Sabah uyandığınız da ya da akşam yattığınız içinizde ufakta olsa bir umut besliyor musunuz?

Sabah uyandığınız da ya da akşam yattığınız içinizde ufakta olsa bir umut besliyor musunuz?
Çok yüksek, büyük beklenti içinde Umutlarım var. En kötü olasılığa, düş kırıklığına da hazırım göz ardı etmiyorum bu olasılığı ama Umutların gerçekleşmesine daha yakınım.. Zaten gördüğüm bütün işaretler, olasılıklar, yapbozlar beni bu umuda itiyor.
Umudum var ama sadece umutla olmuyor. Çalışmak gerekiyor. Yoksa fosillesir kalırsın 😂 bizim işyerinde var bir kaç tane fosilleşmiş. 5 yıldır aynı iş, ay sıkılmıyor da. Her müşteriye aynı işlem, nasıl bir heyecan bulabilirim bu işte bilmiyorum. Alanimi değiştirmek istiyorum. Python öğreniyorum. Bootcampe seçildim. Yapay zeka programlama ogrenicem, heyecanlıyım. Yarın çalışmaya başlıyorum kurs var 🥰🥰 bir yandan da segem ve SPK sertifikaları ve İngilizce yeterlilik belgesi almak istiyorum. Hem daha iyi departmanlarda çalışabilmek hem daha çok maaş alabilmek için. Belki iş değişikliği yapmak için..
Teşekkürler 🙏😇
Cevap
10Cevap
Kendime dair bir umudum hayalim filan yok artık.
Tüm umudum çocuklarımın sağlıklı başarılı mutlu bir hayat yaşamaları yönünde...
Sözün geliyor aklıma hep. Güneş her gün doğuyorsa umut var demektir😚
Evet var, umutsuz yaşanılmaz...
Hayır maalesef yarına dair veya bugüne dair hiç umudum yok. bu yüzden de gereksiz hayaller kurup boş beklentiler içine girmiyorum artık
Her zaman 😎✌🏻
Umutsuz bir günüm olmadı. ve umutlarım için koşar didinir savaşır heyecan katarim. yeterki bı umut olsun her şey yaparım.
Tam umut beslicem bir şey oluyor ne umudu yat uyu diyor hepsi sönüyor umudum falna yok öylesine yşaıyoruz
Umutsuz adım atmam. Dönüm noktalarına ulaştığımda ufak bir yıkılıyorum ama sonunda halledeceğimi bildiğim için tadını çıkararak yıkılıyorum.
yani bilemiyorum Altan. umut ettiğim bazı şeyler vardı ama artık önemsiz geliyor, hayalim yok uudum yok beklentim yok
Umut hep olmalı. İnsana umut aşılayan kişiler de olmalı.
Evet, sağ cebimde bir parça umudum var hala...
Çok az da olsa var yine de yetmiyor üzgün hissediyorum 😶🌫️
Ufak da olsa var. Yaşam anlamsız başka türlü.
Evet var. Şu anda umutlu olmamı sağlayacak bir sürü sebep var çok şükür 😇
Hayır yok sadece gerçekleşmeyecek hayal dünyamda yaşıyorum €_€
Umutsuz insan yaşamıyor demektir hayata tutunmak için umutlu olmamız gerek
var ama maalesef yok gibi yaşıyoruz
Biraz ama o da gidici
Ben umudumu hiç kaybetmiyorum
Dünya dönmeye devam ettikçe umut hep vardır
Her Zaman
hayirlisi olsun diyorum bakalim
Var gibi ama yok gibi de😃
Yok Rastgele yatıp rastgele kalkıyorum
Yarınlara dair planlarım, umutlarım elbette var.
Elbette var insanız biz umutsuz yaşanmaz...
Hayır, yok. Anlık yaşıyorum.
Evet umudum var :)
18 yaşındayim ve evet var
Umudum savastadir
Hem umudum var hem yok gibi.
Yok.
Yok,
Yok.
Yes...
Var yani
Umutsuz yaşanmaz
Her zaman.