Bu benim buradaki ilk yorumum daha önce ara ara girip takip etsem de hiç yorum yazmaz okur çıkardım kısmet bu soruya imiş neyse soruya geçelim bende senin gibi bu soruda bogusuyorum özelliklede son 2 aydır hayatımın en önemli 1 senesini yaşarken bu bir senenin yaklaşık 4. Ayında yani 2 ay önce 6.5 yıllık sevgilimden ayrıldım dile kolay 6.5 yıl kendimden çok ona çaba gösterdim özellıkle üni yıllarında kendi dersimi bırakıp onunla onun derslerine çalışıyorduk lisede tanışmıştık aşk değildi ama hoşlantı vardı sevgi fazlasıyla vardı. yeri geldi uzak mesafe ilişkisi yaşadık yeri geldi her gün beraberdik her ne kadar kavgalı inişli çıkışlı bir ilişkimiz olsada aklımın ucundan ne başka birisi nede başka bir şey geçti önümüz evlilikti ama ortak karar diyelim bazı sebeblerden ayrıldık. Çok zoruma gidiyor emeklerim hayatımın en güzel yıllarını o kişiye harcamış olmam arkadaşlarımla bile çok az vakit geçirirken hayatımın %99 unu ona adamıştım şu an kimseye ne güvene biliyorum ne tanışmak istiyorum ne görüşmek istiyorum. Içimden artık evlenmek gelmiyor bunca şeyden sonra kimseye güvenmek bağlanmak hayatıma sokmak istemiyorum ama hayatın böyle geçeceğini de düşünmüyorum bir arkadaş yazmış evlilik aşk işi 2 insan birbirini sevmeli bağlanmalı ama ben ne aşk ne sevgi nede bi hoşlantı dahi hissetmiyorum. şu an yaşadığım şehir Türkiyenin en kalabalık şehirlerinden birisi istesem her şeyi yapabilecek potansiyeliminde olduğunu düşünmüyorum fakat hiç bir şey yapasım gelmiyor sadece zamana bırakmaya çalışıyorum. Bazen düşünüyorum hayatıma bir kişi girer mi diye. Eğer girecek olursa kafa yapısı düşünce yapısı hayata karşı duruşu ve idaelleri yaşam tarzı ve günlük hayatı müzik zevki film zevkinin aynı olmasada çok yakın olacağı bir kişi olmalı diye düşünüyorum. Okuyanlara teşekkür ederim yararlı olduysa ne mutlu bana iyi günler dilerim.
86 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldüm aynı durumu ben de yaşıyorum fakat benimki 13 aylık ilişkiydi. Şu an aşırı güven sıkıntısı var tekrardan yarı yolda bırakılır mıyım diye soruyorum kendime. Her şey nasip ya olmuyorsa olmuyor şöyle bir şey de olabilirdi evlendikten sonra boşanmak o daha kötü. Hakkımızda her şeyin hayırlısını versin Rabbim🤗🤲🏻
- +1 yıl
Bir 5 yıllık da benden
- +1 yıl
Bir 3 yıllık da benden olsun bari
OKB ile mücadele etmek diye bir şey var peygamber sabrı isteyen - +1 yıl
Herkese geçmiş olsun. Ümit hep var. Ümidinizi yitirmeyin gençlerrr😎☺️ kimseye o kadar da bağlanıp ömür tüketmeden sadece orta yollu olması gereken bir ilişki yaşamalı insan. Aileye anne babaya evlada dahi böyle bağlanıp hiç bitmeyeyek, gitmeyecek gözüyle bakmamalı. Hem Fâniyiz, hem nefs taşıyoruz sonuçta.. aşkı da abartmadan yaşamalı " Kimse kimseyi kaybetmez, giden başkasını bulur kalan kendini.." 😊
- +1 yıl
Ümide gerek yok ilişki istemiyorum ben 🙂
En İyi Cevaplar
Evlenmemek ve çocuk yapmamak yaşlığının çok büyük ihtimalle sürünerek geçireceğin anlamına gelir.
Evlenmemek tamamen akıl ve ahlak ile ilgilidir. Yani tek başına öleceğin gerçeğini bilerek bunu yapıyorsun.
Kendim için konuşacak olursam ben bu dünyayı seven bir insan değilim, belki başkaları için önemsiz sayılabilecek olsa da kendime göre büyük acılar yaşadım, elinde sonunda ölücek olduğum gerçeği beni çok mutsuz bir insan yaptı. Ayrıca ister istemez sürekli cenaze haberleri almak, cenazelere katılmak yeri gelince rahmetliyi mezara gömmek gibi birçok ölümle alakalı şey yaptım.
Sonuç olarak ben bu iğrenç dünyaya çocuk getirmeme ve dolayısıyla hiçbir kadının hayatını meşgul etmeme kararı aldım.
Evet yaşlandığım vakit çok büyük acılar çekeceğimin farkındayım, belki yalnız başıma öleceğim, belki başkalarına muhtaç olacağım, ya da aklıma gelmeyen birçok kötü şey yaşayacağım ve hiçbirinde yardım alabileceğim kimsem olmayacak ama bu dünyaya başka hiçbir insanı mahkum etmeyeceğim için de gayet mutluyum.
İkinci bir sebep ise din. Eğer dinsiz bir insan olaydım veya çok daha güzel bir dine inansaydım çocuk yapabilirdim ama benim dinim oldukça kötü bir din. Ölünce insanların yanacağı cehennem var sonuçta ve benimde bütün neslimin cennetlik olacağının bir garantisi olmadığı için neslimden elbet birileri cehennemde yanacaktır. Bu bana korkunç geliyor açıkçası, işin sonunda yanmak olan bir kumar oynamaktansa bu vahşi oyuna son vermeyi tercih ederim. Bu sayede hiçkimsenin cehennemde yanmasına dolaylı olarak neden olmayacağım.
Çocuk yapana saygım var ama ben yapmayacağım. Bu hayatta çocuklarına büyük imkanlar sunabilecek insanların çocuk yapmasına neden karşı olayım ki? Zaten 500 milyon insan bu dünyaya yeter de artar. Herkesin çocuk yapmasına ihtiyaç yok.315 Yorumla- +1 yıl
Evlensen bile yalnız yaslanabilirsin. Bunun garantisi evlilik veya çocuk değil ki. Eşin, çocukların senden önce ölebilir veya eşinden boşanabilirisn. Her şey olabilir, yine yalnız kalacaksın kalırsın. Bence denemek gerekiyor. Bu kadar karamsar olma. Ve bir dine inanıyorsan ona kötü deme, o zaman celisirsin.
- +1 yıl
@mirandaa17 İğne acıtır ve bu onun şifa kaynağı olduğu gerçeğini değiştirmez. Dinin kötü olması onun son din olduğu gerçeğini de değiştirmez.
İnsanlar dinlere beğendikleri için değil inandıkları için inanırlar. Benim dinime inanıyor oluşum onu kötü bulduğum gerçeğini değiştirmez. - +1 yıl
Hayır kötü bulduğun şeye inanamazsin. Dinde cezalar vs var tamam ama bu sen kötülük yapma, kötü yola sapma diye. Seni kötülükten ayıran bir şey nasıl kötü olabilir.
- +1 yıl
Bu çok düz bir bakış açısı. Seni kusurlu yaratmadı. Senin tercihlerin kusurlu veya değil. Sen hiç günah işlemeyecek biri olsan o zaman burada olmanın bir anlamı olmaz. O zaman melek olurduk.
- +1 yıl
@mirandaa17 işte sorun tam olarak da bu. Neden kusurlu varlıklarını yakmakla tehtid ediyor. Onlardan sadece ahlaklı olmalarını isteyebilirdi ama o bir sürü kural koymayı ve kusurlu varlıklıkları zorlamayı tercih etti.
İşte bu yüzden İskandinav ülkeleri hep mutlular çünkü onlar kendilerini saçma dini çerçevelere sokup hayatlarıı cehenneme çevirmiyorlar. - +1 yıl
İskandinav ülkeleri ekonomik olarak iyi oldukları için mutlu olabilirler ama bu da yeterli olmuyor, güneş görmedikleri için ve fazla rahat yaşamları olduğu için depresyon ve intihar oranları yüksek. Ayrıca onların da inandığı dinler var.
Ve tekrar insanlar kusurlu değil, tercihleri kusurlu. Bu çok derin bir konu sana buradan birkaç cümleyle anlatmam zor fakat senin inancın da sıkıntılar var. Dinine şüpheyle ve karamsar bir şekilde bakiyorsan inanmış olmuyorsun. Tabii ki inanacağız dini sorgulayacaksin ama o dine inanıyorum dedikten sonra da sorgulama biter. Çünkü din dogmatiktir. Ve sen öncesinde gibisin şu an. İyisi mi bu sorularını yanıtlayabilecek düzgün birini bul çevrende ve tek tek sor. Tatmin olmazsan başka birilerine sor. Ama şu an peşin hüküm veriyor gibisin. - +1 yıl
Sadece ahlaklı olmak da yeterli değil ayrıca. Çünkü seni yaratan senden ibadet de bekliyor ve o ibadetler aslında senin ruhun ve vücudun için de faydalı. Sabah ezaniyla kalkın namaz kılın diyor. Bunu inanmayanlar da sabah gunes doğmadan kalkıp sporla güne başlayabiliyor veya meditasyon yapıyorlar, sen bunu namaz kılarken sadece Allah'ı düşünerek kafanı boşaltarak yapmış oluyorsun. Bunun gibi bir sürü örnek var.
- +1 yıl
@balixs din konusunda benim de kafam karışık ve kısmen sana bu konularda katılıyorum. Dini boşver… Ama bu dünya kötü ve bir çocuk getirip onun da çile çekmesini istemiyorum demen yanlış bana göre. Zaten biraz yaşın ilerledikçe fikrinin değişeceğine inanıyorum. Hayat paylaştıkça güzel iyisiyle kötüsüyle. Evet Kısa süreliğine gelmişiz bırak da doya doya tadına çıkaralım, gerekirse düşe kalka, yaşamasını bilene bu dünya çok güzel bir yer :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek yersen tek ölürsün. Ama bekar kalırsan dünyanın sayısız nimetlerinden faydalanırsın. Örnek veriyorum ayda 1 kg peynir 1 kg salam 1 kg zeytin yiyorsan ekonomik olarak berbatsan ayda 1 kg peyniri 4 kişi ile bölüme 1 kg salmaı 4 kişi ile bölünmek 1 kg zeytini 4 kişi ile bölünmek zorundasın. Evet bunlar sevginin yerini tutmaz bunlar ailenin yerini tutmaz. Ama insanoğlu en büyük nankörlüğü sadakatsızlığı onu yaradına karşı yapıyor. Onun için bekar olursan bencil yaşarsın evlenirsen fedakarlık yaparsın.
00 Yorumla
Gelecek için kimse kesin bir şey söyleyemez ama insanlar genellikle yapmadıkları güzel şeyler için pişmanlık yaşarlar. Ben de hayatımın her dönemde yapmadıklarım için pişmanlık yaşadım ama benimkisi biraz da imkansızlık nedeniyledi. Pek seçim hakkım yoktu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olasın. O kısmet ya. Yani evlenip de evlendiğine pişman olman da kuvvetle muhtemel. Keyifli akşamlar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlabilirsin.
20 Yorumla Arkadaşlarımdan hiç evlenmeyenler oldu, memnunlar mı, HAYIR. Pişmanlar mı, EVET. Hayatı bir yere kadar bir eş olmadan yürütebiliyorsunuz, sonra bir an geliyor acı gerçeğin farkına varıyorsunuz; insan eşsiz yaratılmamış... Umarım ruh eşinizi bulursunuz.
74 Yorumla- +1 yıl
Evlenseler de pisman olacaklar çünkü evlilerde pisman
- +1 yıl
Katılmıyorum kiminle evlenirsen evlen evlilik pişmanlıktır
- +1 yıl
@NaneLimon__ Düşüncenize saygı duyuyorum. Savaş ve evlilik geçirmiş biri olarak, evliliğin daha zor oldğunu söyleyebilirim. Pişman mıyım, evet ama yanlış insanla evlenmekten. Çevremde mutlu olan, mutlu sonla biten evlilikleri de gördüm. Ve inkar etsek de etmesek de, inansak da inanmasak da, kabul etsek de etmesek de, bilsek de bilmesek de... evrensel gerçekler var, evrenin parçası olan. İnsan, düşünme ve seçme özgürlüğü olan bir varlık. Dilerim siz de sizin için en iyi ve güzel olan neyse ona kavuşusunuz..
Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Bizim toplumda özellikle yalnız insana veya çocuğu olmayana ENGELLİ ve eksik biri gibi acıyarak bakarlar hep. Her davete gittiğinde her düğünde falan bunu sana hissettirirler. Kocasından her gün dayak yiyen kadına dahi kimse bu kadar acımaz :). Böyle bir toplumuz!
50 Yorumlaseven insan sevdiğiyle evlenir aşık olduğuyla. eğer sevdiğin biri yoksa takma kafana pişman olmazsın evlilik zorunluluk deildir kafaya takılacak bir şey değildir. evlilik gözümde birbirine aşkla bağlı iki insanın hayatlarını birleştirmesidir. evlilik mükemmeldir ama evlenmezsende pişman olmazsın aksine sakin "evleneyimde nolursa olsun" kafasıyla aşık olmadan sırf evlenmek için evlenme
20 YorumlaBu size kalmış bir şey ama karşınıza iyi bir insan çıkarsa kaçırmayın derim. Sakıncalarınız var ise bunları düşünmeyin. İyi insanların hatalarınızın veya olayların üzerine gitmediğini görürsünüz. Kötü bir insan ise sıkıntı çıkarır. Yani bu karşınıza çıkan insan ve sizin isteğiniz ile alakalı. Ben istedik ama olmadı. Nasip değilmiş dedim önüme bakmıyorum.
10 YorumlaOlursun yalnızlık seni bi süre kafam rahat olur diye sorumluluktan kaçıyprum diye rahat hissettirip kandırır ama öyle duygulardan mahrum kalırsın ve öldüğünde yapayalnız ardından da kendi özünden dünyada bırakacak bir şeyin olmadığı için bu sana yaşlılıkta üzüntü olur pişmanlık olur. Yani gördüm öyle maalesef
10 Yorumla
+1 yılEğer seks yapmak ya da çocuk sahibi olmak için evli olmalıyım gibi dogmatik bir görüşe sahipsen mümkün değil...
Aksi halde gayet de mümkün, ancak şunu da unutma, gün gelecek ve çevrende kimse kalmayacak. İşte o günlerde dahi yaşamını sürdürebilecek imkana sahipsen evlenmeyebilirsin...
10 YorumlaHuzur evlilikte olsaydı bekar insanların her anı stres sıkıntı keder dolu olurdu. Hiç evlenmezsen pişman olmazsın. Kendinden eminsen, birine ihtiyacım olmadan da yaşarım dersen yaşarsın.
Zaten en güzel birliktelikler "ona muhtaç değilim" kafasındaki insanlar tarafından yaşanıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olursun. Vitrindeki pastayı yememek gibi bir şey. Her zaman tadını merak edeceksin yaşın kaç olursa olsun.
52 Yorumla
Soran+1 yılGüzel benzetme olmuş
+1 yılMax 20 sene sonra çevrende duyacağın şeylerin sonunda şükürler olsun ki evlenmemişim diyeceksin ne pişmanlığı.. he çocukları çok seviyorsan aynı şeyi söyleyemem evliliğin en güzel yanı çocuktur öyle bir hayalinde yoksa inan hiç gerek yok
40 YorumlaHiç evlenmeden yaşanabilir, evlilik bir zorunluluk değil. Çocuk yapmak için hayatın da biri varsa alınabilecek bir karar çekirdek çay dizi imza olmadan gerçekleşir. Hayatın sana nasıl yön vereceğini zamana bırakırsın şartlar duygular ona göre gelişir. İş değişikliği gibi alınacak bir karar değil rutinin de geişir.
10 Yorumla
+1 yılHer sekil pişman olursun. Belki yaptıkların belkide yapmadıklarından. Her seçimin kendine has artı ve eksi yönleri olacaktır muhtemelen. Bunları iyi düşün taşın hangisi daha çok isine geliyor ise onu tercih et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladığım kadarıyla pek anaç ve evcimen bir karakterin yok. Bu durumda asla pişman olmazsın çünkü evlilik senin hobilerin ve ilgi alanlarına çok ters düşecek sorumluluklar yüklüyor insana. Ben küçük yaşta evlendim aklım ileriye basmamış ama bende de anaçlık ve evcimenlik yok mesela. Hiç evlenmesem de aramazmışım bunu anladım yaş aldıkça ama iş işten geçti
15 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin boşandın mı peki
Cevap sahibi+1 yılEvet ama zorlanıyorum sorumluluklar beni boğuyor. Bana göre değilmiş. İnan ev işleri ile çocuk bakmak yerine kendine vakit ayırmak, kendine bişeyler katmak daha cazip geliyor bana
Soran+1 yılAma çocuğunun olması da güzel bir seydir
Cevap sahibi+1 yılTabiki.. Dünyanın en güzel şeyi. Bir tane var benim, çok seviyorum, Allah ona uzun ömürler versin ama birdaha da düşünmüyorum🙂 Dediğim gibi, anaç biri değilim
- +1 yıl
Ben hem anaç hem de evcimenim ama kendi şartlarımda. Başka insanlara bağımlı değilim yine de. Tabi yorumun doğru bence. Çoğu insan başkalarına bağımlı, değilse bile bağlanmak istiyor. Bu bazı is anlara uygun değil cidden.
- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnanın bende soruyorum bu soruyu zaman zaman.
İçinden çıkamadığım zamanlar çok.
Keşke sadece Yapabileceğim seyle benimle sınırlı olsa diyorum.
maalesef değil.20 Yorumla
+1 yılHer yasta evlenecek birini bulursun bunu kendine sorun etme ama eger 40 yaslarda evlenirsen o adamin buyuk bir ihtimalle cocuklari olur senin yoksa uzulebilirsin
10 Yorumla
+1 yılEğer ki sosyal çevren genişse gençken problem olmaz. Benim gözlemlerime göre insanlar yaşlandıkça daha çok eşleriyle vakit geçiriyorlar. Evlenmek bazen bir tercih bazen de bir zorunluluk ya da bazılarının başına istese de gelemeyecek bir olay
10 YorumlaYaşım çok fazla değil ama tahminime göre yaşlanınca olunuluyor çocuk ve aile sahibi olunmayınca tabiri caizse tek başına kalınca yaşlanınca pişman oluyorlar genelde tabi pişman olmamak için de kötü bir evlilik yapmak daha kötü bence evlenmek için evlenmemek lazım
10 YorumlaÇok tanımadığın içine sinmeyen birisiyle evlenmek için evlenirsen daha çok pişman olursun. Evlendikten sonra pişman olan bir sürü insan var. İlk sene anlaşamayıp boşanan bir sürü çift var. Bu hayattan ne istediğini bildiğin yaşta olduğunu düşünüyorum. O yüzden evlenmek çok matah bir şey değil gibi duruyor. Güvendiğin saygı duyduğun seninle uyumlu olduğunu düşündüğün birisiyle evlenmen daha mantıklı bir karar olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılAllah gecinden versin ama Olabilirsin ailen yaşlanır vefat eder sen tak kalırsın etrafına yaşıtların arkadaşların kuzenleri eşi evi çocukları olur onlar ile meşgul olurken sen tek kalırsın
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum pişman olacağını eğer aşık olursam evlenirim ben mesala
hakikaten içime sinerse Onun dışında asla yapabileceğim bir şey değil bu
10 Yorumla
+1 yılBelki keşke anne olsaydım dersin. Çünkü anne olma isteği özellikle belki bir yaştan sonra çok yükseliyor
21 Yorumla- +1 yıl
Sen çok eşsiz bir anne olacaksın 🌝
+1 yılEvlenmek isteyip de evlenmezsen pişman olma ihtimalin yüksek ama ne istediğini bilen bir insan olup evlenmeyi istemiyorsan pişmanlık duymazsın.
20 Yorumla
+1 yılBence çocuk yapma hemen ama evliliği dene. Zaten güzel devam ederse gider, anlasamazsaniz çocuk olmadığı için bir sorun olmaz.
20 Yorumla
+1 yılEvlensen de bazen evlenmese miydim bekarlık rahatlık dediğim anlar oluyor ama kısa süreli iç sesim🥰 Mutluysan bekar yaşarken gerçekten bak önemli olan tek şey bu bence.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç pişman değilim.
Öylesine bir evlilik olacağina yalnız olmak güzel.30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olursun çünkü belli bir yerden sonra senin her zaman yanında olacak bir arkadaşa ihtiyacın olacak.
10 Yorumla
+1 yılNiye olasın ki...
Haa bir erkeğe hizmet edemedim vaaah vaaaah diyeceksen pişman olursun tabii.😅😅😅10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin en güzel şeyi çocuk! O nedenle hiç değil de hayatını yaşa sonrada evlen ama öyle birini bul ki hayatın renkli olsun
10 Yorumla
+1 yılSana kalmış bir şey. Tercih meselesi. Ben bu yaşıma kadar hiç evlenmedim. Benim hatunu tanıyana kadar da düşünmezdim. Artık düşünüyorum 😏
10 YorumlaValla kaderine yazılı insanı bulduysan neden olmasın
Ama eğer kafanda evlilik gibi bir düşünce yoksa hiç evlenme bence pişman olmazsın10 Yorumla
+1 yılSana bağlı yaşayıp göreceksin kendimden örnek vereyim evlenmem diyorum ama 50 yaşındayken de bekar olmak istemem
10 YorumlaOlmazsın diyenler eminim ki, evlilik hayatı nedir bilmeyen kişiler. Olursun! ama sırf evlilik olsun diye yaptığın evlilikte 10 kat pişman olursun.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cevabı tamamen sende. Benim cevabım, asla olmayacağın yönünde. Doğum durmalı zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen veya evlenme kimse kendini kandırmasın elbet doğru birini aramak mantıklı ama bu bir ızdırap gibi gelecek
zamanla yaşın ilerledikçe psikolojik olarak çok kötü hissedeceksin belki bunu dışa vurmayacaksın ama her zaman o yalnızlıktan dolayı ızdırap çekeceksinbunu bir kenara bırakalım bu yıpratıcı ama doğru insanı bulmaya çalışmak önemli.
doğru ve yanlış insanım algısının ötesinde bu konudaALLAH bilir en iyisini yani ondan istemek önemli
00 Yorumla
+1 yılsen neden evlenmek istiyorsun biliyor musun? sen doğduğunda dünyada hiç kimse evlenmeseydi yani evlilik icat edilmeseydi dünyadaki her insan evlenmeden yatsaydı sende diğer kızlar gibi evlenmeden yatacakdın
01 Yorumla- +1 yıl
Dediğin şeye kültür deniyor. Fakat cevabın soruyu karşılamıyor. Bu kültürel gerçeklikte yaşadığımıza göre, hiç evlenmezse bundan pişman olur mu?
+1 yılsiz çok sevdiğiniz ama evlenmediğiniz birisinin başkasıylan evlendikten sonraki , yaşadığınız pişmanlığın ve acının ne demek olduğunu biliyormusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne alaka benim sorumla?
- +1 yıl
evlenmesen pişman olurmuydunuz sorusunu sormadınızmı, bende yazdım, daha önce evlenmedim ve pişman oldum, evlenmemek ileride pişmanlık getirebilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendim pişman oldum evlenmeden önce cok iyi olan adamı ailesi yar etmedi evlendim hayatım kaydı
30 Yorumla
+1 yılBence olursun. Gerçekten çok sevdiğin biriyle bir ömür paylasmak gibisi yoktur bence.
10 YorumlaOlursun bir yerden sonra bence evlilik doğru kişiyle olduktan sonra güzel bir şey.
10 Yorumla
+1 yılKafana uyan birisi varsa evlen
O zmaan zevkli olur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Bende evlenmeyi düşünmüyorum
Pişman olmam heralde10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin yakışıklı düşünceli biriyle evlenmezsen boş ver zaten ömrün ziyan olacak her türlü, arkadaşlarım eşlerinden dayak yiyorlar yüksek lisans mezunu kadınlar bir de çocuk seviyorsan pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılErgenlerin nasihatını dikkate alma Pişman olursun.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensen olursun da, olmamış bir şey için pişman olmazsın ki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Hayır olmazsın... dinlemeyin şu el alem denilen münafık topluluğunu... oradaki insanlar kendilerinin yaşadıkları kötü şeyleri sizlerin de yaşamasını istiyor...
10 Yorumla
+1 yılEvlilik öyle bir şey değil ki senin karşına çıkıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın sanırım, ben olmadım hala da düşünmüyorum.
10 Yorumla Pişman olacaksan bile Yanlış kişiyle evlemenin pişmanlığından iyidir...
10 Yorumla
+1 yılOlmazsın hatta mutlu bile olur yalnız olmak daha güzel.
10 Yorumla
+1 yılEvlenip pişman olma olasılığın daha yüksek :)
10 Yorumla
+1 yılBu iğrenç devirde evlenilmez zaten hele çocuk Allah korusun.
10 Yorumla
+1 yılPişmanlık değil de duygular bazen yoğunlaşıyor aile kurma isteği çocuk sahibi olmak gibi
10 YorumlaYalnızlık zor olabilir. Ama kavgalı ve anlaşamamalı bir birliktelikten yalnızlık daha iyidir.
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl seçeceğiz peki o kişiyi? Alnında yazmıyor ya uyumsuz olduğu.
- +1 yıl
Arayışta olduğumu kim söyledi?
Evlenmemekten değil ama yalnizliktan ya da Anne olmamış olmaktan blki6
10 YorumlaBilinmez kimi evlenmez pişman kimi evlenir pişman
10 YorumlaBen hala evli değilim pişman değilim l, sadece nasıl olurdu diye merak ediyorum
10 YorumlaÇok seversen evlenirsin , evlenmiş olmak için evlenme
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek fırsat bulursan evlenmezsen olabilir
10 Yorumla
+1 yılşu an karar ver bence kafana göre birini bulursan olmazsin
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım