Hobilerin neler? Fırsat bulduğunda ne yaparsın?

23 Ocak 2023 // 19.40
Hobilerin neler? Fırsat bulduğunda ne yaparsın?

23 Ocak 2023 // 19.40
Genel olarak film izliyorum ya da oyun oynuyorum. çünkü bilgisayar oyunlarını seviyorum beni mutlu ediyor. bunların dışında kahve içip şarkı dinlemeyi de seviyorum veya film ve dizilere bakıyorum
Kitap okurum boş zamsnımda
Rica ederim
Kitap okurum
Cevap
8Cevap
Kedime sarılıyorum, kulağından yanağından bir'er hatta beş'er on'ar ısırıklar alıyorum😂
Oyy en güzeli xgfxdfgf
🥰
Dizi izlerim veya çoğunlukla gelişim videolarıni , başarı hikayelerini izlerim.
Resim yeteneğin varsa ne güzel sana ❤️
Eyw 🖤
Hep yatıyorum ama böyle olmaz kendime bir uğraş bulmalıyım
+1
Halk eğitim merkezlerinde çok güzel kurslar var aslında onlara bir göz at derim yeni şeyler öğrenir yeni arkadaşlar edinirsin. Dil kursları, giysi kursları, bilgisayar kursları, takı/maket kursları vs çok seçenek var. Kız olduğun için de sana uygun daha çok şey çıkar
Eyw gittim zaten çoğuna
O zaman sende hüner çoktur 😉
Ruhuma yazmak iyi geliyor. Hayatta bana nadir iyi gelen şeylerden biri.
Ne yazıyorsun mesela? Şiir, roman tarzı mı günlük gibi içindekileri mi
Genelde kafamda kurduğum hayali sahneleri yazıyorum 😂 birde mutsuzsam yazıyorum icimdekileri:)
Bence çok iyi bir yazar olacaksın devam edersen 🌟
Yazmak benim için terapi eğer sürekli yapsam sıkılırım 😀 çok denedim sürekli yazmayı kendimi geliştirmeyi ama tabi ne kadar güzel yazdığında göreceli bir şey.
Resim çizmek de çok güzel ne güzel böyle bir yeteneğin varsa 😊
Katılıyorum habire yapınca sıkılır insan da ruhun daralınca gidebildiğin bir dünya daha olması çok başka bir şey. Teşekkür ettim 🍃
Boş zamanım az çünkü hep meşgulum yoğunum beş on dakika molam olur onda da buraya takılırım
Kolay gele
Eyw
En büyük hobim sevgilimle konuşmak, sonra film, müzik, oyun, rakı, kahve, dondurma
Şarkı söylüyorum
Kitaplarla uğraşıyorum
Dizi film izlemece, kahve içmece
oyun oynarım, müzik dinlerim, resim çizerim
Bir sey yaparsam boş zamanim olmaz
Hayvanlarimla ilgilenirim
Dinleniyorum.
Motorrrr
Bu ara bol bol kitap
Boss
Uyuyorum
🤣🤣🤣