Can sıkıntısı eski alışkanlıkarı geri kazandırıyor sanırım 😅

Can sıkıntısı eski alışkanlıkarı geri kazandırıyor sanırım 😅
İn home😅😅
Dışardayım donuyorum 😅
Millet kendini dondurmak için para veriyo çok şanslısın😅😅
şu an klimayı açtım geçtim önüne enseme pöfür pöfür sıcak sıcak üflüyo 😂
Kim miş o millet adanalılar mı 😂
🤣🤣🤣🤣
Amerikada yaşlanıp ölmemek içinn
Kanadaya gitsinler ozaman 😂
🤣🤣 amerikada bu hırs varken kanadayı getirirler.. ne gitçekler bilmem kaç saat
Ztn sınır komşusu gidip geliyorlar 😅
Opsss🙉
Gece içen benim kafamı yakalayamadım sen 1 seruma kafa kıyak 😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣.🤣🤣
Yarasın
Eyw
Cevap
2Cevap
Evdeyim mutsuzluğu korkuyu en derinden hissediyorum 🥺
Saklanarak korkularını yenemezsın yeri gelince arsız, yeri gelince bencil, yeri gelincede cesur olacan. koy ver dünya sana istedigi gibi gelsin sende ona karşı dur...
Küllerinden dogmak diye bir terim vardır bizde kaç kez yok olduk sen pes etme yeterki benden gidecegine onlardan gitsin de kimse senin neşeni kaçırcak kadar degerli değil narsisist ol kendini sev başkalarına göre yaşama kafam kıyak imlada kusur yapıyorsam mazur gör beni 😅
Bende senin gibi kolay olmadıgını düşünürdüm ama ilerleyen zamanlarda anlican hiç bir şey zor degil ne kadar istedigin önemli yeter ki kafana koy varsın önünde dağ taş olsun toz zerresi kadar zor olur 😉
Umarim sayemde mutluguna kavuşursun. ☺️
Bi yerden başlamak lazım hala olmaz moddasın silkelen kendine gel
Ne deyim ki mutlu olmanı temenni ederim bende bazı konularda mutsuzum ama banane yav diyom takmamak lazım terbiyemi bozduysam kusura bakma ama ciddi söylüyorum sıkma canını illaki bir şekilde geçer her insanın yaşamı hayat hikayesi farklı kimi elbebek gülbebek kimisi nice sıkıntılar yaşayıp bugune gelmiştir bende bin bir türlü dert yaşadım ama pes etmedim neden kimse benden degerli degil sanada bu şekilde düşünmeyi tavsiye ederim koy gitsin el alem ne derse desin ne düşünürse düşünsün senden kıymetli degil 😉
Eğer yaşıyorsan bu hayatı hala için de en ufak bir umut kırıntısı vardır 😄
Monacım sen dediklerimi düşün bir şey kaybetmezsin böyle oldugun yerde sayarsın hep mutsuz...
Apartmanın kapısında sigara içiyorum
Bir tanede benim için yak 😅
Yakıyorum hemen
Eyw cansın ☺️
Benn sıkıntıda çığır açtım
Bu akşama kadar bende öyleydim kendimi frenlemeyi saldım ne olacaksa olsun bundan sonra dedim 😅
Afiyet olsun uyumak üzereyim
Tatlı rüyalar dilerim ☺️
evde pc başında
Oyunmu flim mi?
Bende e spor kafe işletiyorum 😄
Yatakta
Uykuya hazırlık mı yoksa can sıkıntısından yatakta öyle bir sağ sola dönüp duruyon mu? 😄
Uykum var kanka erken kalktım
Uykuyu seviyorsun sanırım 😅
Sarıl uyuyalım
Haha mümkünmü ki? 🤔😅☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar