Kasadaydim bir gunlugune baska magazadayim iki kiz vardi bana bakip birisi obur kizin kulagina bir seyler fisildadi guldu bence benle ilgiliydi :D
2 ay
Bu iki kiz niye fisildasti?

Kasadaydim bir gunlugune baska magazadayim iki kiz vardi bana bakip birisi obur kizin kulagina bir seyler fisildadi guldu bence benle ilgiliydi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burnunda sümük vardı o gün ondan ne olacak hoşlanmış senden bunu anlamayacak ne var sende yine ürünler gelecek indirim vs deyip telini alsaydin yalandan kim ölmüş 😂
Denese miydim ki 😂
Yanlış yapmışsın 30 saniye surmezdi 15 ila 29 saniyede isterdim öyle böyle indirm gelmeyecek bedavaya yakın sizi haberdar etmem lazım üstünede kahveler benden derdim 😂
Ama iki kiz vardi😂
İhtiyac halinde direk telefonun ekranını kuracaksın ben sana el uzatirim 🤣
Offf ya ben neciyim yedek forvet 😂
Yok artik 😂😂
Samara gibi ekrandan çıkarım yeterki telefonun şarjı bitmesin kalmasın 🤣
Halkayi mi dion dffg
Direk bilezik takarım kızlara merak etme sen takılar benden kuyuda sağlam gömü buldum 😂
Nerde buldun dgff
Sussssss çaktırma mcudan kuyusundan kuyu mcudan tam olarak yazısını hatırlamıyorum 110 promil alkollüydum polisten kaçarken kuyu mcudana girmişim danaya girer gibi yedi kişi girmediğime dua ediyorum 😂😂😂
Bak ya fgdfff
Dediğim gibi ayağına gelen fırsatı kacirma
Gorursem bidaha madem dgdf
Hemen bir abi vardı saldıray abi diye beni hatırla saldır en iyi savunma saldırıdır saldır aslanım 😂
Kizlara mi😂
Yok pelerine Süpermene saldiracaksin kırmızıya 😂
O ne dgdgf
Boynuzlarından tutup İspanyaya götüreceğim seni o zaman kırmızı pelerin neymiş anlarsın 😂
Oley oley sesleri arasında bende Barcelona maçına iddaa yaptım onu seyretmeye giderim 🤣
Nerden buluyosun soyle seyleri dgd
Sana kankamin nurasını verereyim 6 666 666 6 666 aman dikkat et ismimi verme sakin arkamdan bana pabucumu ters giydiren diye bahsediyormus 😂
O sayi olmaz shfc
Ben şimdi aradım meşgule attı kim bilir kimleri kandırıyor işini bozucagim. diye acmamistir sffsfsffsfs
Doner o sana ya dgfg
Aman dönmesin zaten zor ikna ettim bir Bülent Ersoy daha lazım değil diva tektir 😂
Guldurme 😂
Gıdıklama seansi daha başlamadı onu hatunlar yapacak tuzlu su yapıp ayaklarımızı yıkarken gidiklayacaklar 😂
Gelirseler olur ahagagafag
Ayağına gelmiş kaçar mı o fırsat bir daha olursa falakaya yatırırim kızlar bu sefer ayaklarımızı yikarken tuzlu su bu sefer ayagini yakar gidikta alamazsın bende söylemesi gelince hemen bana telefon açıyorsun sen kizlara ver telefonu gerisi bende kız telefonu sana verilen kaçta çıkıyorsun isten sorusu sormazsa o zaman açken yediğim kitaplari kusacagim 😂🤣
Denememiz lazim 😂
Bana da denk geliyor bazen ve kime karşı yaptıklarını ve de ne söylediklerini hiç anlamıyorum. Bence dalga geçiyorlar bana yapanlar
Ilginc ya dgfff
kanka tip olarak yakışıklımısın eğer öyleyse bu çocuk ne kadar yakışıklı demişlerdir ya da diğer türlü dalga geçmişlerdir
Iste hangisi acaba dhcv
Dükkanın açık kalmıştır pembe donunu görmüşlerdir
Donum pembe degil yalniz kiskandin mi 😂
Kızlara acıdım kara zindan
Esmer mi demek istedin dgf
Aynen kara zindan= esmer
Sen sarisin misin canim
Beyazım ✨
Süt gibi misin😂
Kıskanma öyleyim
Kara zindan
Neden bana laf sokuyosun canim😂