Kişilik & Karakter Good boy erkek mi, bad boy erkek mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor hangisi çekici gelir size?Good boy erkek mi, bad boy erkek mi? Good boy erkek mi, bad boy erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Ben her ikisini de harmanlayabilecek potansiyelde erkek olmasını tercih ederim. Çünkü ben de good girl değilim. Keyifli günler. 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Türk kızı bad bod erkek sever, haberlere konu olmak için 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Good boy hangisi bad boy hangisi 😄 dövmeli olan bad boysa tercihim o değil 😄 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sağdaki iyiye benziyor 🤨 Yorumla FiqHShott +1 yıl Biliyordum zaten seni deli etmek için yaptım 😄 Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla FiqHShott +1 yıl İçinden bana sövdün demi 😄😄 emoji o yüzden 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok ln sövmedim 😂 Yorumla FiqHShott +1 yıl Kulağım çınladı 😄😄 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Minimalist good olabilir bad boy daha iyi gibi ama seksüelleri daha çok tercih ediyorum fghklfTercihde denilmez 😅 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kötü kızları ve anime kızlarını tercih ederims 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Maçomsu erkek. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Zengin , çirkin, uzun boylu, esmer 🤪🤪 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bad boy çekici gelmiyor desem yalan olur 😂 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Good boycuyum 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. O ne ammmq 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben her ikisini de harmanlayabilecek potansiyelde erkek olmasını tercih ederim. Çünkü ben de good girl değilim. Keyifli günler.
Türk kızı bad bod erkek sever, haberlere konu olmak için
Good boy hangisi bad boy hangisi 😄 dövmeli olan bad boysa tercihim o değil 😄
Sağdaki iyiye benziyor 🤨
Biliyordum zaten seni deli etmek için yaptım 😄
🙂
İçinden bana sövdün demi 😄😄 emoji o yüzden 😄
Yok ln sövmedim 😂
Kulağım çınladı 😄😄
Minimalist good olabilir bad boy daha iyi gibi ama seksüelleri daha çok tercih ediyorum fghklf
Tercihde denilmez 😅
Kötü kızları ve anime kızlarını tercih ederims
Maçomsu erkek.
Goodboy diye bişey yok kanks
Zengin , çirkin, uzun boylu, esmer 🤪🤪
Ortaya karşık alayım ben
bad boyları annesi sevsin
Uslu çocuk severim 😛
Bad boy çekici gelmiyor desem yalan olur 😂
Her yol Bayburt olmuş
bad boy gibi gozukup ozunde good boy olan
Good boycuyum