Yüzüm çocuksu olduğu için masum iyi kızlar arkadaşlık yapmıyor hafif görüyor düşük ezik görüyor sevgilide olmuyor haliyle kime acildiysam olmadı zaten kime arkadaşlık teklifi ettiysem buda olmadı.. Çocuksu gözüktüğüm için olgunda görmüyorlar ve benim bu hayatta istediğim en çok ama en çok hayal lerden biri sevgilimin olması ama bu şekilde olmaz.. Gebersemde kurtulsam su kaderden Allah'tan sırf bu yüzden uzaklastim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben sizi anlamıyorum ya kadınlar tamamen dış görünüşle ilgilenmez kardeşim bu senin özgüvensiz olmandan ve sağlıklı iletişim kuramıyor olmandan kaynaklı
Ezbere konusmamak lazım.. Sagliksiz iletişim kurdugumu nereden cikardin mesela? ezber yapmayin.. Benim iletişimim son derece güçlüdür.. Cok konuşurum ama boş konusmam dinlemesinide bilirim.. Ozguven sarj gibidir devamlı kaybedersen az alır kazanmaya baslarsan artar.. Ozguvenim tamamen yok olsa konusamazdim kimseyle nasıl olsa sonuç belli derdim
Kişiliğinde eziklik yoksa bence aşılır. Ben böyle biriyle ilişkiye başladım ama karakteri fazla ezikti o yüzden dayanamadım. Görüntü inan umrunda olmuyor
Karakteri ezikti derken? biraz açarmisin
Çocuk gibiydi yüzü ve fiziği. İnsanlar dalga geçiyordu cevap verecek işin içinden çıkacak güç yoktu. Fiziken de güç yoktu
Tercih ederken umrumda olmadı ama her lafın altında ezilmesi beni çok yıprattı
Her insanın bir yapısı var ama herkes aynı olamaz , ve herkes sen olamaz ve herkes o olamaz herkes farklı çünkü.. Her lafin altın da ezilmesi onun tercihi değil onun yapısı.. Her lafin altın da ezilmeyen ama sana onun kadar mutluluk vermeyen biri cikarsa onu aramayacak misin ?
Mutluluk vermedi ki. Kadın ve erkek fıtratı var. Her kadın güçlü erkek ister. Bazen bu fiziken olmuyor, karakteri aklı sağlam sandım. En çok bu yanılgı beni üzdü. Sanki beş yaşında çocukla geziyormuş gibi hissettim maalesef kendini hiç geliştirmemiş. Bir çocuğa öğretir gibi herşeyi söylüyordum. Yani onunda kafa yapısına uygun biri vardır
Var mıdır bilmiyorum çünkü benim özel hayatimin olacağını hiç zannetmiyorum çünkü elimden gelen herşeyi yaptım ama her şeyi.. Insanlarla tanisiyorum amacım gereği mücadele ediyorum ama karşı taraf adım atmıyor kimseyle tanisamiyorum onyargilarindan dolayı baskalarinin onlara onlarin baskalarina yasattiklarindan neden yeni bir insan etkilensin ki? niye böyle bir aptallık var cozemedim.. Ornegin gel seninle tanisalim desem belkide sende istemiceksin niye yani
Ben bir kere denedim böyle bir durumu. Ben fiziken de ruhen de çok olgun biriyim tamamen zıt biriyle tanıştım. Davul bile dengi dengineymiş onu anladım.
ozelestirisi yüksek olmayan hiçbir insanla beraber olma benden sana tavsiye bu insanlar öğretici olur ve kendi hatalarina karşın mucadelecidirler.. Tamamen kendin gibi de arama çünkü herkes farklı ve sen hatasız değilsin kimse değil.. Uzlasmak çok önemli, anlamak ve anlaşılmak tarafsizca
Ben kendi hatalarımın farkındayım. Farkında oldukça da insanlar bana yükleniyor çünkü kimseden saklamıyorum. Herkes aynı değildir ama olabilecek bir ihtimali söyledim size. Ben biraz yaşı benden büyük diye kabul ettim benden daha olgundur daha çok şey görmüştür diye yaşantısı da zaten verimli geçmiş ama kapasite akmayınca demek ki insana nasip olmuyor
Fiziki bazı şeyler göz ardı edilebilir geldi hep göz ardı ettim de ama manevi şeyleri göz ardı edemem. Biz evlilik yoluna girmiştik. Ciddi manada göz ardı edebildiğim için söylüyorum tek takılınacak nokta fizik değil
yaşının büyük olması olgunluk değildir akıl yaşta değil bastadir.. Daha çok şey görmüş geçirmiş bu yaşam tecrübesi demektir.. Insanlarin yaşamdan ne öğrendiğine genel olarak bir bak insanlara mesafeli olacaksın önyargılı olacaksın vs.. Insanlar bu imtihan dünyasında yaptığı hatalarla doğrularla tüm bunları tecrübe sandılar ve bu geleneği sürdürüyorlar. Hatalar duzeltilmiyor tam aksine korunuyor.. Hal böyle olunca değişim olmuyor.. Istisare anlamında iyi sohbetimiz olabilirdi sen nerede yasiyorsun
Görücü usulüyle olan şeyde ancak bu kadar anlıyorsun. Diğer türlü zaten istemedim hiçbir zaman. İmtihanmış geldi geçti demek ki onunda büyümesi gerekiyordu ki karşılaştık. Bende kimseyi tanıyamıyordum artık saha dikkatli olurum
daha dikkatli olurken geçmiş yasantindaki hatalarini sana olan hataları hayatına yeni giren insana gösterme çünkü o yenidir onu kesfetmen taniman lazım yeni bir sayfa dir senin için
Evet kesinlikle. Mesela bu şocuk gibiydi diye karşıma çıkan ilk güçlü adama vurulabilirdim. Tüm teklifleri reddettim ki bir hataya düşmeyim sırf güç meselesini düşünmeyim diye. İyi ders çıkardım anlatacağın
dikkatli adım atmissin kesinlikle.. Yapı gereği her insanla tanışmak isteyen fakat hatalı yasam tecrübelerini dikte edenleri ozelestirisi olmayanlari hayatimdan eledigim bedene sahibim.. Tanismak isterim seninle.. Ben İstanbul'da yaşıyorum kendimi anlatmaya tanıtmaya varım.. Sana ozelden yazamıyorum xper1im ve gizli olduğun için de yazamıyorum.. Cok iyi istişare içerisinde olacağımızı düşünüyorum ben
Kimseyle tanışma gibi bir durumum olmaz bu demde ama fikir alırım sorarım birşeyler dersen anca o olur. İnan karşı cinsten soğudum
Işte bundan bahsediyorum beni daha tanimiyorsun daha öncesinden yaşamış olduğun tecrübeleri hiç tanımadığın insana yansitiyorzun bu doğru değil bu kul hakkı.. Bir insanı tanimadan onu geçmiş tecrubelere bakarak buda aynı deyip yelkenleru suyu indirenin amacı yoktur hedefi yoktur yönü yoktur.. Erkek kadın arasındaki kutuplaşmaya tam destek verilecegine hepimizin insan oldugunun farkına varilip özeleştiri yapmamız gerekir.. Kâfi bu kadarı cevabı mi aldım çok var senden , yazık banada iyi akşamlar
benim amacım insanlarla tanışmak bu doğrultuda da insanlara sunuyorum kendimi tanitiyorum amacima yönelik hareket ediyorum yani lakin tek bir hata var amacina yönelik hareket etmeyen insanlarlada konusu yorum senin gibi mesela.. Sirf kendini savunmak için kul hakkı ne alaka deyip ne yazdığına tekrardan bakmayan insanlara tekrardan böyle mesaj yazıyorum.. Gecmiste kendi hataları ve karşı tarafın hataları sonucunda hiç bir hatası olmayan insana gecmisinden çıkardığı sonuçla karşı cinsten soğudum diyen insandan medet umuyorum.. Gerisini gerçekten iyi biliyormusum dimi? bu yüzden hoşçakal diliyorum.. Saadetle..
Ben de çocuksu duruyorum ayni sorun masum bir tipim var
Kızlarda bu dezavantaj olmayabilir maglum bu katar istahli kaba iştahlı kotu iştahlı erkek varken ama erkeklerde dezavantaj bu çocuksu görünüm.. Benim bu hayatta en çok istediğim unsurlardan biridir özel hayat ciddi ciddi elimden gelen herşeyi yaptım ama her şeyi tek bir şey kalmadı.. El ele tutusanlari görünce dipte. oluyorum icim yangın yeri olduğu için hergun yaniyorum..
Yok ya emin ol ben de de dezavantaj erkekler de kadınsı bayan seviyor çocuksu değil
onu istiyorum bunu istiyorum diyorlar ne çok istek var ama ozelestirisi olsun öğretici olsun diyen yok çok garip.. Istanbuldami yasiyorsun
yarım kalmasaydi keşke keşke bir adım atabilseniz kaderimin böyle olmasına üzülüyorum ben elimden gelen herşeyi yaptıkça karşı taraf inadına engel oluyor agrima gidiyor çok.. ozelden yazamadim sana xper 1 olduğum için