Sorgulamam gereken şeyleri sorgularım evet. Her şeyi değil. Çünkü kendime dert ettiğim şeyler olursa merakımı uyandırır, bunun dışındakiler değil. Keyifli geceler.
Benim kızım da her şeyi sorgular. Akşam bir oturalım iki üç saat rahat konuşuruz.
Ben her zaman konuşmasından sorgulamasından yanayım. Çünkü büyüdüğünde de her şeyi sorgulayacak ve özgüveni çok daha fazla olacak. Gerilerde değil hep ilerilere bakacak
Ben artık sorgulamıyorum. Aslında bazı şeyleri görmek istediğimiz kadar görüyoruz apaçık ortada oluyor gözlerimizi kapatıyoruz o yüzden kendini kandırmanın bir alemi yok
Ben sorgulamak istemesem de kendimi sorgularken buluyorum, artık onunla yaşamaya alıştım ama o şüphe durumu var ya, işte ona bir türlü engel olamıyorum🥹
Ben de etkisi kalan hiç bir şey olmaz. Öyle ya da böyle yeniliyor insan kendisini. Yenilenirken elbette yorgunluklar oluyor. Bunu sadece ikili ilişkiler olarak ele almamak lazım hayatın sunduğu bir çok alanda tartıyorum kazançları/kayıpları vs
Bir video vardı. Baba oğluna 5 kez neden diye soruyor oğlu deliriyor. Dalga mı geçiyorsun diyor. Baba da diyor ki sen bana 100 kez soruyordun ama ben her defasında sabırla cevap veriyordum 😂😂😂