Evet arkadaşlar, yaşıtlarımın fotograf çekilip, haftada en az 2-3 defa gittikleri yere ben, bir türlü gidemiyorum. İstesem gidecek arkadaşlarım da var ama aşırı saçma geliyor. İnsanlarla da çabuk kaynaşırım gitmememin sebebi utangaçlık falan değil hakikaten çok boş geliyor. Herkes giderken bende mi bir sıkıntı var bunu sorgulamaya başladım artık.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cafe'den kastın internet cafe ise evet defalarca gittim ama kastın düz cafe ise bende hiç gitmedim.
Yok düz cafe
Hiç gitmedim.
Sen niye gitmedin?
Gerek yok
Dert etmiyor musun? Ne yaparsın genelde
Bilgisayar oyunları candır.
Ömrün bilgisayar başında oturmakla mı geçiyor
evet
Peki hamile kadınlara nefretinin sebebi nedir?
Ne alaka? Ve nereden öğrendin bunu?
Öğrendim işte ama hâlâ soruma cevap alamadım?
Ben hayatı çok seven bir insan değilim, sürekli ölümü düşünmekten dolayı hayattan zevk alamaz bir hale geldim.
Benim için bir insanı doğurmak onu otamatik olarak ölüme mahkum etmek demek. Doğurduğun çocuğun bir gün ölüceğinden %100 emin olduğun halde niye onu doğurup bu iğrenç dünyaya mahkum ediyorsun ki?
Yapılan çocuk zaman içinde çakala dönüşürse mi mutlu olunur yoksa en asil duyguların insanı olursa mı? Biri senin dünyaya yenilgin olur diğeri çocuğunun dünyayı devirmesi. Bu paradoksu çözecek olan da sensin. Evleneceğin kadın kilit noktan. O kadını bulursan çocuk sağlıklı doğduğu takdirde pişman olacağını düşünmüyorum. Dünyada kuyrukçu düzende parya olmak yerine yaşamanın en makul amacı insanı insanca yaşatabilecek bir dünya inşa etmektir. Senin amacın bu olursa o çocuğun dünyaya ettiği küfür şiirdir. Çünkü o çocuk senin bencilliğinin süsü değil bıraktığın son çığlık olacaktır. Asıl çocuk yapması gereken sensin.
Bu arada komünist olmana rağmen Asena ismini koyacak olman da baya ilginç. Ama güzel isim. Sadece yanlış kesmin elinde harcanıyor.
Ben kesinlikle çocuk yapmayacağım. İnsanlıktan uzak bir köşede tek başıma öleceğim. Kimse öldüğümü dahi fark etmeyecek.
Ben bu hayatı hiçbir zaman sevmedim ve sevmeyeceğim de.
Ve ayrıca insan denen primat türünden de hiç hoşlanmam.
ve hakkımda bu kadar şeyi nasıl öğrendin merak ediyorum.
Hayatı sev demedim ki ben de sevmiyorum insanları. Ama sen çocuk yapacaksın eminim.
Çok şey biliyorum merak etmene de gerek yok
1) İnanki bir çocuğum olmayacak, bu uğurda defalarca sevgili yapma şansım varken bunu yapmadım, hiçbir zaman kızlarla konuşmadım, vs. Ben bu hayata katlanamıyorum bir de çocuğa mı katlanacağım?
2) sanırım bütün profilimi okudun, o yüzden her şeyi biliyorsun.
1. Evet
2. Hayır durugörü
Eğer sizi unutmaz isem 30 yıl sonra size hiç çocuk yapmadığımı söyleyeceğim.
Bulamazsın muhtemelen
O zaman yapacak bir şey yok.
Bende hiç gitmiyorum senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti hiçbir yere gitmiyorum
Toplu alanlardan korkmak gibi psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa istemediğin için mi çıkmıyorsun
Ben içe dönük çekingen utangaç sessiz biriyim hiç açılamadım zamanla daha da içime kapandım insan içine çıkamıyorum insanlardan kaçıyorum kendimi geri çekiyorum sosyalleşemiyorum öz güvenim yok hep eve kapalı yaşıyorum gençliğim evde geçti maalesef hiç evden dışarı çıkamıyorum
Çalışıyor musun? Psikiyatriye göründün mü hiç agorafobi belirtileri var bence sende yakınlarına açmayı denedin mi bu durumu?
İşsizim maalesef çalışmıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hiç arkadaşım da yok ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük biriyim dediğim gibi hiç açılamadım çok içime kapanık öz güvensiz pasif kaldım sosyalleşemiyorum zamanla daha da içime kapandım dışarı çıkamıyorum bu korku sonradan oluştu ama önceden de zaten çok dışarı çıkan biri değildim çocukken ve ergenlikte az çok çıkıyordum sonradan bu kadar kapandım hiç destek falan da almadım böylece geçip gidiyor ömrüm
Ailen nasıl tepki veriyor onlarla mı beraber yaşıyorsun
Evet ailemle yaşıyorum ailemde alıştı zamanla bu duruma yani senelerdir evden çıkmıyorum gençliğim hep evde geçti işe giremedim çalışamadım sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim hiç arkadaşım yok aileme göre basit gibi ama bana göre basit değil zaten ailem bile anlamıyor beni 33 yaşındayım ama kendime ait bir hayatım yok özgürlüğümü hissedemiyorum çoğu şeyden mahrum yaşıyorum dışarı çıkamamak gerçekten çok kötü bir şey ve uzun vadede sağlığımı da olumsuz etkiledi
Evden dışarıya hiç adım atamıyor musun durum o kadar ciddi mi
Maalesef çıkamıyorum önceden yılda bir iki kere mecbur çıkıyordum sınavlar falan oluyordu ya da başka şeyler için çıkmam gerekiyordu ama öyle çok değil yılda bir iki üç kere falan çıkıyordum ben hiç gezmem eğlenmem zaten gençliğimi hep evde geçirdim gençliğimi hiç yaşayamadım 1 günümü bile dolu dolu yaşayamadım durum bu yani evde yaşlanıyorum
Panik atak var mı?
Hayır ama korku kaygı endişe utangaçlık çekingenlik var
La migliore offerta filmini seyretmeni tavsiye ederim
Tamam izlerim teşekkür ederim
değer yargıların farklıdır, bence daha sağlıklı dusunuyorsun
İnsanların bakış açısı öyle olmuyor işte sevgilim olsa garipserdi mesela belki ayrılırdı bilmiyorum
bence kendine sevgili olarak sececeğin kişide buna saygı duyan biri olacaktır. ayrıca emin ol bazı zamanlar sende Şu an istemediğin şeyleri yaparken bulucaksın kendini :)
Umarım öyle biri olur da pek sanmıyorum ben gibi insan kalmadı
Senin gibi cok insan var emin ol, kendini sorunlu gibi hissetme 😇
Soğuksa cafe de oturuyoruz. Hava güzelse dışarıda gezeriz
ben de gitmiyom onun yerine geziyom ben
Etrafımdakiler hep böyle yerlere gittiği için genelde reddediyorum birkaç arkadaşım var sadece onlarla dolaşıyorum kendimi zorlamalı mıyım yoksa diğerleriyle nerelere gidebiliriz?
istemiyorsan niye zorluyon ki
ben tarihi yerleri geziyorum Osmanlı yapılarını, Padişahlarımızın türbelerini geziyorum..
Nerede oturuyorsun burada öyle yapılar da yok maalesef ya olsa ben de giderdim tarihi severim :(
İstanbul
Asosyal derim.
Hocam insan ilişkilerinde bir problemim yok yalnız
Uzaydan gelmiş😅😅