Kişilik & Karakter 1 ay Gece uyuyamayanlar ve sebep? msmellody Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İçimdeki boşluk beni uyutmuyor... Gece uyuyamayanlar ve sebep? Cevap Yaz 45 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,9b cevap paylaştı. uykum gelmediyarında cumartesi ondan mütevellitgelince yatarım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,9b cevap paylaştı. Uyudum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saat 20 den sonra çay kahve ve uyarıcı içecek içme 0 0 Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Yanlızlık ama bilinçli yanlızlık. Abazalıktan değil dogru düzgün biri yok maalesef. 0 0 Yorumla
06buraknaughty06 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 ay Ben uyku meditasyonu izleyip takip ettim bir ara faydalı oldu.Ara sıra böyle bi kadeh birşeyler deneyebilirsiniz kasları rahatlatır 0 0 Yorumla
01_Merkezden Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 ay 30 yaşındayım sorunlarım var 3 sevgilim var biri Almanya'da biriyle aynı sehirdeyim biri mahallemde. Mesai anca bitiyor 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. sevısmeden uyuyamıyorum bı sevıssem mısıl mısıl uyuycam 0 0 Yorumla
wenomm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 ay Deprem dolayı uyku gitti ha bide senin bu profil foton yuzunden 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
uykum gelmedi
yarında cumartesi ondan mütevellit
gelince yatarım
Uyudum
Saat 20 den sonra çay kahve ve uyarıcı içecek içme
Yanlızlık ama bilinçli yanlızlık. Abazalıktan değil dogru düzgün biri yok maalesef.
Ben uyku meditasyonu izleyip takip ettim bir ara faydalı oldu.
Ara sıra böyle bi kadeh birşeyler deneyebilirsiniz kasları rahatlatır
30 yaşındayım sorunlarım var 3 sevgilim var biri Almanya'da biriyle aynı sehirdeyim biri mahallemde. Mesai anca bitiyor
sevısmeden uyuyamıyorum bı sevıssem mısıl mısıl uyuycam
Deprem dolayı uyku gitti ha bide senin bu profil foton yuzunden
Boskugun nedeni bilirsen cozumunude bilirsin
Çoğunlukla geç uyumakla geçiyor