Çevrem yok maalesef. az insan daha iyi oluyor ama önemli olan güvenilir dost veya arkadaş edinmek. çünkü gerçekten gerçek dostlarınız veya arkadaşlarınız varsa zaten çok azı bile yeterli olur sizin için. çok fazla insan genelde kalabalık demektir.
Çok geniş bir çevrem olduğunu düşünmüyorum ama beni tanıyan takip eden çok ( bunu övünmek için söylemiyorum sadece durumu belirtmek istedim), mesela şahsı ben tanımıyorum ama o beni biliyor; sen şurda şurda çalıştın ordan tanıyorum ya da sen falanca kişinin akrabasısın ya da sen şu okulda okudun gibi …
Çok kişi vardır ama az bir kısmını yaklaştırırım. Belli başlı 1-2 şeyi aşmadığı sürece de uzun süreli dostluk arkadaşlık ya da ilişkiyi devam ettiririm
@ahqqowp20 üff ne bu öfke ya ne yüceltmesi psikolojin mi bozuk. Genelde aslan burcu kadınları çok seçici oluyor kendimden ve çevremde çok gördüm ondan dedim. Yoksa benim burçlara taptığım yok ne bu gerginlik
@Yorgunruhlukız burcum başak yükselenim aslan ama aslan burcu olanların egolarını sevmiyorum bi kız vardı aslandı yaptığı iyiliği bile sırf kendi egosunu tatmin etmek için yaptığını söylüyordu
Aslan burçları hep öyle olur zaten kendilerini bir b@k zannederler boş egoları vardır. Ozguvenli olacağım derken rezil olurlar. Benim de yükselenim aslan ama güneş burcu aslan olanlar gibi değilim çok şükür
Ya ego ile ne alakası var ben burçlara inanmıyorum normalde ama bu aralar ilgi sardım ve doğruluğuna inanmak için böyle şeylere takılıyorum. Ki ego değil bu ben burcumdan bihaberkende seçici biriydim burcuma bağlamadım hiçbir zaman
Sen aslansan ben de koçum. Burçları madem bu aralar çok araştırıyorsun o zaman bir kocla aslanın bad edemeyeceğini görürsün. Kimse benim canımı yakamaz. Yükselenim aslan benim zaten. Sönük bir tip değilim aglayabilirsin
@ahqqowp20 neyimi övdüm 😄 haa seçici biri olmamla gurur duyuyorum ama bu böyle bi devirde boş bi övgü değil. Burca da tam kendimden emin olarak bağlamayıp sonuna "Sanırım" eklediğimi görmediysen senin kendinle sorunun var demektir
@ahqqowp20 😄 cümlelere bak bu liseye yeni başlayan ergenlerin kelimeleri. Haa bu arada yeni bi bilgi de öğrenmiştim koçlar kibirrli oluyormuş. Gerçekten öyleymiş en ufak şeyden... Neyse sana iyi günler yorma beni