Kendinizden tecrübe ettiğiniz ya da “erkekler/kızlar böyle genelde” dediğiniz bir özellikleri var mı? İnsan gözlemlemeli biraz etrafını diye düşünüyorum..
Hemcinsinizle ilgili bir itirafta bulunabilir misiniz?
Erkekler daha yüzeyseldir. Bir insandan hoşlanmadığı zaman bunu çok net olarak belli eder. Kadınlar pek öyle değildir. Birbirlerinin yüzüne gülüp sonra da kuyusunu kazarlar.
Yani genel olarak gözlemlediğim bir şey 2.5 haftadır kurstayız Erkekler hiçbir şekilde gruplaşma olmaksızın birbirleriyle iyi geçinirken kadınlar aralarında direkt 3 e bölünüp birbirlerinin arkalarından konuşmaya başladı :D daha önce de böyle şeyler gördük :D
bunlar dışında başka konularda da hemcinsime hiç güvenmem...
:D valla laf taşımıyoruz ama bi o kadınların yanındayız onlar diğerlerinin arkasından konuşuyoruz başka bir gün onlarla olduğumuzda onlar diğerlerinin arkasından sallıyor valla acayip sıkıldıydım :D
Valla hoş bir şey değil en azından yani beğenmiyorum hiç. Hayattan soğumam sen de soğuma insandan soğurum. Kimsenin düşünceleri beni o denli etkileyemez :D
Bu hayatta 1. öncelik gerçekten kendin olmalısın, kendinde sevdiğin şeyler için kendinden ödün vermemelisin. Hayat çok güzel bir şey sadece biz çok zor modunu yaşıyoruz şu an :D onun dışında eldeki imkanlar açısından yine de mutlu olabilmeyi bulmak gerekiyor. Ben spor yapabildiğim, oyun oynayabildiğim, dizi-film izleyebildiğim ve arkadaşlarımla arada takılabildiğim sürece genel olarak ne kadar monoton olsa da Hayat bana güzel geliyor.
Benim belki huyumdan kaynaklıdır bilmiyorum kendime özeleştiri yapmayı da ihmal etmem, severim. Gerçekten yargılayan bir insanımdır ama öyle ilk akla gelen yargılar olmasın :D bir adamı LGBT diye yargılamam, dinsiz diye yargılamam böyle basit insanın kendi düşüncelerine karışmam herkesin kendi tercihi. Huyum vardır Aptallığa gelemem (duruma göre değişen ) o insanın seviyesini gözümde çok düşürür bir çok insana bu etiketi yapıştırırım :D arkadaşlarım çok lafını yapar bunun hatta.
Sert yargılarım vardır yani bunu kabul ediyorum bu şekilde kendimden yine memnunum ama :D İnsan kendini sevecek yani kısaca uzun tuttum gereksizce :D mazur gör 😂😂
istisnalar tabi vardır ama kadınlar kıskanç maalesef ya , mesela özenmek gayet doğal ama resmen kıskançlar, alttan alta laf sokup pasif agresif şekilde hınçlarını almaya çalışıyorlar. Birde ilgi budalası olup erkekler ilgisini çekmek için çabalayanlar var itici yani.
Ben hemcinslerimi olduğunca bağımsız, kendini tanıyan, mutlu olan ve kendi dışında diğer kız kardeşlerine yardımcı olabilecek, dünyada en çok yine kadınların acı çektiğini ve bu yüzden de onları bir rakip yerine bir yoldaş olarak görebilmelerini umuyorum.
Bazılarını ayırıyorum ama çoğu insani olarak, erkek-kadın ilişkilerinde, maddi konularda, kısaca herşeyde çok kıskançlar hemcinslerim neyazık ki... Açıkça belli ederler veya etmezler ama öyle...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu yaşa kadar doğru düzgün arkadaşım olmadı. Hepsinden kazık yedim