Lütfen vaktinizi ayırıp bakar mısınız ✨?

Öncelikle merhabalar herkese ben OKB durumu yaşıyorum ve bunun için psikiyatriye gidiyorum ve obsesyonlarim özellikle lavabo konusunda hayatımı tamamen kısıtlayacak şekilde fazla çok fazla ayrıntı da vermek istemiyorum ancak doktorum bana benim olaylarım ve düşüncelerim uzerinden birileriyle bu konuda anket yapmamı veya konuşmamı önerdi ancak oldukça da özel bir konu olduğu için ve yanlış karsilayabilme ihtimallerine karşı anonim olarak bu siteyi kullanabileceğim aklıma geldi umarım sizlerde linç etmezsiniz ahahahhaha. Soruma gelecek olursak arkadaşlar lavaboda örnek veriyorum alaturka tuvaletlerinizde yani kendi evlerinizde hiç kaka bulasiklari ile karşılaşıyor musunuz bundan kastım çok ufak nokta şeklinde eğer alafranga tuvalet kullanıyorsanız oturduğunuz kısmin arka tarafında kalan yerlerde veyahut kapak kısmının tuvalete bakan kisminda bu tarz bulasiklarla karşılaşıyor musunuz ve karşılaştığınızda ne tarz bir temizlik yapıyorsunuz diyelim ki evet evinizde lavaboya girdiniz ve sizden önce aile bireylerinizden birisi o halde bıraktı napiyorsunuz herhangi bir şey yapıyor musunuz silip geçiyor musunuz ve en önemlisi bu durumla karşılaşıyor musunuz ve bu durumla karşılaşmanız sizin ailenizin pis olduğu anlamına mı gelir yani evet farkındayım çok saçma sorular ancak obsesyonlar zaten saçma olduğu halde sorun haline gelen şeylerdir teşekkür ederim şimdiden yazan herkese ⚡🍂

Güncellemeler
+1 yıl
Yani cevaplarınız ciddi olursa sevinirim çünkü dediğim gibi ciddi bir sorun benim için ki gelip buralara yazmışım bir kaç kişinin yorumunu sildim de bu sebeple
Lütfen vaktinizi ayırıp bakar mısınız ✨?