iş anlamında kariyer vs derdim yok. bundan sonra maasımın sabit kalıp daha prestijli bir alana gecme durumum var ama o yol mesakatli. yds puanı istiyor sonra bilmediğim alandan eğitim calısma sonrasında onunda sınavı sonra bunlar gecilince bos kadro ve referans. ya da yönetici olmak o da referans. yani geleceğim maks yere geldim. e yds varmıs ona gireceğim bakalım. ama girmesem de olur. daha zamanım var. e olmayan yds yi de bekleyebilirim. komple bu sınava girmesemde olur. yds maasa bi katkı saglamıyor desem yeridir. doktora yapma düşüncem var ama onda da yds istemeyen bölümde bulabilirim alesim var. bırak onu komple doktora yapmasam da olur:D yani full artı full keyfe kederim.
su aralar bi yatak almam lazım yani o en cok beynimin kapasitesini alacak sey. hangi yatak iyidir nerde ucuzdur hangi marka ne zamaan ındırımlerı var vs. yani bu aralar böyle 2. cil 3. cül seylere odaklıyım
şu an için hiç bir şey odak değilim. beklediğim burun ameliyatım var sadece bunu düşünüyorum. bunun dışında da hayat ile ilgili genel olarak bir şeyler yaparsam iyi olur düşüncesindeyim. ama bunların dışında odaklandığım ya da sürekli düşündüğüm bir konu yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Burnuma odaklıyım ne zaman oturacak diye
6 ay beklemek sıkıcı
Artık mutsuzluğuma 😂
hayda
Beni all kollarının arasına bu garibanda artık mutsuz ve öfkeli
gel anam
youtube.com/shorts/QF9wi8U2LGw?feature=share
dfgdfgnfd
Kendime artık.
Hiçbir şeye odaklanamıyorum.
Para biriktirmeye odaklıyım
İşimize gücümüze ve evimize odaklıyız 😊
Benim de tek derdim para kazanmak
Sevgilime 🐨❤
ben şu an tam tersine odaklıyım.
iş anlamında kariyer vs derdim yok. bundan sonra maasımın sabit kalıp daha prestijli bir alana gecme durumum var ama o yol mesakatli. yds puanı istiyor sonra bilmediğim alandan eğitim calısma sonrasında onunda sınavı sonra bunlar gecilince bos kadro ve referans. ya da yönetici olmak o da referans. yani geleceğim maks yere geldim. e yds varmıs ona gireceğim bakalım. ama girmesem de olur. daha zamanım var. e olmayan yds yi de bekleyebilirim. komple bu sınava girmesemde olur. yds maasa bi katkı saglamıyor desem yeridir. doktora yapma düşüncem var ama onda da yds istemeyen bölümde bulabilirim alesim var. bırak onu komple doktora yapmasam da olur:D yani full artı full keyfe kederim.
su aralar bi yatak almam lazım yani o en cok beynimin kapasitesini alacak sey. hangi yatak iyidir nerde ucuzdur hangi marka ne zamaan ındırımlerı var vs. yani bu aralar böyle 2. cil 3. cül seylere odaklıyım
şu an için hiç bir şey odak değilim. beklediğim burun ameliyatım var sadece bunu düşünüyorum. bunun dışında da hayat ile ilgili genel olarak bir şeyler yaparsam iyi olur düşüncesindeyim. ama bunların dışında odaklandığım ya da sürekli düşündüğüm bir konu yok.
Temizliğe, ve sanırım kafayı bozdum iyice elim de bez ve diş fırçası ile dolaşıyorum. Pis bir delik bile kalmamalı.
Ne anlatsamki nerden başlasam bilmiyormuyum içimde okadar gerçekleştirmek istediğim odaklanmak istediğim şeyler varki ne yazikki bir hakikate odaklıyım ,,,,
Bir şeye odaklandığım yok aşık olmak istiyorum 😂😂
Sınava az kaldı. Sınavlara odaklanıp gece gündüz çalışıyorum
Bu aralar giyime odaklıyım sanırım. Ayrıca derslerime de.
Kendime odaklandım kariyerim ve fizigime çok fazla zaman ayırıyorum bu aralar
Neon yazılar içimi okudu.
Kilo almaya abur bucur ne varsa yiyeceğim. 😁
Bu haftaya odaklıyım il ve spor müdürlüğüne gideceğim için umarım beklediğim gibi bir gün geçer
Hedeflerimi gerçekleştirmek 😄 görsele katılıyorum 😂✌🏼