Şöyle modunuz düşük olduğunda falan neler yaparsanız düzelirsiniz? :)

Aynanın, doğanın, bir çam ağacının, belki köpeğin (Zülfi) karşısına geçip ya karşımdakilerle konuşuyorum ya da sesli bir şekilde kitap okuyorum. Sakinleştirici çaylar içersem ağlıyorum. Çünkü çok sakinleşmiş, mayışmış oluyorum.
İstemeye istemeye bakım yapıyorum. 5 dakika sonra daha fazlasını isteyen prenses moduma geçmiş oluyorum.
Yürüyüş yapıyorum. Bedenime, kaslarımda acı hissedecek yoga tarifi uyguluyorum. Acı öldürmüyor, güldürüyor.
Bir çözüm daha var. (Alternatif tıpta çareler tükenmiyor.) Kardeşime gıdıklama operasyonu düzenliyorum. Sonra biz birbirimize girip genelde yataktan düşüyoruz ve bir anda yerde kahkaha atmaya başlıyoruz. Tüm efkâr dağılıyor. Basit ama en etkili yöntemdir.
Beni de gıdıklar mısın 🥹
Sende benim kardeşim gibi gıdıklamak yerine cimcirmiyosan okeyy 😌
Ah kalbim 🥹
Genel olarak film veya dizi izlediğim zaman kendime geliyorum. bunların dışında oyun oynamayı çok severdim eskiden açık dünya oyunları oynamak karakterimi özelleştirmek ve o oyunun içinde kendimi bulmak, kısaca bunlar güzel hissettirdi. fakat artık oyun bile oynamıyorum.
şu an iyi gelen şeyler sadece sigara içmek ve şarkı dinlemek birde yanında bazen Viski gibi alkol türünü tüketmek ama son zamanlarda bunu da yapmıyorum sadece kahve ve kola içiyorum. birde bu sitede takılmak bazen iyi geliyor stresi atmak için.
Cevap
34Cevap
Tabi ki @Edameda06 aşkımla birlikte yaptığımız her etkinlik ve konuşma bana iyi geliyor iyi ki varsın bebem ❤️🥰😍
@Edameda06 ❤️💙💛💋😘💕💞
Genelde uyursam bir tık toparlıyorum. Ama son zamanlarda en çok ihtiyacım olan şey yalnız kalmak. Sessizliği özledim resmen
Zevkle küfür etmek, kahve içmek, alkol almak, bazen deli gibi gülmek, bazen ağlamak.. O olaya göre değişiyor. Keyifli geceler.
Modum düşükse genelde yalnız başıma yürüyüşler yaparım birkaç saat.
İki laklak, kahve ve güzel bir ortam
Yüzünce: Kendimi bile susturup dinlenebildiğim tek an, yüzdüğüm zaman. Suyun rahatlatıcı bir etkisi var.
Yalnız, yüzmek;
gibi değil - sırılsıklam aşık olmak gibi daha çok.
Sudan bağımsız. - Suya bağlı. (Öğretir gibi.)
Sudan geldik. - Suya döneceğiz. (Unutturmamaya çalışır gibi.)
Değişmeyen tek şey değişim ise
Aynı nehirde iki kez yıkanmaz ise
Su değişti.- Ben yenilendim.
Bağıra bağıra sevdiğim şarkıları kulaklık takıp söylediğimde. Harika bi uyuşturucu etkisi oluyor niyeyse. O hissi seviyorum. Bir de kedimi mıncırıp patisinin altına avucumun içini sürttüğümde 🥹 ayrıca o uyurken ona sokulmak çok hoşuma gidiyor popişine başımı koyuyorum bir anda gözlerim kapanıyor resmen uyuşturuyor harika bişi yaaa
Düzen yapınca rahatlık geliyor
Sonra nadir de olsa kitap okuyunca
Sonra İstanbul’u gezince
Gezmediğim yerler kaldı onları da bu yaz inşallah
Spor yapmak Dizi ya da film izlemek kendi başıma uzun yürüyüşler yapmak çok daha hissettiriyor
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kahve, müzik, uyku, KS, spor, sokağı izlemek ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ağız dolusu küfür etmeden kendime gelemiyorum
Odama kapanıp kulaklıkları takip müzik dinleyerek
Ve duşta müzik dinleyerek
Hareketli bir müzik açıyosun sonra saçma sapan tuhaf hareketler tamamdır 😂
Evet, adına dans diyorlar 😂
Bi kahve, biraz müzik, biraz KS,
Çok kötü isem biraz uyku
Ağrım varsa bir ağrı kesici, bi duş
Kahve içmek iyi geliyor birde sevdiğim biri ile konuşmak , vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum 😇
Bi kahve yapıyım, bi harry dinliyim, bi yürüyüşe çıkıyım, bi maillere bakayım, bi iş ilanlarına bakıyım... derken ohooo zaman geçmiş. :P
şarkı söyleyerek 3 ya da 4 tane söyleyince kendime geliyorum çikolata yiyerek ya da meditasyon yaparak kendime geliyorum
şu an şarkı dinliyorum hep öyle olur ne olsa üzülsem birşeyler olsa şarkı dinlerim ben sadece..
Küfür edince kendime geliyorum hemde zevkle ediyorum. Hak edeni var çünkü bende ediyorum. Ama yüzüne değil içimden saydırıyorum.
3 4 sigara aet arda, başım dönüp boğazım acıyor. Bir şarkı + soğuk suyla duş sonra üşümüş bir şekilde yorganın altına girmek
Çayımı ve sigaramı alıp KS ye takılmak ruhuma çok iyi geliyor gülüyorum eğleniyorum ve buda modumun yükselmesine sebeb oluyor
Uyurum uykumu alınca kendime gelirim sanki yeni bi sayfa açmış gibi hissediyorum hayata yeniden başlamış gibi
Gün sonunda ayran bide nohutlu pilav yiyerek kendime geliyorum.
Kahve keyfi yapıyorum. Ama gelirim kendime ben öyle kendine gelemeyen biri değilim 😂
Müzik eşliğinde spor yaparsam modumun yerine gelebilme olasılığı var 😀
Oyun oynayınca kendime geliyorum bana sadece oyun oynamak iyi geliyor 🤎
yemek yiyince , makyaj yapınca , resim çizince ve müzik dinleyince
Kaçırdığım fırsatları düşünüyorum, tabi gerçekler surata çarpınca mecbur kendine geliyorsun.
Modum düşmüyor hiç. Bende fiziksel yorgunluk olur sadece
Dipköşe temizlik yapmak, kitaplığımı elden geçirmek ve yürüyüşe çıkmak
nescafe ve çikolata ikilisi
Meditasyon müzikleri dünlerim, olmadı son çare yazı yazarım.
Abimle uğraşmak ✓
Şarkı dinlemek✓
Köpeğimle oynamak✓
Duş ardından guzel sert bir kahve ve çöp şiş yiyince 🤤
Yürüyüs..
Arkadaslarimla bumusmak\ Sohbet edince
kitap okuyunca
Kesinlikle phonk music dinleyince ya da spor yapınca
Tam olarak ilk maddeyi gerçekleştirip kendime geleceğim :D
Sevdiğim birinin yanına gider bir çay içer gelirim 🙂
Yalnız kalarak düşünüp hava alınca daha iyi oluyorum.
Soyle bi hungur sakir aglamali film gecesinden sonra yeniden doguyorum resmen
Oyun oynar, müzik dinlerim, Instagram veya YouTube'da video izlerim, uzun yürüyüşler yaparım.
Sevdiğim dizileri izlemeye başlayabilirim, duş alabilirim, bişeyler yiyebilirim
Kahve içeyim kendime geleyim modundayım her zaman ✋🏻
Kredi kartını zorlayacak şekilde yapılan bir abur cubur alışverişi ve alınan abur cuburların tek oturuşta bitirilmesi
Taze bir çay içince kendime geliyorum. :D
şarkılar dinlemek, ksde takılmak kahve içmek 😄
Türk kahvesi vallahi.
Suluğumdan bir yudum su alınca 😄
Bazen hayattan sıkıldığımda kulaklığı takıp full bassla gece rüzgarı yemezsem 1 hafta düzelemiyorum.
Çikolata deniz havasını kahve ya da işe ciddi olarak odaklanmak... Sevgilimle seks yapmakta olabilir..🤩🤩
Resim çizerim , şarkı dinlerim, dans ederim ve çikolata yerim
Motivasyonlu şarkılar dinlemek mantıklı ille fiziksel bir şey yapmaya gerek yok
Aşkımla @IAmarPresterAen konuştuğumda 🥰
Her zaman kendimize iyi geliyoruz aşkım ❤️🥰😍
@IAmarPresterAen evet canımın içi ❤️
Kalbimin içi ❤️
Evde olmam huzurlu hissetmem için yetiyor.
Kurtlar Vadisi izleyince :D
Güzelce uyuyup dalarım pc oyunlarına
Hareketli bi müzik ve deli gibi dans 😂😂💃
Dus almak ve kitap okumak dizi izlemek
30 dakika tempolu koştuğum zaman kendime geliyorum
Yuruyus yaptigim zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?