Bir baba öz oğlunu neden sevmez ki?

İyi akşamlar herkese. Çok çok aşırı derecede canım sıkkın saçmalıyabilirim , Afedersiniz. Sizce bir baba oğlunu neden sevmez? Ailenin tek çocuğuyum. Biyolojik olarak herhangi bir sıkıntı yok ( yani açık söyliyim babam kısır falan değil ve babamın öz oğluyum. ) annem , dedem , babaannem, teyzemle rim herkes beni çok sever. Maddi olarak ta rahatız çok şükür. Ama bilmiyorum neden bu adam beni sevmiyor. Daha yaşım küçüktü çok fark etmedim ama anlıyordum bişilerin ters gittiğini. Sokakta dövüşürken bilirsin arkanda babanın olduğunu , benim yoktu. Biraz daha büyüdüm yaşım ya 15 ya 16 . Anneme sordum neden böyle , annem geçiştirdi , kızdı yok öyle bişi saçmalama dedi. Zaten o dönemlerde sınav sitresleri başladı kafam allak bullak tı. Tamam, canı sağolsun dedim geçiştirdim. Sınavı kazandım yaşım şimdi 20 hala aynı durum hatta artık benden nefret ediyor. Birbirimize çok yabancıyız baba demeye bin şahit ister. Sizin de başınızdan böyle bir olay geçti mi anlatın lütfen çok canım sıkkın bir yol buliyim. Allaha çok şükür her istediğimi kazandım ama babamın sevgisini kazanamadım, beni öldürüyor.
Bir baba öz oğlunu neden sevmez ki?