Keşke öyel bişey olsa babaannem geri gelmiş olurdu eskisigibi odasında o lur du uyanır uyanmaz koşarak babaannem sarılırdım keşke öyle bi şansımız olsa o yıla dönsek 😔
15 sene gençleşmiş hissederdim kendimi... Bundan iyisi can sağlığı... Başka ne isteyebilirim... İleride yapmam muhtemel hataları yapmamaya çalışırdım. Tabi ki 2008'e giderken hafızamdaki gelecek bilgileri silinmemişse...
2008 yılı demeyin bana hayatımın en güzel yılıydı çocukluğumun efsane dönemiydi çook özledim çook.. Mahalle maçları, MSN dönemi, sohbetler muhanbetler şakalar oynadığımız oyunlar neler neler.. Keşke geri gelse o yıl...
Şimdi durumun manevi boyutu kelimelerle ifade edilemez, ancak maddi boyutuna gelince bitcoin ve duyduğum diğer coinler, sanal madencilik olayı vb. tüm faaliyetleri değerlendirirdim.
Buraya yazsam sığmaz.. ama kocaman gülümsedim ve kendime sarilirdim.. ve yapacaklarına bakardım.. şu an gözlerim doldu yazarken.. o denli buruk ve hüzünlüyüm, incinmiş.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir sabah uyanıyorsunuz, yıl 2008. Gördüğünüz her şey rüyadan ibaret. Uyandıktan sonra yapacağınız ilk şey ne olurdu?