Bir süredir emek verdiğiniz, üzerine kafa yorduğunuz, olumlu sonuçlanmasını beklediğiniz hangi konular için "saldım artık" diyorsunuz?

Bir süredir emek verdiğiniz, üzerine kafa yorduğunuz, olumlu sonuçlanmasını beklediğiniz hangi konular için "saldım artık" diyorsunuz?

Hayat mı kader mi nedir bilemiyorum, bazen iki inatçı keçi gibi didişiyoruz, beni vazgeçsin diye bi üzerime geliyor fakat salmıyorum abi. Zamana bıraktıklarım var olsa bile, salmaya da, vazgeçmeye de niyetim yok.
İşyerinde sosyalleşme arkadaşlık falan. Olursa olur olmazsa olmasın napim. Zaten takım liderim de ben istifa edemem diye gece vardiyasına geçiriyor. Başka bir iş bulunca öyle bir istifa ederim ki. Zaten çok çekici bir iş de değil. Sürekli aynı işlemleri yapıyorsun ve aşırı yoğun. Gece vardiyasında olan başka bir arkadaş istifa ederim falan demiş çocuk gibi, o yüzden gündüze geçti.
10 yıldır çalışıyorum tırnaklarımla kazıdım WC bile zor gittim birkaç kez iş değiştirdim heryerde aynısı oldu elinde kahve bardagiyla sürekli mola verenler daha iyi tutuldu bende saldım artık birdaha ise girersem kupada kahve icicem bakalım kaç gün işte tutacaklar😅
Genel olarak hayatın kendisini saldım ama hani esnek, gevşek ama sağlam kopmayan bir bağ vardır ya aynen öyle. Her şeyi saldım ama sağlam, kopmayan bir bağ gibi..
Cevap
10Cevap
Bir çok şeyi saldım bıraktım akışına...
Artık hayat hakkında saldım diyorum yani boş verdim beklentiye girmek hayal kurmak bana göre değil
Genelde artık gündem konularından tamamen saldım. Çünkü insan takip ettikçe daha çok sinirleniyor ve geriliyor. En iyisi kafana göre takılmak.
Ailevi meseleler.. 3 ay öncesine kadar fazlasıyla kafaya takıyordum ama saldım artık..
İnsanın kafasında kimin oluşturduğunu bilmediği kalıpları. Mesela işte çiftler birlikte tatile gider gibi. Herkes kendi gitsin kardeşim kafa rahat mis mis.
Her konuda. Ben yoruldum hayat, gelme üstümee... Aga harbi yoruldum be az dinleneyim sonra gel de bir dertleşek. Şu sıra her şeyi saldım ama ¢
bir süredir her konu için.
kırılsam da üzülsem de kimseye bir şy demiyourm. umurlarıunda da değil zaten
Bir çok konu için. Kötülüğümü isteyen kişileri Allah' havale edip mutlu mutlu kendi yolumda ilerliyorum
Müzik dinlemiyorum düğünlere gitmen konsere gitmem arkadaş ortamım yok okey poker kart oyunları oynamam iddiaya girmem sayfam kitap olur neyse
Hayatımın gidişatını saldım nereye gidiyorsa oraya gitsin, bazı şeylerden çok sıkıldım
Saçlarımın incelip seyrelmiş olmasını çok takıntı yapıyordum saldım artık saçımın keyfi bilir
Kendi hakkımda konuları daha çok umursamıyorum
Kimsenin peşinden koşmam bunu saldım bence ve kimsesiz de yaşıyabiliyorum. :))
Aşk. Kimse için uğraşamam. Çok isteyen yazar misali bıraktım
Bütün konularda saldim. Bekleyince olmuyor ben de saldım artık 😂
Tekrar üniversite okuma fikrini
İnsanları saldım artık takmıyorum
Genel olarak herşeyi saldım
Aşk işlerini saldım baya bi (4 yıl kadar)
Aşk Konuları Artık Saldım Ya
Eski sevgilimi sanırım ahaha
Zaman kayıbı olan şeyler 😄
Okul eğitim öğretim hayatımi saldım artık yeter
Saldım çayıra mevlam kayira diyorum artık😄
Eğitim, iş, aşk..
Aşk, kıskandırma çabaları
genel :D
İnsanları
Aşk meşk konulari
Eğitm konuları
Askkkk