Merhabalar Herkese 🌸

Veya bir gün yaşayacağına inanıyor musun?
Merhabalar Herkese 🌸

Veya bir gün yaşayacağına inanıyor musun?
Hayır maalesef hayatı dolu dolu yaşadığımı düşünmüyorum hatta çok boş yaşadığımı düşünüyorum, çünkü istediğim hiç bir şey olmuyor. hatta o kadar güzel hayallerim vardı ki. maalesef hiç birini başaramadım ve şu an bu hayallerden oldukça uzağım yani sadece hayal ediyorum ve o an mutlu olduğum halimi düşünüyorum ama bunun dışında bir diğer yandan da gerçekler acı veriyor.
Henüz geç değil. İnsan kendini hangi yaşta olursa olsun yaşlandı sanıyor bence, benden geçti diyor artık. Fakat aslında yolun başındayız. Ben de bunu yeni idrak ettim. Umarım bir gün hayallerine kavusursun🌸
teşekkürler aynı güzel dilekleri ve duyguları senin için de diliyorum 🌸
Hayatımı tam anlamıyla huzur dolu bir şekilde yaşadığımı söylemek haksızlık olur, ama çok stresli ve çok kötü zamanlar geçirdiğim ve her günümünde stresle geçtiğini söylemek tam bir haksızlıktır, hayat hiçbir zaman kimseye istediği şekilde davranmaz belki de hep hayatı biz suçluyoruz bizi kötülüyoruz diyoruz ki bize adil davranmıyor bize şans vermiyor her zaman için mutsuzluk getiriyor, belki de hayat bizi şımartmak istemiyor çünkü insanoğlu nankördür şımardığı zaman her daim mutlu olduğu zaman hayatta mutsuzlukları ve şükretmeyi unutur.
Belki de hayat bize mutsuzluğu veya yaşadığımız olumsuz şeyleri göstererek elimizdekilerin kıymetini bilmemize ailemizi sevdiklerimizi bize değer veren değer vermeyen insanların kim olduğunu yaşadığımız hayatta şükretmemiz gerektiğini, sağlığımızı ve hayatımızda elimizde bulunan şeylerin kıymetini görmemizi belirtiyordur.
Dolayısıyla hayatı dolu dolu yaşayamıyor olsam da çok da kötü yaşadığım söylenemez sıcak bir ekmek karnımı doyuracak bir yemek yıkanacak bir duş ve nefes alacak bir ortamın varsa dünyanın en zengin insanı benim annem babam da yanımda olduktan sonra fazla bir isteğim yok zaten geriye kalanı nasip kısmet fazla da irdelemeye sorgulamaya gerek yok.
Bunların sahibi olamayan kıymetini bilemeyen veya bilip de bulamayan insanlar da var her zaman her olumsuzluktan bir pozitif çıkarmayı bile bilen birisiyim belki de bu yüzden hayatta bir şeylerin üstesinden geldim bedensel engelli olmayı hiçbir zaman büyük bir problem haline getiremedim aldığım psikolojik eğitimler konuşmalar eğitimler danışmalar bana fazlasıyla destek oldu..
Ama insanoğlu nankördür elindekinin kıymetini ancak kaybedince anlar belki de hayat bize elimizdekilerin kıymetini bilme imkanı sağlamak açısından dolu dolu yaşatmıyor boş verin böyle olsun en azından ne olduğumuzu kim olduğumuzu nereden gelip nereye gideceğimizi bilelim.
Dolu dolu yaşadığım 2016 ve 2018 arasıydı deli doluydu herşeyiyle güzeldi bir daha yaşarmıyım bilemem genclik gecince heveste kalmaz belki ama tekrar öyle yaşamayı isterdim deli dolu gizli açık korkmayan bir edayla meydan okurcasına hayata 🦋
Teşekkürler 🦋
Evet fazlasıyla dolu dolu yaşadım, üniversite zamanıma kadar bu şekilde geçti hayatım. İş hayatına atılınca duruldum çünkü çok yoğun çalışıyorum pek bir şeye firsat kalmıyor
Teşekkürler
Rica ederimm
Cevap
31Cevap
Hayatı kesinlikle dolu dolu yaşadığını düşünen biri değilim ve yaşayacağım konusunda da bir hayli inançsız durumdayım. Ekonomi bu halde olduğu sürece hepimizin ömrü nette telefonlar ile evde çürüyecek gibi görünüyor
bence hayır hayatı dolu dolu yasamak her an şekilde mutlu olmaktır ama bizler oyle değiliz gerek maddi açıdan gerek insanların ön yargılarından çok sebep ve neden var yani
bence en basında toplulukların aynı kafayı paylasması lazım ki hayat dolu dolu geçsin
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Henüz değil, gerçek kendime ve hayatı dolu dolu yaşamaya inancım tam, tastamam, evet. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Sayılır 😊 birde şu profil foton geçen dediğim gibi olsaydı daha iyi hissederdim 😄
Keşke😂
Dengeli yetiştirildim, sevgiyle büyütüldüm, güzel arkadaşlarım oldu, yani bugüne kadar hayatı dolu dolu yaşadım. Bu da benim heyecan duygusunu en olgunca ve sakin karşılamama sebep oldu. Bazen ukalalik olarak algılanıyor ama olsun 😄
Evet. Çünkü sadece sorumluluklarımın peşine düşmedim. Her zaman hobilerime, sevdiklerime zaman ayırdım. Bu da bana yaşadığımı hissettirdi ¢
Oldukça güzel ve dolu dolu yaşıyorum. Enerjimi düşüren herşeyi ve herkesi hayatımdan çıkarıyorum. Daha iyi oluyor
Evet gayet dolu yaşadım ufak tefek yapmak istediklerim var yine de
Bu ara dolu dolu yasayamiyorum hayatim dolu yaşatiyor
Dolu dolu değilde boşu boşuna yaşıyoruz şimdilik bu ülkede her şey ateş pahası
Can sıkıntısından ölecem o derece dolu dolu yaşıyorum 😂😂
Bir ara yaşıyordum
Bir daha o moda girer miyim bilmiyorum ama neden olmasın
Yeterince çok dolu yaşadım. Allah kısmet ederse devam etmek isterim.
Hayır hiç yaşayamadım yaşayamıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım zaten her şey içimde kaldı hiç güzel anılarım yaşanmışlıklarım yok
Bazen yaşıyorum bazen dibe çöküyorum. Daha 40 yaşındayım devam yaşamaya.
Şu zamana kadar yaşamadım ama bundan sonra yaşayacağıma dair kendime söz verdim..
Yaşamadım ve inanmıyorum da. Her şeyin günah ayıp olduğu bir yerde nasıl dolu dolu yaşayalım?
Hayır tabii ki.
Ayaklarım ağrıyor artık 😂😂
Eğlenmekten mi?😂
Oh oh süper😂
Evet aşırı da memnunum
Maşallah diyelimm🌸
🧡🧡
Hayır maalesef aksine hayatı kaçırdığımı düşünüyorum
Henüz değil inşallah belki bir gün diyelim.
Yaşamadan yaşlanıyorum
Yerine göre evet bazen hayır
hayır istediğim kadar çok seyhaat edemiyorum
Elimden geldiği kadarı ilee
Hayır asla
Motorsikletim olduğu için evet
Hayır wb iş ev gidip geliyorum
Bir gün yaşayacağımı düşünüyorum 😊
Hayat bize doyuyor biz ona değil :D
Maalesef hayır
Hayır boş boş yaşıyorum..
bu zamanda hayır