Kişilik & Karakter Nabersiniz gamsız baykuşlar? cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben big boysuzum ve bu beni üzüyor lslsks Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/Fm243W4mmA8?feature=share Güncellemeler+1 yıl Big boy: Ayni videodaki gibi ayaklarımı yerden kesecek uzun boylu 190+ ve minnoş bir erkek 😂 Nabersiniz gamsız baykuşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İyiyim şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Şu gereksizleri izlemeyen bir kız istiyorum bende mevcut mudur 1 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Tamam en elit sizsiniz slsksksk ben halimden memnunum Yorumla Krank +1 yıl Elitim diye bir şey yazmadım oraya ben yine de sen bilirsin pikaçu Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Videodaki kızı tek kolumla kaldırıp omzuma oturturum.Not: 1.73 0 0 Yorumla
Dirkside Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İyilik be. Açmışım şarkımı, kedimin mırmır sesiyle harika bir ahenk var. Kahvemi de yudumluyorum. Şu an için daha ne olsun 0 4 Yorumla cleomonster +1 yıl Oh mis big cat mi lsksks Yorumla Dirkside +1 yıl Yok little boy 😁 Yorumla cleomonster +1 yıl Ahahahhah 😂 Yorumla Dirkside +1 yıl Şimdi dertli bir şarkı açtım. Dertli dertli birbirimize bakıyoruz. Aaahh tarçınım ah 😁 Yorumla
çıngıraklıyılan2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bulursun illaki sende o potansiyel var 1 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Hem olsun istiyorum hem de olmasin lskdkd Yorumla çıngıraklıyılan2001 +1 yıl Hem ayranım dökülmesin hem...😂😂😂 Yorumla
Doğununleydisi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben şu an keyifliyim en sevdiğim saatler 2 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapma bee dün bulamadın mı 🤔 0 4 Yorumla cleomonster +1 yıl Nayn nayn herkes little boyy Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Ama ne kadar big boy olsun belli bir ölçü vermiyorsun normal yani o yüzden 😂 Yorumla cleomonster +1 yıl Dedim ya en az 1.90 lslsks Yorumla Sormalarageldik +1 yıl E o kolay canım onda ne var 😂 Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Böyle kal bebeğim boş ver 0 9 Yorumla cleomonster +1 yıl Ya hayır be öff lskdkd Yorumla İchmert +1 yıl 1.75 boyum var senin ayaklarını değil hayatını değiştiririm Yorumla cleomonster +1 yıl Ben 176yım... Yorumla İchmert +1 yıl Böksörüm... Yorumla cleomonster +1 yıl Ah be kaçtı tren lsksks Yorumla İchmert +1 yıl Ak 47 kullanmasını biliyorum mesela Yorumla İchmert +1 yıl 😂😂 Banane kaçsın beklemiyordum zaten Yorumla cleomonster +1 yıl Sana minyonlar ufacık kızlar yakışır 😂 Yorumla İchmert +1 yıl Benim yanıma ak 47 yakışır 😂 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Tek derdin bu olsun harun ab 0 9 Yorumla cleomonster +1 yıl Harun mu lslskd Harun mu duruyorum lan Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Yok kız hesabı açan pembişsin ondan harun ab dedim. Yorumla cleomonster +1 yıl Sldldk şaka mı bu ne harunu ya Yorumla cleomonster +1 yıl Ses kaydı atılan sitenin adi neydi ya sesli yanıt atayım sldkdkd Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Sesi başkasından almadığın ne malım Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Gel sana söyleyeyim nereden atıldığını hadi Yorumla cleomonster +1 yıl Söyle bakim Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl https://vocaroo.combuardan kaydedip atıyorsun ama bence sesini buraya atma :D Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Bana at özel olarak :D Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Olur insaallah bulursanız banada gönderin 0 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Hayır benim o lsksks Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Al senin olsun Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben senin big boyun olurum 0 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Slsksls offf hayır ya Yorumla külllkedisi +1 yıl Nedennb Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Big boy ne tam olarak? 😂 0 1 Yorumla cleomonster +1 yıl Videoya bak lskxkd Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi şükür senden naber 0 2 Yorumla cleomonster +1 yıl İyi benden de sldkdk Yorumla Arda1966 +1 yıl 1.83 var olmaz mı öyle iri yarı olmasam da kaldırırım bende ne var mdkdkmd Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyiyim, big boy olayı ne 0 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Detaya bakalimm Yorumla KaanArducc +1 yıl Gördüm Yorumla
İsmegerekvarmı03 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah başka dert vermesin 0 2 Yorumla gulssultan101 +1 yıl Amin Yorumla cleomonster +1 yıl Ahahaha takılıyorum kız lslsks Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Oturuyoruz öyle boş boş 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Boyun kaç 0 4 Yorumla cleomonster +1 yıl 176 Yorumla Pronari3 +1 yıl Hmm yok big boy olamam ben sana. Minyon sanmıştım Yorumla cleomonster +1 yıl Nerde allam bunlar lsldkd Yorumla Pronari3 +1 yıl Umarım bulursun :d Yorumla
nearrr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl nedir ya bu big boy esprisi :/ 0 1 Yorumla cleomonster +1 yıl Videoya bakalimm Yorumla
oo2oo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Small boy al 0 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Olmaz yanımda kısa kalır Yorumla oo2oo +1 yıl Grande yok mu Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İyiyim ben. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Keyfim yerinde 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Devam 0 0 Yorumla
ÖlüMelodisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl neysizsin la 0 1 Yorumla cleomonster +1 yıl Slslsslslkskskskdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İyiyim şarkı dinliyorum
Şu gereksizleri izlemeyen bir kız istiyorum bende mevcut mudur
Tamam en elit sizsiniz slsksksk ben halimden memnunum
Elitim diye bir şey yazmadım oraya ben yine de sen bilirsin pikaçu
Videodaki kızı tek kolumla kaldırıp omzuma oturturum.
Not: 1.73
İyilik be. Açmışım şarkımı, kedimin mırmır sesiyle harika bir ahenk var. Kahvemi de yudumluyorum. Şu an için daha ne olsun
Oh mis big cat mi lsksks
Yok little boy 😁
Ahahahhah 😂
Şimdi dertli bir şarkı açtım. Dertli dertli birbirimize bakıyoruz. Aaahh tarçınım ah 😁
Bulursun illaki sende o potansiyel var
Hem olsun istiyorum hem de olmasin lskdkd
Hem ayranım dökülmesin hem...😂😂😂
Ben şu an keyifliyim en sevdiğim saatler
Yapma bee dün bulamadın mı 🤔
Nayn nayn herkes little boyy
Ama ne kadar big boy olsun belli bir ölçü vermiyorsun normal yani o yüzden 😂
Dedim ya en az 1.90 lslsks
E o kolay canım onda ne var 😂
Böyle kal bebeğim boş ver
Ya hayır be öff lskdkd
1.75 boyum var senin ayaklarını değil hayatını değiştiririm
Ben 176yım...
Böksörüm...
Ah be kaçtı tren lsksks
Ak 47 kullanmasını biliyorum mesela
😂😂 Banane kaçsın beklemiyordum zaten
Sana minyonlar ufacık kızlar yakışır 😂
Benim yanıma ak 47 yakışır 😂
Tek derdin bu olsun harun ab
Harun mu lslskd Harun mu duruyorum lan
Yok kız hesabı açan pembişsin ondan harun ab dedim.
Sldldk şaka mı bu ne harunu ya
Ses kaydı atılan sitenin adi neydi ya sesli yanıt atayım sldkdkd
Sesi başkasından almadığın ne malım
Gel sana söyleyeyim nereden atıldığını hadi
Söyle bakim
https://vocaroo.com
buardan kaydedip atıyorsun ama bence sesini buraya atma :D
Bana at özel olarak :D
Olur insaallah bulursanız banada gönderin
Hayır benim o lsksks
Al senin olsun
Ben senin big boyun olurum