Herhangi biriyle bi tartışma sırasında söylediğim bir şeyi unutuyorum çözümü veya tanısı nedir?

Biriyle tartışırken önceki tartışmamızda geçen kelimeleri cümleleri veya neyi tartıştığımızı hatta bazen o şey hakkında tartıştığımızı bile hatırlamıyorum ve hatırlamadığım için bilerek yaptığım düşünülüyor ama o esnada iki saniye önce ne söylediğimi bile unutuyorum ve tartışmada bu yüzden kendimi açıklayıp savunamıyorum aynı zamanda o an onun bahsettiği şeyi hatırlamayıp (hayır biz böyle bir şey tartışmadık yanlış hatırlıyorsun sen biz bunu tartıştık , ben bunu burada söyledim) diyip karşı tarafı suçladığım oluyor bu yüzden kendimi haklı çıkarıcak şeyleri hatırladığım yalan söylediğim öne sürülüyor aslında böyle değil birşeyi söylerken kendimi haklı çıkarmak için söylemiyorum aslında ama katlı tarafa böyle yansıyor ve bu konuda ne yapabilirim bu bir hastalıkmıdır öyleyse ne tür bi hastalık ve çözümü nedir? Bir an önce kurtulmak istiyorum bu sorundan
Herhangi biriyle bi tartışma sırasında söylediğim bir şeyi unutuyorum çözümü veya tanısı nedir?