Kişilik & Karakter Adınızı değiştirebilecek olsanız ne yapardınız? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor İsminizden memnunsunuzdur ona bir şey demiyorum, değiştirecek olsanız ne olsun isterdiniz? Adınızı değiştirebilecek olsanız ne yapardınız? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değiştirecek olunacak bir isim değil ki. Ailemin koymaktan vazgeçtiği isim olsun o zaman; Tuğba. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. LonelyForever yapardım 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Var bi isim ama bende kalsın. Şimdi duyan çocuğuna koyar falan ahshs Çok nadir ve güzel bi isim. 🫠 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl İsmimden memnunum, değiştirmeyi düşünmezdim.. 1 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl FSM İstanbul u 29 Mayıs ta feth etmiş. Bende 29 Mayıs ta doğduğum için peder bey ismimi Mehmet Fatih koymuş. Değiştirsem Erman veya ergin yapardım. Alp te olabilir Timuçin de 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Zeynep tiZeynebi de kirlettilerKaldı geriye başak O da kendi ismimle yakın anlamda hissettiriyor zaten bu yüzden farketmez 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adımdan inanılmaz mutlu ve razıyım.. Bir isim bu kadar bir insana yakışır.. Elhamdülillah.. #Vesselam 1 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İsmimden memnunum ama Arjin isminin bende ayrı bir yeri var, ikinci ismim olabilirdi. 1 0 Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl İsmim benim çocuğum gibi bir şey benden bir parça değiştirmezdim. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Annem ismimi koyarken iki isim arasında kalmış diğerini tercih eder Tuğçe olurdum 1 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Şimdiki ne Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorum ismimi. Rahmetli dedemin armağanı bana, asla düşünmem değiştirmeyi… 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Banu yapardım muhtemelen 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Adımı çok seviyorum değiştirmezdim 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ada olsun 🤣 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. suheyla 1 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayça 🙄 1 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Yıkılıyo AYÇA :) Yorumla
bulaşmakarşimm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sultan yapardım 0 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Simdi neydi xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değiştirecek olunacak bir isim değil ki.
Ailemin koymaktan vazgeçtiği isim olsun o zaman; Tuğba.
LonelyForever yapardım
Var bi isim ama bende kalsın. Şimdi duyan çocuğuna koyar falan ahshs Çok nadir ve güzel bi isim. 🫠
İsmimden memnunum, değiştirmeyi düşünmezdim..
FSM İstanbul u 29 Mayıs ta feth etmiş. Bende 29 Mayıs ta doğduğum için peder bey ismimi Mehmet Fatih koymuş. Değiştirsem Erman veya ergin yapardım. Alp te olabilir Timuçin de
Zeynep ti
Zeynebi de kirlettiler
Kaldı geriye başak
O da kendi ismimle yakın anlamda hissettiriyor zaten bu yüzden farketmez
Adımdan inanılmaz mutlu ve razıyım.. Bir isim bu kadar bir insana yakışır.. Elhamdülillah..
#Vesselam
İsmimden memnunum ama Arjin isminin bende ayrı bir yeri var, ikinci ismim olabilirdi.
İsmim benim çocuğum gibi bir şey benden bir parça değiştirmezdim.
Annem ismimi koyarken iki isim arasında kalmış diğerini tercih eder Tuğçe olurdum
Şimdiki ne
Bu konu üzerine hiç düşünmedim
Seviyorum ismimi. Rahmetli dedemin armağanı bana, asla düşünmem değiştirmeyi…
Banu yapardım muhtemelen
Adımı çok seviyorum değiştirmezdim
Ahu olarak kalmasını tercih ederdim.
Ada olsun 🤣
Izabel
Metehan
Evren
Nalan olabilir
suheyla
naunau
İsa net
Ayça 🙄