Kızımın anlattıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar 37 yaşındayım kızım 15 yaşında 9. sınıfa gidiyor kızım benimle konuşmayı çok sever bana birşeyler anlatır bu sıralar arkadaşlarıyla anlattığı en çok bu sevgili muhabbetleri kızım arkadaşlarımı anlayamıyorum neden bu yaşta sevgili yapıyorlar anne sence bizim sevgilimizin olabilmesi için doğru bir zaman mı dedi bende yaşınızın böyle şeyler için erken olduğunu söyledim kızım bazı arkadaşlarımın aileleri izin veriyormuş hatta aileleri görüşüyorlarmış dedi ben çok şaşırdım ha birde bu ınstagram snapchat gibi uygulamalardan birileriyle tanışıyorlarmış yüz yüze görüşüyorlarmış kızım arkadaşlarını uyarmış ya başınıza bir şey gelse karakolluk olsanız aileleriniz öğrense ne yapacaksınız demiş kızıma verdikleri cevap tanışıyoruz arkadaş çevremizi genişletiyoruz demişler sizcede çok tehlikeli değil mi tamam bende bu uygulamayı kullanıyorum ama bunları danışacak anlatacak kimsem yok aynı şey değil kızımla arkadaşlarının kişilikleri çok farklı sizce bu çocuklar neden böyle normal mi benim kızımıda etkilerler diye korkuyorum kızım dersleriyle hedefi üniversitede istediği bölümü kazanmak ve ailesiyle akrabalarıyla ilgilenen bir kız hiç benim kızım gibi olan biri yok kızım bu sebepten dolayı kimseyle arkadaşlık kuramıyor sizce ne zaman sevgilisinin olmasına izin vermeliyim ben en erken 18 yaş üniversite zamanları diye düşünüyorum
Kızımın anlattıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?