Kişilik & Karakter Dedikodu yapacak kız arkadaşım yok. Ben nerelere gidem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bi de benim muhabbetimin sardığını söylerler hep Güncellemeler+1 yıl Zengin kankalarım olsa keşke elit kibar Dedikodu yapacak kız arkadaşım yok. Ben nerelere gidem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dedıkodu bırıktıremeyen arkadaslarımla yolumu ayırdım sjsjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bkhkjlhk Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Bızım davamız bellı sjsj Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dedikodu Günahtır biliyorsun Muhterem 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Buyur gel dedikonun dibine vuralim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Buradan bul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazıyom sana deli oğlan Yorumla
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Yalnizmisin yani 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Abi senin yaş ciddi mi Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Yok 29 yasindayim Yorumla Soran +1 yıl Yine büyüksün benden Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Sen kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Iste tam senligim Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Uyudunmu Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Seni bekliyorum Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Bir sey diyecektim Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Uyudunmu ne yapiyorsun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Benimde yokk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32😢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dedıkodu bırıktıremeyen arkadaslarımla yolumu ayırdım sjsjs
Bkhkjlhk
Bızım davamız bellı sjsj
Dedikodu Günahtır biliyorsun Muhterem
Buyur gel dedikonun dibine vuralim
Buradan bul
Yazıyom sana deli oğlan
Yalnizmisin yani
Abi senin yaş ciddi mi