Tamam hataya göre değişir. Yine de bir genelleme yapalım. Genel olarak ne kadar affedicisin?

Tamam hataya göre değişir. Yine de bir genelleme yapalım. Genel olarak ne kadar affedicisin?
Çok iyi değilim artık bu konuda. Hatayi iyi kötü affediyorum ama yanlışı affetmekte hiç iyi değilim. Zaten de yanlışı affetmekte iyi omakta istemiyorum.
Oysa meleğimsi her şeyde iyi olmaz mıydı 😂😂
Benim hataları affetme konusunda krtilerlerim var. İlk olarak gerçekten affetmem için belli bir zaman geçmesi gerekiyor ki sinirim geçsin. Yoksa affederim belki ama bir yerde patlak verir. İkinciside eğer büyük bir hata yapıldıysa, o kişiyle görüşmüyorsam; kimseyi ilk özür dileyişinde affetmem. Bu kulağa saçma geliyor ama öyle. İkinciye tekrar adım atarsa pişman olduğuna ve benimle görüşmek istediğine o zaman emin oluyorum.
Çabuk yumuşuyorum genelde.
Ama çok zoruma giden bir şey olduysa biraz zaman alıyor yumuşamam haliyle..
Geri dönülmez hatalar olmadığı sürece özür kabul etmek zor değil.
Kim ve konunun ne olduğuna göre değişir. Genel anlamda kinciyimdir
Cevap
4Cevap
Kişiye, bana olan yakınlığına ve bende bıraktığı hisse göre değişir. Genele bakarsak affedici biri değilim hayır. Keyifli geceler.
Elenen çıksın kasıyor modundayım.
Karşımda ki kişiye veya yaptığı hataya göre değişiyor bu. yani bir kişi aldatmak gibi büyük bir hata yaptıysa affetmezdim. ama bunun dışında ki hataları görmezden gelebilirim.
Ufak tefek hatalar olur ama büyük yanlışları affetmem.
Hatanın kim tarafından yapıldığına ve ne olduğuna göre değişir. Ailem dışındakileri zor affederim.
%90 affediciym utanmasam %100 derdm de genelde büyük hataların tekrarlanmaması için hayatmdan çıkarıyorum o nedenle %90 dedim
Bence bu hataya göreden çok hata yapan kişinin kim olduğuna göre değişiyor. Affetmek istemek büyük zaafımız
Kıyamadığım biriyse affediyorum, tabi hatanın ne olduğuna bağlı birazda
Affederim, ama aynı hatayı bir daha yapacak kadar aptal olmam.
Affediciyim ama kimi ne kadar orasi belli olmuyor
Tekrarlayan hataları affetmem, çok fazla hata yapılmasını kaldıramıyorum.
Hiç iyi değilim bu konuda
Affedici değilim maalesef.
Derecesine göre deüişir
affedici bi yapim yok
çok kırılmışsam affetmem net
Eskisi gibi olunmuyor ne kadar affetsemde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?