- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, belki de hayırlısı böyledir yani belki öyle biriyle karşılaşacaktınız ki belki evlenecektiniz hatta çocuklarınız olacaktı ama mutsuz bir evlilik yaşayacaktınız ve boşanacaktınız yani kadere inanın. Herkesin kaderi çok farklı ve başka. Allah bizi doğru, hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin umarim aradigimi cok gec olmadan bulurum 😢
- +1 yıl
Rica ederim. Bulursunuz :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu hafta karamsar olmayın lütfen
dünyada milyonlarca bekar ya da boşanmış insan var
öncelikle doğru insanı doğru yerlerde arıyor muyum önce bunu sorun kendinize?
kafanızda istediğiniz insanı planlayın, olması gereken yönlerini ve olmaması gereken yönleri Bi kağıda yazın
sonrada bulduğunuz insanda bunları işaretleyin yani Bi derse çalisir gibi
sonra olmaması gereken yönlerinden idare edebileceğiniz yönleri de artıyoa çevirin cunki hickimse hatasız değil
belki inanmicaksınız ama size tarif ederken yazdıklarımdan kendim bile etkilendim 🤔🙃
bende bekarım ve çoğu zaman sizinbyada çoğunluğun düştüğü karamsarlığa bende düştüm
bu işler tabii nası kısmet ne fazla kovalayıp nede az bunun tam Bi kararı yoktur bu metodu kendiniz bulucaksiniz
benden bukadarus 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılAday adayi bile yokki boyle bi kararz varayim durumum vahim
Selamlar,
Aslında bu hayatta yapacak o kadar güzel şey varken sadece odak noktası olarak ve misyon olarak evlenmek çocuk sahibi olmak gibi düşünmek. İnsanı çok daha büyük mutsuzluğa sürüklüyor. Ben bu işlerde kader ve kısmete gerçekten de inanırım. Sen gerçekten de insanların sırf evlendiği için ya da çocuk doğurduğu için mutlu olduğunu mu düşünüyorsun?
Bu tamamen kocaman bir kandırmacadan başka bir şey değil. Böyle düşünmeye devam edersen yanlış kararlar alırsın. Yanlış kararlar alırsan da yine yanlış insanlarla birlikte olursun. Bu da senin fazlasıyla mutsuz eder.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hep genc anne olmak istemistim olmadi hayalim suya dustu.. hayatta herseyi basardim bi aski bulamadim
Aile kuramadim cok koyuyor
+1 yılSeviyoruz olmuyor, sevmeden bulalım diyoruz o da olmuyor. Demek ki kısmet olmuyor. En iyisi kendine yönelmek, bunları düşünmemek ama napalım insanız fıtrat gereği üzülüyoruz. Rabbim bir an önce gönlüne göre versin
01 Yorumla
Soran+1 yılYesekkur ederim canim seninde gonlune gore versin💓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirde onlara sorsana mutlu musunuz diye. 🙂
Bence haline şükretmelisin. Evli çocuklu ve mutsuzda olabilirdin. Demek ki senin için daha zamanı değil. Yaşa takılma inan hiç önemli değil. Aceleci olma ve gecikmiş hissetme. Önemli olan baştan savma olmayan bir yola baş koymak.
Dilerim Allah her şeyi gönlüne göre verir. 🌸
11 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum yaa ister istemez özeniliyor
Daha iyi günleriniz zamanında geleni beğenmezseniz begendiginizede yuklendikce yuklenirsiniz altindi şuydu buydu yok evi olsun arabası olsun parası çok olsun ülkenin ekonomisi belli evlenmek artık kolay değil tonla para harciyorsun küçücük birşeyde mahkemeye gidiliyor sen biraz daha bekle hele ülkenin ekonomisi duzelirse evleniriz 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılZor zor
Çokta umursama nasip çok önemli bir şey yani evli olup boşanmak isteyen evli olup huzursuz yuvası olan evli olup farklı durumlar yaşayanlar var elbet herkes nasibi gelince yuva kurar Allah hayırlısını nasip etsin yeterki
00 Yorumla
+1 yılÜzülme sen de tek seferde 3 adet fırlatırsın
21 Yorumla
Soran+1 yılYas ilerledice zor
Kimi insanın zamanı gelmeden doğru kişi hayatına girmiyor :) doğru kişi değil diyip herkesi de reddetme yalnız
02 Yorumla
Soran+1 yılAday adayi bile yokki
+1 yılTurşu kur, zamanında millete üstten bakıyorsunuz sonrada ortada kalınca ne kadar geride kaldığınızı görünce böyle tutuşuyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle biri olmadim aksine hep bana yuksekten bakildi hep terkedilen ben oldum
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Bende bulamadım ki bulmak gibi bir amacım yok annemle konuştuk daha bu akşam evlenmeyi düşünmüyor musun oğulll dedi Cüneyt abimiz gibi bende ona o eda da dedim nayır ana düşünmüyorum konu kapandı 😄
00 Yorumla
+1 yılSiz böyle sorular sordukça bende kendimi sorgular oldum jdjdjd. Yapmayın reca ediyoruumm sjsnns
18 Yorumla- +1 yıl
Sende mi bekar
- +1 yıl
Yok ben uzaylı hshsh
- +1 yıl
Yaş kaç sizin
- +1 yıl
95 ama 80 gösteriyorum bsbsbs
- +1 yıl
Bugün yine komikliğin üzerinde iyi geceler
- +1 yıl
Bugün derken sanki her allahin günü konuşuyormuşuz gibi hdhdhdh
- +1 yıl
ben her Allah'ın günü konuşurum sıkıntı değil
- +1 yıl
@patienceforeverr hdjdjdjjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılben düğüne 2 hafta kala nişanı attım 6 senelik bi ilişkiydi hayatta her şey aniden değişebiliyo üzülme bi bakmışsın üçüz doğuruyosun hiç belli olmaz hayatta ne olcağı üzülmemeye çalış arayışa da asla girme
14 Yorumla- +1 yıl
Çünkü özellikle arayışa girince olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Mersinli_kız kesinlikle olmadıkça da insan umudunu kaybediyo her şey olucağına varır sadece iyi bi insan olmak için çabala kendini geliştir
- +1 yıl
Teşekkürler tatlım 🙏
+1 yılNe bu yaşıtlarınla yumurtlama yarışı mı? Her sey kader kısmet
20 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki. Hayatını yaşa dolu dolu.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaninda paylasabilecegin biri olmayinca yasanmior dolu dolu
- +1 yıl
Ya boş ver biz de var da ne oluyor. Sürekli geçim sıkıntısı fatura derdi.
+1 yılCanın sağ olsun güzel kardeşim. Allah hayırlı bir eş nasip eder umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sanada
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seçici olmamak lazım bazen bazı konularda
01 Yorumla
Soran+1 yılSecici olabilecek bi durumum bile yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim yasitim dahi olmayan küçüklerim çocuk doğurdu bir de beni dusun 😁 amaan nasip kismet ne uzuluyorsun ya matah bir sey veya uzulecek bir sey degil ki. Herkesin nasibi farklidir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AgustD 23
Soran+1 yılSevip sevilme istegi ihtiyaclar karsilanmamasi cok kotu
+1 yılSizin soruları görünce bende istemsizce tribe girmeye başlıyorum. Anacığımın anlattığı hikaye geliyor aklıma ya of :/
011 Yorumla- +1 yıl
Ne anlatmıştı
- +1 yıl
Ne anlattı
- +1 yıl
Ne anlattı bizede anlat merak ettim
- +1 yıl
Hayda bu ne ya 😂
- +1 yıl
Anlat anlat
- +1 yıl
Ya aslında internette farklı anlatılıyor ama annemin bana şu şekilde anlattığını hatırlıyorum; bir zamanlar bi kız varmış, bir gül bahçesine koymuşlar onu ve demişler ki bu bahçenin sonuna kadar yürü ve güllere bak en güzel gördüğünü al ama ilerlerken asla geriye dönme sadece bir tane hakkın var ve almadan çıkamazsın. Kız bahçede sürekli “daha iyisini görürüm daha iyisi vardır” diyerek ilerlemiş. En son kapıya yanaşmış ve hep en solmuşlar ordaymış. Bir tane almak zorunda oduğu için mecburen almış ve çıkmış.
(Tabi google da gül bahçesi hikayesi olarak aratırsanız daha düzgün şekilde yazmışlar. Ben annem böyle anlattığı için bu şekilde yazdım yalan olmasın diye)
Yani, en son elime kartlaşmışlar kalacak diye bende korkmuyor değilim. Tabi işin şakası bu sjsjjs - +1 yıl
Benzerlerini okumuştum ama ananın dediği doğru hep daha iyisini arayip bi şey bulamayan sevdim tuttum bunu
- +1 yıl
Önemli olan alınan mesaj zaten. Benim aklıma sürekli gelir o mesaj. Strese sokuyor adamı sjsjsj
- +1 yıl
Bu mesajdan sonra ilk bulduğumda evleniyorum
- +1 yıl
😂 o kadar da değil sjdjsjs
Aynen öyle bende , ama kızlarda evde kalmış hissi daha çok galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılBize belli yastan sonra Selam verilmez
Buna biz bir çözüm bulamayız ne yapalım bizimle evlencek değilsin heralde bekliycen birini bulana kadar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi yap.
Olursa ekime, olmazsa seneye.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşıtlarım cocugunu kreşe gonderip koca parası yiyip yatiyo ben kaldigim dersin bütüne çalışıyorum kanka var mi arttıran 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff offf
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst ol lütfen sana bir soru soracağım da geçmişte seni isteyen bir erkeği reddettiğin için pişman oldun mu şu an yalnızsın ya?
11 Yorumla
Soran+1 yılOldum tabi
+1 yılToplumun sosyal başarısız artıkları her zaman olacaktır. Ürememeleri iyidir.
00 YorumlaSosyal yaşantı insan içinde bulunma etkiliyor olabilir 🤔
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaşım ilerledi diyor benimde aynı durumum ne yapabilirim kendime göre biri yoksa
00 Yorumla
+1 yılDaha doğru zaman ve doğru insanı bulamamış olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbenim yaşıtlarımın çoğu çocuk işini bitirdi :)
00 Yorumla
+1 yılSen tek değilsin merak etme şimdiki nin insanları bu ekonomide rezil olmuş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ee çok mu büyük iş başarmışlar ikinciyi doğurduklarında. Acelen ne
01 Yorumla
Soran+1 yılYas gecio ihtimaller dusuor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün mübarek gece çık burdan al abdestini namazini kıl duani et
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmeyi düşünüyorum ama şu an ev parası altın vs lazım borçla evlilik düşünmüyorum kendime acıyor muyum evet :)
04 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bu devirde biz evde kaldık. Bu ülkede parasız adama bakış bile atmıyolar!
- +1 yıl
Erkekle değil parasıyla evlendikleri içindir
Cevap sahibi+1 yılKadına kilosu kadar altın takıyorlar aşk mı o
- +1 yıl
Yersen aşk 🤣 mal mülk aşkı
Benim cevremde tam tersi. Hiçbiri evlenmeyi bile düşünmüyor zaten evlilik yaş ortalaması bile yükselmiş ülkede çünkü koşullar kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum ya millet ask yasior ben hep yalniz
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılBunca insan varken bunca insan yanlız kalabiliyo gerçekten anlayamadım gitti
11 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamıyorum, çok tuhaf
+1 yılHer nasip vaktine esirdir🍃 nasibini bekle o seni bulur Allah'ın izniyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılTek guvencem bu
Sorumlulukları göze alıyorsun sanırım bu ekonomi de bu dünya vaziyetinde çocuk getirmek için 10 kere düşünmek gerekir
16 Yorumla- +1 yıl
Ülkenin hiç toparlanamamasini mi istiyorsunuz? Doğum olmasın hiç öyleyse. 20 yıl sonra ne yapacağız?
- +1 yıl
Yav üslupta ne var Allah aşkına. Diyorum ki zorluklarla dahi olsa doğum oranlarının düşmesi de çok kötü. Hak veriyorum zaten dediklerine fakat gelecek elimizde patlar bu kez. 10 tane olsun demiyorum zaten ama birkaç çocuk da şart ve bakması imkansız da değil
- +1 yıl
Kardeş anlatmak istediğini anladım ben. Aklınca feministlik yapacak yaa. İnsanlar savaş zaninda bile (1. Dünya savaşı vs) daha eski dönemler çocuk yapmaya devam etmişler. Toplumun devamı ve bekası için bu gerekli. Bunu demek istedin heralde.
- +1 yıl
Ben kendimi yeterince ifade edememisim kusura bakmayın feministlik şudur budur çocukça akım laflarını da araya sokmayın zahmet olmazsa kendimce yapmama sebeplerimi söyledim eksik söyledim ekonomi yi konuşmama gerek yok çocuğu okula gönderiyorsun sokakta kurşun mu gelecek taciz mi edilecek belli değil zarar geliyor bakkala gönderiyorsun bakkal bulaşıyor insanlar kötü niyetli kimseye güven yok ve yine arkasındayım 1 2 3 farketmez cocuk istiyorsan annesini başına koyacaksın ya da babasını para akacak size bir yerden ancak böyle benim görüşüm bu hep de arkasında olacağım
Bulamadın ı boyu boyuna huyu huyuna birini olmadı evlenmiyeceksen çocuk evlat edin en azından bir çocugun hayatını güzelleştirirsin
00 YorumlaOlmadı diye yanlış kişi olmasın bence bende şu an senin durumunu yaşıyorum ama sanki acele edersem yanlış kişi olmasından çekiniyorum
00 Yorumla
+1 yılher nasip vaktinin eseridir endişelenme tabi oyle bkleme nasibim gelicek diye sartlarını esnetmelisin
00 Yorumla
+1 yılYaşı 45e gelmiş evlenip boşanmış çocuğu olan adamların ilk durağısın😄
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma kriterler dustu
- +1 yıl
Gel evlenek
kiz benim yasitlarimin çocuğu okula başladı biz ne yapalım bizde bulamadik
02 Yorumla
Soran+1 yılO his berbat
+1 yılkadınlar için 25 yaş üstü sıkıntı o zamana kadar bulamadıysan sıkıntı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılOda bişey mi benim yaşıtlarım torunlarının düğününe davet ediyo beni 🚬
00 Yorumlaben de 35 yaşındayım. evlenmek istiyorum. ama yok. bulamıyorum. kısmet değilmiş demek ki.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar naptın peki
17 Yorumla
Soran+1 yılEn son nisanlim terk etti iste buyuk bi sok ve kazik travma hepsini ayni anda yasadim
- +1 yıl
Niye terk etti
Soran+1 yılBana olan sevgisi bitti
- +1 yıl
Bu sebepten mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bahaneymiş
Soran+1 yılYani bitirmeye bahane cok canimi cok yakti
:)) benim yaşıtlarımın çoğu çocuk işini bitirdi
20 YorumlaBekarlık sultanlıktır boş ver ya
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede gerci ben. erkek istemeyen tarafım 😅
İmtihandasın bekle elbet biri çıkar karşına
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin imtihan olduguna?
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle daha güzel olmalı bence evlenme boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnizlik bana yük
+1 yılİstediğin Sadece çocuk mu 😬🫣
02 Yorumla
Soran+1 yılHem o hem de sevip sevilmek yani bizim de hakkimiz duygusal aclik cekiorum
- +1 yıl
Bir gün istediğin gibi sevilirsin inşallah
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Daha az sosyal medya kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmam ki
yarışta mıyız hayırdır
01 Yorumla
Soran+1 yılYasim
Gecio kanka
+1 yılAcele etme yeter ki anlasacagin biri çıksın
02 Yorumla
Soran+1 yılBitane bile yok
- +1 yıl
Kötü insan olmaktansa hiç olmasın
+1 yılÇok takma hayat bu
01 Yorumla
Soran+1 yılCok takiorum ya benim ne eksigim vardi sanki
+1 yılKaderiniz size özeldir. ❤️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğurmak mesele değil önemli olan bakabilmek
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak mutsuz bir evlilikten daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBende de istek var
00 Yorumla
+1 yılsosyalleşmen lazım ama sanal değil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru zaman değil demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç dert etme doğru zaman doğru insan biraz harekete geç zaten sana gelir.
00 Yorumla
+1 yılEvliliği marifet gibi görmeyin artık 😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı durumdayım seninle bulamıyorum eş
00 Yorumla - Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne