Bazı duyguların davranışların zincire vurulması gerekir ama bu o kadarda kolay mümkün olmaz kendini sürüklerken izlersin. Sen neyi durdurmakta zorlanıyorsun? Engel olamadığın davranışların duyguların var mı?

Bazı duyguların davranışların zincire vurulması gerekir ama bu o kadarda kolay mümkün olmaz kendini sürüklerken izlersin. Sen neyi durdurmakta zorlanıyorsun? Engel olamadığın davranışların duyguların var mı?
Artık bütün duygularımı kontrol altına almayı öğrendim. Çünkü hangi duygum olursa olsun ipin ucunu kaçırdığım zaman zarar gördüm. Sevgim de, verdiğim değerde hatta öfkemi bile kontrol altına aldım.
Birine şiddet veya zorbalık görünce, haksız bir durumla karşılaşınca içimden yürek yemiş biri çıkıyor. Kendime hakim olamıyorum. Hemen sesimi yükseltiyorum olaya müdahale ediyorum.
Her konuda olabildiğince deneyim edindim ve kontrolsüz olduğum bir konu yok. Keyifli geceler..
Alışkanlıklarım beni çok zorluyor.
Cevap
8Cevap
Zorlandığım bir konu yok
Kişisel gelişimime odaklanmaktansa hobilerime daha çok yöneliyorum kendimi burada durdurmakta zorlanıyorum :D
Bütün duygularımı rahat kontrol ediyorum ama cinsellik konusunda biraz zaafım var güzel kızlara dayanmak biraz zor
Regl döneminde yemek yerken duramıyorum hskfksksks ayıcık gibi her gördüğüm şeyi yiyesim geliyor
Herşeyde sınırları aşıyorum. Sevgilerde nefrettede.
Saatlerce cinsellik yaşayabilirim bi durma noktam yok maalesef taki partnerim yeter diyene dek 😄
Kendimi saldım
Tahammulsuzluk ve kolay sinirlenmem
Sinirlenince kendimi durdurmakta zorlanıyorum
Açıksözlülüğümü bastıramıyorum mesela
Cinsellik
Engel olamadigim duygusallık duygularım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?