Aşırı kaygı ve panik var. İlla antidepresan mı almak lazım püf.

Aşırı kaygı ve panik var. İlla antidepresan mı almak lazım püf.

Aşırı olumsuz düşüncelerle boğuşmaktan meydana gelir. Geleceği çok fazla yorumlamaya çalışmak, yaşanmayan şeyleri gerçek gibi hayatına dahil etmek. Geçmişteki olumsuzlukları hep ön planda tutmak. Bu tarz şeylerden kaynaklı kaygı bozukluğu yaşar insan.. Kendi fikrimce böyle en iyi olanı bir uzmana danışmaktır.
Kaygı bozukluğu genel olarak psikolojiktir, eğer bir şeyi çok kafaya takıyor veya çok düşünüyorsanız genel olarak bu strese veya kaygıya dönüşebilir. çok çok ciddi ise yardım almak en iyisidir
Kaygı bozukluklarına neden olan bazı durumlar stres ve ekonomik olarak zor durumda kalmak ve büyük korku yaşamınıza sebep olan bir olayla veya durumla karşılaşmak Ancak en yaygın görülen kaygı bozukluğu nedenleri arasında travma yaratan olayların ve genetik faktörlerin olduğunu söylemek mümkündür.
Cevap
5Cevap
Antidepresan baya işe yarıyor bir yıl kullandım sinir hastasıydım hapın etkisiyle her şeye sırıtıyordum falan dünya kopsa umrunda olmuyordu ama biraz da uyuşukluk yapıyor uykunu getiriyor ben o yüzden hapı kırıp yarısını içerdiim
Benim korkularımın öz güvensizlikle alakası yok aslında. Durduk yere sebepsiz giriyor o korku panik içime. Yani bir karar verirken veya çok düşündüğümden değil. Anlık ve ortada bir sebep yokken. Geçmişte olan şeyler belki de sebep oluyor bilmiyorum. Yorumun için teşekkür ederim, sağol.
Rica ederim, ne olursa olsun bu senin hayatın.
Cok düşünmek fazla olumsuz düşünmek ve biraz da mükemmelliyetcilikten kaynaklanıyor diye biliyorum
Psikiyatrimi çağırın Arif abiii uzaylılar tarafından mı kaçırıldın
Duxet 60 mg senin çözümün kaşe imza
Bende de kaygı endişe ve korku var
Genetik olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?