Sanırım bunu en iyi ben yaşıyorum aranızda :) Gecenin bir vakti okyanusun ortasında, uzayın derinliklerini dahi görebileceğin kadar ışıksız bir ortam. Sadece denizin sesi, ve loş bir ay ışığı :) Immmh.
Öyle yapar sandım odama loş ışık monte ettim. Fakat bir işe yaramadı. Uzun süredir de kullanmıyorum. Benim ruhumu kedilerim dinlendiriyordu. Şimdi ise sevgilimde dinleniyor ruhum. İşin aslı ışık mışık hikaye insan gerçekten kendisini anlayanı, sevildiğini hissettiğinde ruhu dinleniyor huzur buluyor zaten
Xperim yüksek olsaydı size odamın fotoğrafını atmak isterdim. Kış aylarında biliyorsunuz hava erken kararıyor. Kahvem ve ince loş ışıklı odamda oturup kitap okumaya resim çizmeye kulaklıkları mı takip son ses müzikle uzanmaya o kadar bayılıyorum ki. Gerçekten loş ışık tam bir antidepresan 😂
los ortamlarda melatonin yani uyku hormonu salgiladigimiz icin uykumuz gelir belki uykun geldikce mayisiyorsjn ve sana iyi geliyordur yani normal bende bayilirim losyerlere bide kokulu mum yakacaksin miss
Aynen vallah bu arada profil resminizin çok güzel olduğunu güzelliğinizin kalıcı olmasını diliyorum çünkü profilinize ara sıra bakıp dünyada da bir melek yaşadığını hatırlayıp hayatıma daha sevgi dolu bakarım