+1 yılGünah olmasa bile hiçbir şey yapmam ki. Çünkü Allah o günahları haşa kendi keyfine yaratmadı. Her şey biz insanoğlu için, Rabbimiz sonsuz ilmiyle biliyor ki yapma diyor, ben de aklımı kullanarak vardır bir hikmeti diyerek yapmıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeksin her türlüsünü yapmak isterdim gerçi ben gene yapıyoruz arada bir şeyler de neyse
Ya şimdi buraya alkol yazacağım paramız yok anasını satayım
Ben de bulamadım başka bir şey de yani ucuza bir şey yok ama velakin
ucuz olsa en çok ne kullanmak isterdin diye soracak olursan
Seks
Alkol
Son model arabalarla gezip istediğin kadar istediğim şeyi yemek bayağı israf ederdim ben ya 😅00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoygun, kötülere hadshot, yine soygun
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten ateistim yani tanrıya ve dinlere inanmıyorum. yine de kötü bir şey yapmıyorum şu an için.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllıca düşünmek insana günah hasreti çektirmez zaten. Akıl, mantık, izan, dirayet önemli.
00 Yorumla 1: Alkol kullanmak haram değildir , Hamza'nın içtiklerini zemzemden sayamayız.
2: Birlikte olmak da haram değildir ,2 beden buluşmayacaksa yaratılmamalıydı.
3: Bulursun çünkü ; doğru yoldasın.025 Yorumla- +1 yıl
Alkolün haram olmadığına dair kuran da geçen hadisler var ve bunu. Gibi olaylar var doğru ancak alkol sonradan haram edildi insanlara zarar verdikçe insanlar çok kullandıkça sarhoş olup kendini kaybettikçe haram edildi
Bedenler sen insan olarak hayattaki işlerini yürüt diye yaratıldı otur kalk yürü diye zina yap diye değil hatta akıl da bu yüzden verildi biraz düşün tar ölç biç diye - +1 yıl
Ona bakarsak tutun de aynı şekilde o zaman hersey haşa allahin suçu hiçbirimiz cehenneme gitmicez hepimiz cennetligiz
- +1 yıl
Insanlarda ki akıl nefis bunlar boşuna verilmedi herseyi allahtan bekleyemezsin çocuğa tecavüz ediliyor Allah niye bisey yapmadı herseye müdahale ederse bu dünyaya ginderilmemizin bize verilen o akilin o nefsin ne anlamı kalır kul kaderini kendi çizer
- +1 yıl
Cinsellik elbette yaşanacak mecburi ama Allah katında onaylanarak orada burada gizli saklı değil madem suç islenmemis oluyor o zaman çık sokağa hatta kendi annene babana kızın ailesine de ben kızınızla yattim diye bakalim onlar sana beden verildi sevis mi dicek yoksa başka şey mi
- +1 yıl
Eğer ki okumuyorsan benden bu kadar kendimi yoramam
- +1 yıl
Şaka gibi : 15 yıl boyunca din felsefesi , din tarihi üzerinde araştırmalar yap. Kuantum kozmolojisi , kuantum fiziği alanların da çalışmalar gerçekleştir , evrimsel biyoloji , evrimsel teori , bing bang gibi konularda bilgi sahibi ol. Sonra KS kullanıcının biri çıkıp , okumamak falan... Neyse...
- +1 yıl
Terbiyesizlesmek ya da hadsizlesmek istemiyorum ancak okuduklarını anlamamış olabilir misin acaba ya da yanlış anlamış bence bunu Bi düşün
- +1 yıl
Tek derdim senin o garip düşüncelerin değil
- +1 yıl
Umarim doğru yerlerde doğru araştırmalar yaoarsin ve umarım aklın biraz olsa çalışır
- +1 yıl
Hem doğru dedin cahille herhangi bisey tartisilmazmis ne olursa olsun kendini hep haklı sanarmis
- +1 yıl
O yüzden ben seninle baş edemem doğru
- +1 yıl
Tamam kardeşim sen çok biliyosun okey yani gerçekten gecenin Bi yarısı daha fazla seninle ugrasamicam zaten biraz gurur da varsa yazmazsın
- +1 yıl
git kendi dinini kendin yaşa kardeş milleti ne yoldan çıkarıyorsun amgg
- +1 yıl
oğlum sen aptal misin ya gece gece 😅
- +1 yıl
Kuranda geçen hadis cümlesi komik olmuş.
+1 yılGünah olmasa yapardım demek imanı zayıflatır bu insanlar neden anlamıyor? Ben günah olmasaydı da kötü ve çirkin şeyleri yapmak istemezdim!
31 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım alkol haram değil diyecek tipler var nereye gidiyoruz yarabbim
+1 yılBirini oldurmek olur en fazla gunah olarak o da neden yapayım yapmam jsjsjs
Hirsizlik olabilir bide
Başka şeyler günah gelmiyor bana :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün sevişmek..
Çalışmak yerine tembellik yapmak..
İnsan öldürmek.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeyif verici şeyler, zina, birde haksızlık yapan, beyinsizleri evire çevire dalmak. Ama tövbeliyim. Sakin kalmaya çalışıyorum 😁
00 Yorumla Topluma faydası olmayan, oksijen israfı tipleri yok etmek isterdim. Hem günah hemde cezaya tabi.
Dövme yaptırmak isterdim00 Yorumlaya bu ikisini gerçekten günah diye yapmıyorsun yani? oysa bahsi geçen tabular rutin ve sıkıcı bir cuma cumartesi akşamı gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılAlkol kullanmak adam öldürmek erkeklerin yaptığı gibi günü birlik ilişkiler çünkü sevgi kalmamış
10 Yorumla
+1 yılAdam öldürürüm sadece başka yapmak istediğim bi şey yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin dedikkerini herjes yapıyor günah falan dinlemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılGünah olduğu için değil doğru olmadığını bildiğim şeyleri yapmam.
00 Yorumla
+1 yılBana göre günah kavramı yok, yaşıyoruz hayatı birşekilde
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Üç ün birini yaptım ama hangisi oda bende kalsın 😂
00 Yorumlaalkol alıyorum, sevişiyorum daha da fazla günaha gerek yok :D
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey şimdi yapmıyorsam günah olmasa da bir şey değişmezdi karakter meselesi yani
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1. si 1 kadınla bırlıkte olmak
2. si 2 kadınla aynı anda brlikte olmak
3. sü 3 kadınla aynı anda bırlıkte olmak :))))) bu arada kıme gore gunah neye gore gunah :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜçüde zina. 4 hak verilse o da yine zina. aslinda kac hak verilirse verilsin o😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevleti soymak, baya kizlarla birlikte olmak ve alem yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkomiksin yav alkol ile birlikte olmak ne ki, fırsat olunca yapılan şeyler.
00 Yorumla
+1 yılgünah olsada yapiyor zaten insanlar en cok sa erkekler
günah olmasa acik giyinirdkm cok güzel elbisele var aciklar ciin00 Yorumlasevap günah bilmiyorum, benim için sınır yok.
00 Yorumla
+1 yılSen olurdun
hırsızlık yapardım
Cinayet olabilir00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. yapmak istesem günah olmasını umursamam
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol
Alkol
Alkol😂😂😂😂😂20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen söyleyeyim
1. iliski
2. daha çok kadınla ilişki
3. cok daha çok kadınla ilişki
00 Yorumla
+1 yıl😀 Ufo gören masum köylü
10 Yorumla3 uncude geri geri kosmak olsun senin 🤣🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zina hırsızlık alkol kullanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeyzemle annemle kaynamla cinsel ilişki yaşamak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızlık yapmak zulmetmek offf
01 Yorumla- +1 yıl
Özelliklede yapanlara
+1 yılabazanlık abazanlık abazanlık 😂😂😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulursun merak etme istedikten sonra
00 YorumlaHepsini yaptım 😂
00 Yorumla
+1 yılalkol içip sevişmek istiyosun yani
00 YorumlaHepsini yapmam dışında sorun ykk dndjddj
00 YorumlaGünah olmayışı zararlı olmadığını değiştirmez :d
00 Yorumla
+1 yılGünah değil onlar. Takıl sen kafana göre .
018 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Onlar zaten inş ölmücekler ölmek için yalvarırlar dilerim azap çeke çeke ölürler ben sadece içki zina günah diyip diğer şeyleri görmezden gelmiyorum. Dört dörtlük insanlar değiliz maalesef ama burası imtihan dünyası ne kdar düzelebilirsek düzelmeliyiz o tecavüz eden ş*refsizler dilerim can çekişir ve ölmezler sadece 9 yaşındakilerine mi ediyorlar küçücük kızına tecavüz eden baba? Yaşlı bi kadına tecavüz eden ergen? Zihinsel engelli kızına tecavüz eden bi baba daha? Ve böyle nicesi keşke hepsi hadım edilse
- +1 yıl
- +1 yıl
Sübyancı muhammed mi? Haşa haşa sen ne diyorsun ya bir kendine gel ne istedin de olmadı nedir bu islama öfken sen sabırsız birisin isyankarsın ve şirk koşuyorsun şu hayatta şirk koşandan korkun derler ne konuştuğunu bil dinini araştır otur kendine çeki düzen ver senle daha fazla muhattap olamam yazık kendi ellerinle kendini yakmışsın. Şeytana kapılmışsın dilerim kurtulursun
- +1 yıl
- +1 yıl
dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?%20ID=13162
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%9Fe
Al sana bizzat diyanetin kendi linkini de koydum zavalli çocuk aysenin 614 doğumlu olduğunu kendin gör. - +1 yıl
sorularlaislamiyet.com/hz-peygamberin-hanimlari-ve-cok-evliligi-konusunda-bilgi-verir-misiniz Peygamber efendimiz eşinden küçüktü bulduğun kaynaklarda senin gibi taş devrinden kalma
- +1 yıl
yaşar nuri öztürk'ün hürriyet'te 7 kasim 2008 tarihinde yayımlanan makalesi aşağıdaki şekilde. bilhassa hz. ayşe'nin 9 yaşında evlenmesini çeşitli hadis ve hatta ayetlerle meşru kılmaya çalışan düzmez zihniyetli insanlarla ilgili saptamaları dikkate değer. (bop bağlantısını falan başka bir yazıya saklasaymış olurmuş, neyse yazının özüne bakıyoruz).
- +1 yıl
@Frdeliff bu siteyi çok iyi bilirim işleri güçleri yalan ve dansözlük. Bu mallar imam-ı buhariden , ebu davuddan , imam-ı muslimden kütüp-ü siddeden , sier-i nebiden , hanefi mezhebinin kurucusu imam-ı azam ebu hanefiden , şafi mezhebinin kurucusu imam-i şafiden , eşari ekolunün babası ımam-i ekber eşariden , maturidi ekolunün babası haküm-ül kelam maturudiden islamin en temel kaynaklarindan en büyük alimlerinden daha mi iyi biliyorlar? Geçsinler bunları kızım ben 40 sene tam bir müslüman olarak yaşadım son 5 senedir de bunları arastiriyorum. Seni 7 sülalenin ömründe okumadığı kadar kitaplar okudum bu konularda. Neymiş efendim muahmmedden önce ayşe nişanıymış. Ulan o pis yobaz araplar kundaktaki bebeyi bile 50 yasındaki tariflerle nişanliyorlardi.
- +1 yıl
O yüzdendir ki 1400 senedir arabistandan fasa , pakistandan irana, sudi arabistandan yenene regl gören kızlar yaşlarına bakılmaksızın evlendirilmislerdir. Bu kinuda net ve açık hadisler vardır. Sorularla islamiyet denen o dansöz sitenin iş gücü sahih bilr olmayan 4. 5. Derece rivayetleri öne sürüp milletin aklını bulundurmaktan ibarettir.
Bu konu artık tartışmaya bile herke olmayan tüm dünyanın bildiği net bir konudur. - +1 yıl
@Frdeliff ne alaka yahu ben sana doğruları ve gerçekleri anlatıyorum burada. Hadi diyrlim bu kadar hadis yalan hadi diyelim bu kadar büyük islam alımı yanılıyor ve hadi diyelim ayşe 18 yaşındaydı. Ulan 18 yasındaki kızın 54 yasındaki sayıyla aynı yatakta işi ne? Hadi onu da gectim ulan herkesin kendi ozoğlu gibi bildiği sevdin karısına yani kendi gelinine göz koyup bir de kurana tanrı ağzından ayet yazıp ondan boşatıp kendi koynuna almak ne? Bu yüzden 1400 şendir müslümanlar rvlat edinmedi öksüz yetim çocukları. Çünkü avlatlik çocuklar kan bağı olmadığı için evler edineme haramdır islami ritaratürde. Zaten kurandaki celiskileri ve bugunun bilimiyle celisen bir ton seyi saymiyorum bilr. Onlara girsek gunlerce surer muhabbet.
- +1 yıl
Neyse uzatmaya gerek yok. Bu evrenin bir yaratıcısı vardır bu net ve kesin türkçesi Tanrı
Arapçası Allah
Arapçası hüda
Ingilizcesi God
Ismi ne olursa olsun yüce tanrı inanılması da hayran olunmayı da ibadet edilmeyi de hak eder. Ama siz de şunu anlayın bir dinde dindarlik sadece arap adetleri üzere sadece kadını kapatma köle yapma ve kadın cinselliği üzerinden algılanıyorsa o işte kesin bir yanlışlık vardır. Yoksa ben islamin ne tanrıyı tanimlayisina ne ibadet sistemine asla laf söylemiyorum. Neyse sen bence körü körüne bir dine bağlanmadan önce . samanizmi spirtüalizmi ve budizmi de bir incele ondan sonra ibareni dinleri incele sonra da gir sümer tabletlerini oku ondan sonra gel detaylıca konuşalım bu din konularını. Zsten sümer tabletlerini antik misirin oluler kitabini okuduktan sonra ibrani dinlerdeki bir çok kıssa ve hikayelerin temlelrini bulacaksın. Hadi tanrıya emanet ol. cici kız.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmadin yani simdi bunlari kghlhd
04 Yorumla- +1 yıl
Yess
Cevap sahibi+1 yılyaptin mi yapmadin mi...
- +1 yıl
Yapmadim
Cevap sahibi+1 yılgood good aferin👍😉😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım coksey yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam öldürmek
Zina yapmak
Hırsızlık yapmak01 Yorumla- +1 yıl
2. Şıkkı benle yap olmaz mı😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılşeytan azapta anlaşılan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepsini yaptım 😥
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Cinsel ilişki , hırsızlık , 3. Yok 😂
00 Yorumlaİntihar etmek
24 Yorumla- +1 yıl
Neden bebekk
- +1 yıl
Özür dilerim
- +1 yıl
@psikologunuzbey estağfurullah ya böyle demenize gerek yoktu ben egolu biri değilim böyle yazınca garip oldum şu an yani ne biliyim kendi içimde halledemediğim konular var bazen doğru bir insan değilim gibi geliyor ya da o kdar güçlü değilim diyorum yaşayacak gücüm olmuyor ondan cevap yani tamamı içimde olsada dışa vurabildiğim bu
Bu ikisini gezerken yapmak
00 Yorumla
+1 yılYok yaa etik de önemli günahtan ziyade
00 Yorumla
+1 yılHeer sey
00 YorumlaBi şey değişmezdi
00 Yorumla
+1 yılÖzendiğiniz seylere bakın yazik..
00 Yorumla
+1 yılAlkol zina anal
00 YorumlaKat-li-am
00 Yorumla