İletişimde olmanın bir süresi olmalı mı?
Bir de bu insanlar bu kadar konuşacak konuyu nerden buluyorlar ben bulamıyorum. Sıkıcı birisiyim sanırsam lkskld 💆♂️

İletişimde olmanın bir süresi olmalı mı?
Bir de bu insanlar bu kadar konuşacak konuyu nerden buluyorlar ben bulamıyorum. Sıkıcı birisiyim sanırsam lkskld 💆♂️

Sürekli mesajlaşmak yüz yüze gelindiğinde veya bir süre sonra artık konuşacak bir şeylerin kalmamasına neden olur, onu da geçtim zaten kendi özel alanlarınız da kalmaz ve sosyal hayatınız birbirinizden başka kimseden ibaret olmaz gündelik işlerinizi yapmakta zorlanırsınız gibi gibi diye uzar gider. Maksimum 5 - 6 ay sürdürülebilecek ilişki biçimi sonrasın da başlar tartışmalar veya farklılaşmalar.
Sürekli olursa evet sıkılırım özlemek lazım
Sıkılmam ben kimden geldiğine bağlı tabii
Bana ne belirtmemişsin :D beliiirt ya amca oğlu yazıyorsa Allah Allah ya
Hahah ne demek istiyorsun sen :D
Herkes anladı sen anlamadın demek istedin djks
😌💅
Teşşkkür ouuuzzi 😃
Cevap
9Cevap
Sevgilim ise asla sıkılmam
Ya eğer işi gücü yoksa 7-24 yazıyorsa benim için önemi kalmaz. Bir hayatı da olmalı onun dışında sevmişsem beni sıkmaz
Mesajına bağlı 24 saat kesintisiz sürekli kavga eden evet abartmıyorum gerçekten 24 saat kavga eden birinden yeni kurtuldum
Sevdiğime daha çok bağlar. Sevmediğimden soğutur
Insan sevdiğini merak eder arar sorar mesaj atar sürekli konuşmak sevdiğin biriyle ikili ilişkide oldukça olağan bir şeydir fakat arkadaşlık vs de her gün her gün sıkıyor
Sıkılırım ya, bir süre sonra sıkıyor. Kendi hayatı da olmalı ama bana da önem vermeli. Gün içinde Ara ara konuşmalar ve günün sonunda tatlı bir konuşma yeterli bence.
Bazen sıkılırım
O müsaitlik varsa sıkılmam..
sevdiklerimle konuşmak sıkmaz
Sevdiğim birisiyse soğumam konuşurum
Evet sıkılırım her şey kararında güzel
Sıkıyor bir süre sonra
aksi olduğu zaman soğutuyor.
Yoo seviyorum ben çenem düşük
Sıkılmam soğumam hatta hoşuma bile gider.
hayır soğutmaz
Sıkılırım
Sıkılırım.
Iyy evet
Sıkılırım
Bazenn
Hayır sıkılmam
Sıkılmam soğumam
Sıkılmam.
Hayirrrrr
Yerine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?