İnsanlar neden bu kadar sahte? Samimi birine denk düşmek, gerçekten birine inanabilmek neden bu kadar zor?

24 Ocak 2023 // 19.00
İnsanlar neden bu kadar sahte? Samimi birine denk düşmek, gerçekten birine inanabilmek neden bu kadar zor?

24 Ocak 2023 // 19.00
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Herşeyin olduğu gibi insanın da sahtesi var. Neden? Yaşadıklarımızın anafikri sahte ve gerçek olanların ayırdedilmeleri için. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Çünkü herkes bencil ve duygudan yoksun olmaya başlıyor. yani bir kişiye gerçekten güvenilmiyor her şey çıkar ilişkisine dönüyor. sizinle işi kalmadığı zaman sizi hayatından çıkartıyorlar.
+1
Çünkü bana denk gelmek 80 milyonda bir ihtimalle seni yalnızlığa mahkum ediyor
Ways mantıklı bir sincap gördüm
Ödül olarak bi meşe palamudu ya da fındık isterim. Ayrıca evet bende çok yalnız hissediyorum (2 yıl) rekora koştukça aslında yalnızlığa koştuğumu fark ettim 🥲
Sid gibi sana da oyun yapalım Buz Devri Yeniden olur adı da chvgcfhg Aga be olsun karşına çıkar inşAllah hayırlı biri
Tüm egzlerime Oğuzhan Koç - Domuz gribi.. girs.. görnderiyorum
Yüzümüze karşı iyiler arkamızdan demedikleri kalmaz. İki yüzlü insanlar çok maalesef
Ne yazık ki
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🍃
Cevap
7Cevap
Mehmet Akifersoyun bir sözü vardı. Geçen internette denk geldim.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri için gelirler vecde Vaad etmeseydi Allah cenneti, O'na bile etmezlerdi secde.
Bundan daha anlamlı birsey yazabilecegimi sanmıyorum
Eig'lik
Ne yazık ki öyle çok yapmacık, riyakar, çıkarcı, içten pazarlıklı kişiler var en iyisi az olsun öz olsun kuru kalabalığa hiç gerek yok 😅
Kesinlikle öyle Allah dürüst insanların sayısını arttırsın
bu yüz kişide bir kişiye denk gelen bir şey
kıymetimiz bilinmiyor maalesef..
Bu insanlar hayatımızın her evresinde var maalesef. Sanki çok meraklıymışız gibi üstüne üstlük süreklide karşımıza çıkıyorlar.
Ben karşılaşmaktan çıktım çoktan. Nereye baksam sahtelik görüyorum
Insanlarin kimyalari degisti maalesef ama yine sahte olmyan bir kesim var çok şükür
Çok şükür var da çok az yahu
Az evet farkimizda o zaten 🤭
Ama öyle olunca da hep sahte insanlara denk geliyoruz 🥺
Anliyorum ama maalesef o risk hep var 😕
İnsanlar istediklerini elde etmek için her şey mübah sanıyorlar ve arkası geliyor maalesef
Maalesef
O bazı hatta çoğu insanlar iğrenç.
Çünkü insanlar sahte seviyor
Ucuz malın alıcısı çok olur
Evet pahalı malı da alan nadir olur
Çünkü herkesin gücü yetmez
Evet gücü yetinceye kadar eskir
Adı oldukları için
Sahte olmak daha kolay
Kendin kalmak daha pratik ama?
Karşımdakinin kalması önemli bazen ama karşındaki yalancı biriyse gene üzülüyorsun
Ekmek Pitt
cvhcfhgv
bence insanlar normal
Nasıl? Herkes samimi mi geliyor sana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?