Kişilik & Karakter Saf olduğunuzu düşünüyor musunuz? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru 😊 Saf olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır saf değilim 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Millet bazen arasında bir şeyler ima ediyor ve genelde en son anlayan ben oluyorum bu yüzden bir miktar safım. 1 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Bazen turist gibi hissediyorum nfnf Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bazı konularda evet, karşımdakine üzülüyorum acıyorum yanında olmaya çalışıyorum bir yerleri kalkıyor acayip şekilde 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Safim hem de süzme canım. Ne varsa canım hep oldu gecmiste. Şimdi insanina göre hareket ediyorum. Hak edene. 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet fazla safım hatta kafı kuralcı bazen gevşek kolay pes eden mücadeleden kaçan biri olarak düşünüyorum arada pozitif negatif yükseliş inişler dahil 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bana da saf diyen insanlar oluyordu ama değilim kesinlikle. Onlar önyargılı. 1 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Saf değilde iyisin ya sen zamanda kötü malum herkes de seni saf sanıyor 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Saf ve bir o kadar da temiz.Fakat bunu sadece benim biliyor olmam ne acı. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ben kurnaz sanılan bir safım. Buna kimse inanmıyor ama 🥲 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl hayır ama bazen karsımdakını cozmek ıcın saf numarası yaparım 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi kalpli olmaya çalışıyorum. Bazıları bunu saflık sanıyor 1 0 Yorumla
bulaşmakarşimm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saf değilim ama herkesi kendim gibi bildiğim için kaybediyorum hep 1 0 Yorumla
esmaa728288229 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saf değilim ama saf taklidi yaparimm ikizler burcu şeytani zekası 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanıma göreyse öyleyiz demektir 😃 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Iyi ahlaklıyım desem daha doğru olur 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır değilim ama saf ayağına yattigim doğrudur 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Biraz saf s*lak olabilirim 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben safım zaten yüzüme gül canımı al. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Eskiden belki. 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Saflıkları çok geride bıraktım.
Hayır saf değilim
Millet bazen arasında bir şeyler ima ediyor ve genelde en son anlayan ben oluyorum bu yüzden bir miktar safım.
Bazen turist gibi hissediyorum nfnf
Bazı konularda evet, karşımdakine üzülüyorum acıyorum yanında olmaya çalışıyorum bir yerleri kalkıyor acayip şekilde
Safim hem de süzme canım. Ne varsa canım hep oldu gecmiste. Şimdi insanina göre hareket ediyorum. Hak edene.
Evet fazla safım hatta kafı kuralcı bazen gevşek kolay pes eden mücadeleden kaçan biri olarak düşünüyorum arada pozitif negatif yükseliş inişler dahil
Bana da saf diyen insanlar oluyordu ama değilim kesinlikle. Onlar önyargılı.
Saf değilde iyisin ya sen zamanda kötü malum herkes de seni saf sanıyor
Saf ve bir o kadar da temiz.
Fakat bunu sadece benim biliyor olmam ne acı.
Ben kurnaz sanılan bir safım. Buna kimse inanmıyor ama 🥲
hayır ama bazen karsımdakını cozmek ıcın saf numarası yaparım
İyi kalpli olmaya çalışıyorum. Bazıları bunu saflık sanıyor
Safa yatarım ama değilimdir.
Saf değilim ama herkesi kendim gibi bildiğim için kaybediyorum hep
Saf değilim ama saf taklidi yaparimm ikizler burcu şeytani zekası
Tanıma göreyse öyleyiz demektir 😃
Tabiki öyleyim😁
öyle bir tarafım var evet
Saf-s*lak olduğum doğrudur
Evet çoğu zaman düşünüyorum
Iyi ahlaklıyım desem daha doğru olur