri aile hem manevi olarak en kötü anne babalardandı cimrilikleri de ayrı kötü. Hiçbri zaman girip de rahatça bi ayakkabı alamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cimrilik yuzunden gecen hafta komsumuzun oglu intihar etti. babasi simdi hiç dogmamis gibi davraniyor s... b... n bir kagit parcasi icin cocugunun sebebiyet verdi. cimrilik insana neler yaptiriyor sen dusun.
En kötü insnalar cimri insanlardır cömertlik kalpten gelir
Aynen agir bir hastaliktir ve Katillerdir gozumde. ölsen bile para icin seni satan varliklardir cimri insanlar
En kötü insanlardır gerçekten kötü bir insandan bile istesen verir para belki
Bucak aşiretinin lideri demiş ki bir adam cimriler uzak dur hem cimri hem yalancıysa onu toprağa karıştır.
Hayatindan uzak tut kisaca konusacak nefese bile degmez varliklardir. Turk asilli pakistanlidir belkide. esek yuzunden 51 kisi oldurmusler dun sen dusun xd
Lslskzmdk eski flörtm de kürdüm demişti kafkas gömebi çıkmıştı Pakistanlı diyince onu hatırladım tiksindim ya
Olabilir. ben onu tanimiyorum mlsef :)
Knk şimdi de dışardan geldim kız kardeşim noodle aldırdı noodlenı taşın üstüne koymuş annem görmüş bu noodle hangi hayvanın diye bağırdı ve direk bana yıktı o kızı Allah evlerden uzak etsin dağın bayırına atsın dağdan aykırı dedi ben de ne diyon mal dedim anneye mal ha dedi ahsenin noodleı dediğin şeylere bak gerizek@lı dedim anneye ha dedi öylesin dediklerine bak psikolojin bozuk git hastaneye mi yapıcaksın napıyosan dedim
Noodle icin bu kdr gitmezsin ya bencede yanliş anlama ama boyleleri afedersin urememesi lazim ya bakamicaksan dogurmucaksin. hem kizinin vebalini aliyosun hicmi ahireti dusunmuyor bu kişi. Ölümle burun burune geldimi korkudan Allah secde edicek kdr odlekler. Agir oldu ama kusurabakma. En iyisinide demissin.
Çok haklısın kanka bi de diyo ki anneye mal dediğin için Allah ceza verir oysa kendi insanlara gözün kör oslun felan diye beddua ediyor Allah sadece ona ceza verir
Kimsenin ahi kimsede kalmaz emin ol. bir musubet bir bela elbet bulucaktir. onu
Kanka bunalıyorum senle arkadaş olalım mı gün içinde muhakkak bir kez ağlayasım geliyor kimseye bir şey anlatma
*anlatamıyorum
Haklisindir zordur bilirim.
Sevgilin mi var knk ben kendimden büyük erkeklere abi gözüyle bakarım zaten kendimden küçük erkeklerden hoşlanırım rahatça arkadaş olabiliriz o yüzden
Ben sevgili olayina sicak bakmiyorum. kandirmacadan ibaret. sadece arkadaş gozuyle bakiyorum.
Tamam o zaman arkadaş olalım dedim kanka ya
Olur olduk say :d
Sen bilirsin istek atıyım mı atmayım mı
Gizlisin ben atamam :d
:( ya kizim uzdun beni. Su an ayakkabi ihtiyacin var mı ? Eksigin varsa destek cikarim.
Evet abla ben okulu bitirince sana öderim geri😞
Ne kadar eksigin var. Tamamini veremeyebilirim ama destek ustunu tamamlarim. Cunku 2 yasinda kizim ve 6 aylik hamile calisan bir anneyim. Gelecek Hesap edererek param harciyorum yazdiklaroni okuyunca kotu oldum. ayni si benim. Anne babam. Maddi destejlerini gectim mane bi bile yanimda. Degillerdi su an bosandm hala kimse yanimda. Degil tek basina mucadeledeyim. Kiz evladisin. Hassasim. Bana ibani at yeter geri istemiyorum
Tamam ama bölümüm iyi okul bitince yurt dışında çalışöam büyük ihtimalle ben öderim size sorumu beğenin isterseniz ulaşıyım
Ya yok kizim. istemiyorum
Peki sorumu beğenin yazıyım o zaman
Gizliden cikim
Bir ark daha var
Ikimizind atacagI
Cimriden daha kötüleri de var
Daha kötüsü yok
Ben de sehır dısında okuyorum ayakta durmak zorundayız inan