Kişilik & Karakter 2 ay Hayatınızda sizi mutlu eden insanlar var mı? _PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kendi kendinize yetiyormusunuz yoksa Hayatınızda sizi mutlu eden insanlar var mı? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kendimi mutlu ediyorum 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendi kendime yetinmeyi bildiğim için bir o kadar da hayatıma mutlu eden insanlar giriyor. Bazen tanımadığım biri bazen de aileden biri vs. 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Evet var ama kendi kendimi de nasıl mutlu edeceğimi bilir, buna göre yaşarım. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 47b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ne saçma sorular soruyorsun kaçtır denk geliyorum 0 3 Yorumla _PlatenisTaken_ 2 ay cevap vermek zorunda degilsiniz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Zihnini baksa alanlara kullan Yorumla _PlatenisTaken_ 2 ay nerden biliyorsun boş oldugunu kafa dagitmaya girdigim biyer Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Evet arkadaslarm 0 4 Yorumla _PlatenisTaken_ 2 ay ahlannn Yorumla _PlatenisTaken_ 2 ay bu resimdeki fake herkes fake sitede dsadadasssssssssssss Yorumla ncwpnfpbwlncw 2 ay Tabii sen benden daha iyi bilirsin Yorumla _PlatenisTaken_ 2 ay bilirimmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kendimi mutlu ediyorum
Kendi kendime yetinmeyi bildiğim için bir o kadar da hayatıma mutlu eden insanlar giriyor. Bazen tanımadığım biri bazen de aileden biri vs.
Evet var ama kendi kendimi de nasıl mutlu edeceğimi bilir, buna göre yaşarım.
Hayır yok maalesef
Ne saçma sorular soruyorsun kaçtır denk geliyorum
cevap vermek zorunda degilsiniz
Zihnini baksa alanlara kullan
nerden biliyorsun boş oldugunu kafa dagitmaya girdigim biyer
Evet arkadaslarm
ahlannn
bu resimdeki fake herkes fake sitede dsadadasssssssssssss
Tabii sen benden daha iyi bilirsin
bilirimmm
Kendime yetiyorum.