Arkadaşlar ırkçılık olsun diye söylemiyorum bastan belirteyim. Kürtler deyince cogunlukla aklımıza kötü insan lar geliyor her grupta kötüler vardır sevilmeyeck insanlar Kürtlerin hepsi böyle degil ama bazıları böyle çıktıgı için oyle anılır oldular acaba lazlar da öyle kötü mü görülüyor özellikle laz kızları hakkında rizeli kızlar hakkında ne düsünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Öncelikle anne tarafım mohti laz. her Karadenizli laz degildir. sen rizeli diye genellemişsin ama Rizede ardesen pazar ve Fındıklı laz bir tek. artvinin de hopa ve arhavi lazdır. bide batımda var. ne yazık ki cogu insan lazları kimdir nedir tam tanımıyo. her çeşit insan vardır tabiki. ben kendim de yarı laz olduğumdan mohti laz bir erkekle evlenmek isterim
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cok tatlı olduklarıni sempatik olduklarını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılŞunu dicem tamamen kişilik meselesi hani şöyle çogu kişi laz kızları olsun erkekleri olsun böyle bişeylik görmüş bende gördügümü söylüyorum kendi bildikleri doğrudur inatçılardır ha arada normalleride varda işte insanına göre degişiyor çogunlugu böyle oldugu için millet hepsine aynı gözle bakıyor
00 Yorumla
+1 yılSevmem, karadenizden karı alınmaz. Ziyadesiyle cırtlak, bir o kadar yırtık oluyorlar. Bir trabizonlu olarak laz karı düşman götüne diyorum...
69 Yorumla
Soran+1 yılbiraz saygılı olun lütfen siz kötüleriyle karsılastiniz diye hepsi öylemi?
- +1 yıl
Koca memlekette hepsi mi kötü olacak? Bunların kanında var, sesleri fazla çıkıyor. Bana göre değil, daha uslu avrat tercihler arasında...
Soran+1 yılvalla bemimle tanissan tüm düsüncelerin degisir
- +1 yıl
Trabzon... @Nehir61 biz bu işin içindeyiz, benden iyi tanıyamazsınız...
- +1 yıl
Lazlar oldukca cirkef oluyorlar. Kiz erkek farketmez. Hepsi ayni
- +1 yıl
trabzonluyla, lazı karıştırma lütfen..
- +1 yıl
Sondaki düşman götüne kkısmı şu filmde görmüştüm neydi bişryin şifresi temel
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
51Cevap
+1 yılBen rizeliyim laz kızları ıyi bilirim kendimde lazım çünkü. Bazı salaklar rize kızlarına laz demiş ama LAZLAR pazardan artvine kadar olan kesimdir. Laz kızı sevdiğine çok sahip çıkar atara atar yapar yani tam ev kadınıdır ellerinden çok iş gelir. Kaşarı çok kaşar namuslusuda evlenilecek kızdır
34 Yorumla- +1 yıl
beni anlattı🙌
- +1 yıl
sevdiğime çok güzel sahip çıkarım🙌
- +1 yıl
Tabi bilirim ben benim eski sevgilim oyuyodu beni sürekli :D
+1 yılÜlkemizde her memleketin kendine has kişilikleri, örf, adetleri vardır. Dolasıyla bu vatan toprağını hiç bir gevura değişmem. Kürtmüş, Türkmüş, Laz vs. hepimiz bu vatanın insanlarıyız. :)
00 YorumlaRizeliler cana yakın ve cahil olur, biraz da yırtik. Ancak benim en sevdiğim beyaz tenli, kumral trabzon kızları... 2 kere aşık oldum ikisi de trabzonluydu. Rastlantisal degil sanirim, buyuk ihtimal de bu trabzonluyla evlenecegim :)
010 YorumlaLazlar bir Tanedir Ya :) Ben Severim Lazları Anam Der Hep Sana Karadeniz Kızı Laz Kızı Alacam Der :) Fındık Tarlaları Olan :) Bilmem Laz Kızları Hoş Güzel Temiz Genelide Dindar Tesettürlü :) Kısmet Bende İsterim Laz Kızı İle Evlenmek :)
09 Yorumla
+1 yılUyyyyy, severim onlarii daa. Namısına dişkindirlar. Haçen bizim puradada vardilar, pirisi koçasini vurmişş. He puna istinaden iyi de silah kullanirlermiş daaa..
00 Yorumlakımse alınmasın madem soru sordun. ben lazın kızınıda adamınada ısınamıyorum arkadas. tuhaflar. inatlar. kendı bıldıklerını okumada ustlerıne yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılneden isinamiyorsun ki?
- +1 yıl
itici geliyorlar.. sebebınıde bılmıyorum.. cok zorladım onyargılı olmıyayım dıye. hatta ılk basta kabul etmedıgım bı lazla sırf onyargımı kırmak ıcın eve cıktım 2 ay dayanabıldım. tekme tokat gırdık bırbırımıze. bıkere uyum sıfır. toplu yapılacak ıslerde bıreysel takılma tavan yapmış.. ne bılım uyumsuzlar onlar ayrı bı sey yaa..
Soran+1 yılbak karsılastigin bir kisiden bahsediyorsun ama kardesim hepimiz öyle degiliz ki. Evet biraz kafamızın dikine gitme huyumuz vardır ama türklükte var bu hepimiz öyle degilmiyiz zaten :)
- +1 yıl
ben o kısıden sonra onyargılı olmadım. zaten daha oncesı vardı.. ben o elemanla onyargımı kırmak ıcın eve cıktım. ama kan uyuşmuyor işte. universitede bı hocamız vardı. sınıfta laz kıza cok takılırdı.. sız nasıl bıseysınız yaa. acaba çernobıle yakınsınız dıyemı boylesın falan derdı. yanı sadece bende degıl bı cok kısıde var bu onyargı.
Soran+1 yılben ins o onyargılılarla karsılasmam. Valla ben gurur duyuyorum laz olusumla :)
- +1 yıl
insallah karsılasmassın. ama karsıma dunya guzelı bı kız cıksa bıle dırek sılerim. hatta 2 tane kızdan hoslanmıstım laz olduklarını ogrendıgımde butun hıslerım kayboldu. yalnış bılıyorum ama elımde degıl. hoş ya belkı onlarda benı begenmıcek ama durum bundan ıbaret ıste laz kızı :))
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıluiyy haçan vs diyen bir laz kızı görmedim
görürsem beğenicem21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem...
Saldırgan ve cahil oluyorlar genelde..10 Yorumla Tanımıyorum hic Karadenizli arkadasım yok ancak tum Karadeniz kotu olsa yine on yargı yapmam. Bize on yargı yapıldığı icin empati yapabiliyoruz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abileri cok olur onlarin , kaza kursununa gidebiliriz mazallah.. :/
00 YorumlaLaz kızı olduğunu düşünüyorum çemkirdiğini düşünüyorum ve kocasına iyi bakar iş yapar diye düşünüyorum ayrıca çok çirkef oluyor bazıları
10 Yorumla
+1 yılTrabzonluysa çok konuşurlar ama sevmeye değer. artvinliyse kaç... giresunluysa sevmeye değer
Rizeliyse havalı olurlar tayyip de canını al ama burun havada olduğu için insanı bezdirirler14 Yorumla- +1 yıl
Rizede laz yok unuttum söylemeyi
- +1 yıl
Her ne haltsa
bir hata yaptım rizeli bir kız tanıdım bir hava bir hava sanki dersin tek kadın o
Tekmeyi yedi doğal olârâk
Rizelilerin hepsi laz degildir yahu. Niye Rizeli deyince lazlar deniliyor. İyilerdur laz pacileri severum olari.
10 Yorumlaevlilikte ilk tercihim ama hiçte bir bağım yok karadenizle nasıl olacak bilemiyorum. Bildiğm kadarıyla oldukça çalışkanlar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkürtlerden başka vatanına düşman olan yok. onlar bizden daha vatansever. hatta bir de trabzonlu kız arkadaşım oldu. balık gibi fiziği vardı maaşallah :)
00 YorumlaBayılırım, hatta evlenecegim kadının laz olmasını isterim, mert olurlar eşine evine bağlı kadınlardır
00 Yorumlagordugum en kasar kizlarin tohumlanip yetistirildigi bolge
20 Yorumla
+1 yılGerçekte hiç görmediğim için sanırım, YetenekSizsiniz de eğlenceli bir şovdan sonra horon için gelen dans grupları gibi sıkıcı gibi geliyorlar
00 YorumlaNiye kendini gizliyorsun ki Rizeli Kızlar Tehlikeli İnadını allah başına vermesin kimsenin çok nazlılar. kralice gibi.
22 Yorumla- +1 yıl
Ve havalı
Dostum bu işin Kürdü türkü çerkezi trakyakısı vs kalmadı. Önemli olan sen onu o da seni taşıyabilsin karakter olarak. Sonuçta Hee milletin içinde iyisi kötüsü var ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok becerikliler ve korkusuzlar ama geneli hepsi ben türküm diye bağırıyor buda cok gurur verici orduluyum ondan yani
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum öyleyiz
+1 yılLaz kızlar çalışkandır. Heleki yemek konusunda onların üstüne yoktur. Aç kalmayız. Öyle bir eşim olursa şanslıyım demektir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada sordugun hata hic biri dogru durust tanımıyorum bile onları Tv dizilere bakarak konusuyorlar bosver
10 Yorumla
+1 yılDeğşik ama iyi olurdu sevuşekmi askm falan der :D
00 YorumlaKötü diyemeyeceğim ama baya bir inatçılar yani :)
00 Yorumlabir tane laz kız bulsam evlenecek kadar onlara saygı duyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılarkadasım olmadı kız olarak bilmiyorum ama kötü olmadıkları kesindir
00 Yorumlacok cekici olduklarini diye duydum baska bisey bilmiyorum kocalarina sadik falan
00 Yorumlalaz kizlari her zaman güzel olur
11 Yorumla
Soran+1 yıltabii :)
+1 yılLaz kızıyım, hemde mohti laz😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fistuk gibiler haçen... :-)
00 Yorumlabildiğin anne figürü evlen gitsin :)
00 YorumlaŞiveleri varsa sempatik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize Her Yer Trabzon der susarım :D
33 Yorumla
Soran+1 yılrize daha farklı yaa slslsls
Cevap sahibi+1 yıl:D .
Laz kızı harbi kızdır candır, canandır.
10 YorumlaAllah bir çene vermiş vırvırvırvırvır
19 Yorumla
Soran+1 yılhepsi öyle degil ya yanlis insanlarla tanismissiniz genelde iyi insanlariz. Bu kadar sevilmedigimizi bilmiyordum
Soran+1 yılama yaslilar biraz daha öyle olur evet ama herkes öyle degil cidden :) hem kendi memleketini kötülüyor olman da cok kırıcı bence gurur duymalıısn. Sevmeyenler var ama bence iyi bişey.
Soran+1 yılya usenmesem ozelden yazar sana sevdiririm bizi yani çok önyargilisiniiz :)
Soran+1 yılsen de rizelimisin?
- +1 yıl
Hiç sorma kardeşim vırvır bitmiyor
+1 yılBurunlari yarim metre oteden yurur
010 Yorumla
Soran+1 yılo eskidendi estetik diye bir şey var :)
- +1 yıl
Bilmem ben trabzonlu bir kizla cikmistim burnu ok gibiydi fiziki durumunu soyluyorum kiz cok saftirikdi ;)))
Soran+1 yıltrabzonlu farklı rizeli farklı yanyana sehirler ama cidili bir fark var ve sen istisnayla karsılasmıssın rrizeliler trabzonlular saf olmaz aksine kurnaz olur :)
- +1 yıl
Him anladim yane insanlari tanimak zor pek yorum yapamam karadeniz kizlari soyle boyle diye iyi aksamlar
- +1 yıl
Kazmaburunlu olduklari dogru ama
- +1 yıl
Iyi tama lazlarin kizlari cok guzel rus kizlari halt etmis yaninda adgagnx°c h
- +1 yıl
Ben zaten senin gizli hayraninin ;))))
Benin hoşlandığım kız laz. Bir sorun yok yani
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılLaz kızı güzel tarlı ve sevecendir
00 Yorumla Güzeller ama egoları yüksek. Sevmeye değerler!
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarına fazla ilgili değilim.
00 Yorumla
+1 yılBize Her Yer Trabzon :D
00 Yorumlaortalama güzel olurlar ama karı yapılmaz..
20 Yorumlacandır. her adama nasip olmaz.
30 Yorumla
+1 yılGüzel ve çalışkan olduklarını düşünüyorum.
00 YorumlaBurunları büyük olmayanlar gerçekten güzel olyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaz eşim olsun isterim o derece çok seviyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılevlenilecek kızız vesselam alslskslsl
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim. Güzel gözlüler islama bağlılar edepliler tatlılar azcık inatçılar oda olacak :)
Soran+1 yılaynen tam dedigin gibi yaa slsls
Cevap sahibi+1 yılKısmet tabi nasıl nasip olduysa kabulümüz tek dileğim yüreğime sinmesi hayırlı bir evlilik. Tüm isteyen gençlere nasip olur İNŞALLAH.
Soran+1 yılamin:)
Çok Eyi Düşüneyrüm :))
00 YorumlaIyi dusunuyorum acaip yemek yapiyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılİyi hepsi severim yani bir laz kızını
00 Yorumlatek kelime ile çirkef
10 Yorumla
+1 yılBunu @romeoooo sor o seviyodu karadenizlileri :))
00 Yorumla
+1 yılnormal insanlar işte.
00 YorumlaTatlı kızlar:)
00 Yorumlaonlar varya favorim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyrum lazları :)
10 YorumlaÇok konuşuyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsi öyle degildir ama öylelerine rastladin galiba :)
Soran+1 yılistisnalar kaideyi bozmaz:)
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem