Özellikle sosyl medyada az kilo ver diyen oluyor ya da ne bilm sen ne bicim annesin falan diyen oluyor şok oluyorum yorumlari okurken 1. O insanin kalbini kiriyorsun 2. Kiniyorsun aynisni yasicaksin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sosyal medyadan beğenilme arzusunda olmakta ne bileyim saçma
aynaya baksa ya onun yerine aklı var fikri var
Sosyl medyadan elestirince ayy burnun cok kötü sacini boyat falan kilo ver sisko kocanin yanina yakismiyon gibi seyler, sosyl medya üzerinden yorum yapinca hic basina gelmicek saniyolar
ikiside aynı mal işte naparsın farkları yokki alan satan hesabı
Herkes iyiliğini düşünüyorum adı altında fesatlık yapıyor :)
Hayir yorumda direkt söylüyorlar kibar dillide degiller ha bide bazisi mesela sey diyor, canim burnun cok kötü beni yanlis anlama 💘 bide kalp falan koyuyor, kiziyolar kalp koyarak elestirmeye hakkin yok diye
Kınayıpta aynısını yaşamayan o kadar kişi var ki emin ol
Sen nerden biliyon o kinayanlaari glremezsin
Görünmezler mi? Arşı alaya mı çıkıyorlar 😂
Glremezsin cünkü oturup söylemezler ben cok gördüm kinayipta basina gelenleri
Peki
Hatta kinadiklarni bile fark etmiyolar
Ya kınayan kınasın sana dokunan ne ki
Ben insanim
Bazen bazı şeyleri duymazdan gelmek gerekiyor
Kiyamaaaaawm dbbddbdb
Ben yorum okudum tek
çok mu kilolusun?
Ahha deli ben zayifim
deli o zaman neden zayıfla diyorlar lkdfjggkfd
Bana degl baskasisna ya
bende sana diyor sandım ya jkfdgkdjfg
Bide ben birine lakap takilmasini sevmiyorum mesela
Kisa boylu olan, şu gözlüklü, yaşli olan, şisko olan, bunun yerine
O adamda ne var sakal mi sakalli dersin, şapka mi sapkali dersin, esmer dersin, uzun sacli, yasliysa da dede dersin birine anlatacagin zmn
haklısın yani insanın güzel yönleriyle tarif etmek varken kötü yönlerini daha çok söylemek saçma bir şey çok ince düşünüyorsun ya valla taktir ettim seni
Ya tsk ederim, ben sevmiyorum sakin sanma bunlar bende var diye hyr ben zayifim cok sükür ama insan kendi basina gelmeden de empati kurabiliyoo
bu biraz ailenin yetiştirmesiyle alakalı birazda senin karakterin yani açıkcası kaliteni gösteriyor kaç yaşındasın?
Ya kimse kusura bakmasin iyi bisi oldunda ailemi katilmasini sevmiyorum cünkü ailemle ilgisi yok tam tersi ailem öyle diyen biri beb gidip düzeltiyorum
yani öyle tabi ama aileninde burada çok büyük etkisi var ağaç yaşken eğiliyor
Ailemim etkisi yok Şu an bu konuda, dedigim gibi ailem böyle lakaplar takan biri hatta onlar taktiginda rahatsiz oldum
dedim ya biraz da karakter meselesi diye yani benden örnek vereyim hem ailem hemde karakterim etken oldu beni mesela insan içinde övdüklerinde utanıyorum böyle birinden nasıl kötü bir söz bekleyebilirsin ki
Bilmiyorm ya aile bir evladi nasl yetistirir? Ben bunu hep düsünüyorum kückken oturup konusur anlatir mi? Napar anlamiyorum cünkü beni kimse o sekil yetistirmedi ailem oturup şöyle şöyle demedi yok şöyle davran böyle ol falan filan yani karakterle ilgili diyorum ben yüzde 70 kendi karakterimden yüzde 30 gördüklerimden dolayi böyleyim
sen bence çoğu insandan ayrısın yani konuşmandan bu hissediliyor eskiden bilgiye erişmek zordu yani çaba sarf etmek gerekiyordu o yüzden anneme babama bu konuda bir şey diyemiyorum ama şu an eğer bir anne babaysan çocuğun gelişimi çok önemli internette alabileceğin tonlarca bilgi var çocuğunla nasıl konuşman gerekiyor ona bir şeyin yanlış olduğunu nasıl söylemen gerekiyor çok detay var mesela diyelim ki çocuğunla markettesin bir şey istedi ve sen alamayız dedin işte onu dediğin an çocuğun kafasında bizim ihtiyacımız var ama paramız olmadığı için alamıyoruz kafasına bürünüyor o yüzden o durumda öyle bir şeye ihtiyacımız yok kelimesini kullansan aslında öyle düşünmeyecekti şu an ablamın 4 aylık çocuğu var ona olan ilgisini görüyorum en güzelini yapıyor birisi bir şey söylediğinde çocukla alakalı sürekli araştırıyor doğrusu bu mu diye bunu yapmak gerekiyor bence
Yani ben Anne degilim bilemiyorum 😅
bende anne değilim :D ama düşünülmesi gereken şeyler :D