Müsamaha göstermeyeceğin neler var?

Müsamaha göstermeyeceğin neler var?
canım yerine konmaya çalışmak kesinlile bende müsamahası olmayan bir durumdur. Öyle ki karşılık vermeden duramam.
Haksızlığa uğramakta aynı şekilde. Dozuna göre sabretmeye çalışırım ama müsamaha gösteremediğim bir durum.
Kibir, fazla ego, ukalalık sabır damarlarımı son derece zorlayan ve müsamaha göstermesi çok zor gelen şeylerin içinde bulunuyor.
Aslında müsamaha gösterilmesi gereken çok şey var, ama gösterilmesi kesinlikle gerekmiyor. Her insan belli ahlak kuralları ve etik çerçevesinde davranabilse buna hiç gerek kalmazdı. Ama insanlık düzelmek yerine gittikçe bozuluyor.
Of ya Sal*ak küfür değil onu neden canımla değiştiriyor KS ya 😏
Teşekkür ederim ☺️
:)
Asla asla dememek gerektiğini öğrendim. Zaman ve olaya göre her şey değişkenlik gösterebilir. Artık dik köşelerim yok hepsini törpüledim rahat ettim 😄
Cevap
10Cevap
Kırmızı çizgilerim dediğim sınırlarımın aşılmasına asla müsamaha göstermiyorum. Net bir şekilde belli ederim ve hala ısrarla aşılmak isteniyorsa o kişiyi hayatımdan çıkartırım.
Öncelikle kesinlikle ihanet diyorum. Bunun dışında saygısızlığa tahammül edemem.
Ukalalık
İhanet ve yalan bu iki konuya Müsamaha göstermezdim. birde saygısızlık ve iki yüzlülük. ama asla affetmeyeceğim bir şey varsa oda aldatılmak..
Saygısızlık
Haksızlık
İhanet
Dışlama
Hakaret gibi gibi çok var
Sadakatsizlik, adaletsizlik, hırsızlık, yalan, yalancı şahitlik.
cahillik, çünkü cahil susmaz.
bi söz vardır;
1 delille 40 âlimi yendim de, 40 delille bir cahil'i yenemedim diye..
Cehalet ve saygısızlık
Uzun zamandır yoktunuz efenim. Gözlerimiz yollarda kalmıştı. Hoş geldiniz
Özledik netekim 🌸
Ne yapılırsa yapılsın affederim lakin aynı hatayı ikinci kez yaparsa bitmiştir
aptal yerine konmak.
Gaza getirip yaptırma çabası
Aptal yerine konmak
Saygısızlık, seviyesizlik ve üslup bilmezlik.
İhanet. (yalan da bir ihanettir.)
kaç para ki gururrunuz?
Ukalalık ve uyanıklık
saygısızlık şiddet sadakatsizlik
Saygısızlık
Aldatma ve sınırların aşılması
Yalan ve canım yerine konulmak
En İyi Cevaplar