Sizin için karşı cins ne ifade ediyor?

Sizin için karşı cins ne ifade ediyor?
Bazı şeyler o kadar basite indirgendiki hayatta ilişkiler bile basitleştirilmiş bir şekilde yaşanıyor artık birbirine saygı yok ayrılıkta tehditler havada uçuyor hale geldi birbirini kazanmaktansa kaybetmek için yapılan hareketler neredeyse çiftler arasında saygı bile kalmadı kıskançlık vs belkide o yüzden ilişkilerim hep kısa sürede bitiyordu eline tahta parçası batsa içim acirken şu an avuç içinden girip öteki taraftan çıksa olur böyle şeyler dikkat etseydin durumuna getirilmiş hissediyorum kendimi bile yobazlastirildik birbirimize saygımız kalmadı kadında erkekte hatalar zincirine bağlandı belkide buna mecbur edildik artık ilişkiler hep bir sekse dayalı hala döndü saygı sevgi değerden ziyade eskiden elini tutmaya utanıyorduk belkide yaşımdan dolayıdur yeni jenerasyona alışamadım
Karşı cins olmasa insan soyu devam etmez. Karşı cinsle şimdiye kadar "duygusal" bir birlikteliğim olmadı. Kadınlar için duygusal derler ama ben buna katılmıyorum. Kadınlar aşırı derecede realisttir. Menfaati olmadığı bir şey yapmaz. Duygusallık sıfır.
Gerçekten karşı cinse dair fikirlerimi alt üst edecek bir kadın bekliyorum. Bir taraftan da daha çok beklersin diyorum.
Benim için maalesef şu an bir anlam ifade edemiyor, benim için kadınlar dünya da her zaman daha çok değer görmesi gerekirdi. hatta dünyayı kadınlar yönetsin isterdim. bunun dışında karşı cins tabi ki aşk demektir benim için yani sevebileceğim aynı şekilde beni seven bir kadın hayatımın anlamı olur benim için.
Hiç bir şeyy ciddiyim bugün bile kız kardeşimle marketten dönerken abla bak bu adam sana baktı epey dedi bi daha baksa kafa atarım dedim tabi şakasına ama tekrar öyle bir şey olsa terslerdim sevdiğim insan dışında kimseyi görmüyorum hepsi benim bacım gibi bişi ifade etmiyorlar
Cevap
25Cevap
Hiçbir anlam ifade etmiyorlar bana, zira onlarında çok umrunda değil benim bana ne ifade ettiklwri kısaca karşılıklı her sey😎
Yorumlarda da görüldüğü gibi çöp..
Hiçbir şey ifade etmiyor.
Adam gibi adamlar var içlerinde ama çok azlar.
Bir bütünün parçası
Erkekler ve kadınlar bir elmanın yarısıdır
Benim için bir şey ifade etmiyor normal insan
İlgim, sevgim, tutkum varsa çekim gücü ve değeri, bunlar yoksa her hangi bir anlamı yok. Görüntüsü, düşüncesi, niyeti güzelse dikkatimi çekenler olabiliyor zaman zaman. Onun dışında anlamsız benim için.
Bazıları evcil hayvan gibi geliyor bana baksın evlenince ben çalışmam gittiğim mekanda hesabımı ödesin beni taşıması lazım gibi şeyler diyenler minik süs köpeği gibi geliyor gözüme
Karşı cinse ne kadar laf soksakta ne onlarla ne de onlar olmadan yaşayabiliyoruz evlenebiliyoruz acı çekebiliyorum bu da acı bir gerçek 😅
İyi si de var kötüsüne…
Bana göre karşı cins insanlığın geleceğinin sigortasıdır. Onlar annedir bacidir kardeştir sevgilidir eşdir cinsel dünyamızın enrenjli olmazsa olmaz bir numaralı karakteridir. İyiki varlar
kaba olacak belki ama sadece seks objesi. hani bir şeyler yaşadıktan sonra bir tanesiyle bile görüşmek istemiyorum. birisi şey demişti bi kadinla iliskiye başlamadan hemen once mastürbasyon yapın eğer hala ilişki istiyorsan o doğru kişidir. bizr de nasip olur belki😥
Para ile satın alınan canlı varlık. Kasapta etten farkı canlı olması. İkisi de para ile ulaşılır. Ya icireceksin ya para ile ya da illa bir para olacak. Sonuçta nesne yani.
Dünyanın her yerinde kadın erkek biribirinin her zaman merkezinde olacak.. yaratılış böyle..50 yıl daha geçse yine aynısı olacak..
Saygı duyulacak adamlara her zaman saygımı sunarım gereksizlere ise tenezzül bile etmem 😌
Feminist derneğinde erkeklere ölüm sloganları atılırken aradan sıyrılıp o muazzam cümleyi kuran kız misali.
Doğru erkek anlayışlı sevecen dürüst. yanlış erkek kadın düşmanı sürekli kafası sekse çalışan pislik mahlukat
Toplumun bir parçası. Daha az ya da daha fazla bir şey ifade etmesine gerek yok. Denge herzaman en iyi şeydir
Karşı cinsin adı üstünde, hem karşı, hemde cins.
Hiçbir şey.. onlar da tıpkı biz kadınlar gibi insan
Insanlara fazla anlam yuklemedigim için pek biseyi ifade etmiyor ya
Toplumun Bir parçası olduğu ifade ediyor. İki tarafda birbirine ihtiyaç duyuyor
Toplumun bir parçası, cinsel ilişkiye girilecek olan birisi
En İyi Cevap