Imzam görseldeki gibi çocukken uydurduğum biseydi. O yüzden güzel olduğunu söylememem. Müdür değiştirmemi rica etti suanki çok şık oldu ama bu saatten sonra değiştirmekte manasız geldi
Evet beğeniyorum ben sonsunsuzluk singesiini kullanrak imza atıyorum ve birinden etkilenmiştim imza kalemi kullanıyorum
Hatta bi keresinde şöyle olmuştu, asbuilt projesi hazırlamıştım onay için amirime anlatmaya gitmiştim imza atması gerekiyordu. Evlerine gitmiştim imza için hafta sonu idi ve davet etmişti benim acelem var diye bana kalemi olmadığını imza atamayacağını söylemişti bende var elimi çantama atarken hayır onunla değil benimkalemim yok dedi ofisinin anahtarını verdi ben gidip gelene kadar projeyi inceledi geldim imza attı afilli böyle imza hayatım boyunca görmemiştim bana Geliş filmini hatırlatmıştı imza o denli idi iki sucuk yedim çıktim gittim :)
İsmimin baş harfine bir M harfi ile yanına noktayı koyduktan sonra soy ismimin baş harfini yazarım. Böyle kısacık bir imzam var, lise zamanlarımda bulmuştum 😁
Evet. Çünkü lisede uzun bir süre kendime imza bulmak için bir sürü şey denedim. Her derste karalamalar yapıp güzel olanı arıyordum ve buldum da. İmzamı seviyorum ve her yere yazasım geliyor. Zor tutuyorum kendimi cfgvcfb ¢
Aaa bak o konuda çok beğenirim kendimi imzamı ben bile taklit edemiyorum öylede yakışıklı bu konuda hiç mütevazi olamam imza mı gören arkadaşlar var onlarda söyleyebilir mesela @Funda_a değil mi