Herkese iyi günler. 24yaşındayım. Bugün yeni bir işe başladım. İnsanlarla hızlı iletişim kuran hemen gülümseyen konuşan birisiyim. Sıcakkanlıyımdır. Bazen gerçekten çok konuşurum. Bugün ise çalıştığım yerde ki kadrolu yöneticilerden biri bana hemen konuya atladığımı henüz bu kadar yakın olmadığımızı söyledi. Konuya öncesinde bana bir kaç soru sorarak girip sonra böyle yerden yere vurdu gibi oldu. Evet haklı henüz tanışmıyoruz hakkını yemeyeyim gayet kibar konuştu. Ama biz konuşurken yanımızda 2 kişi daha vardı. Başkalarının yanından söylemesi çok zoruma gitti. İşte hep böyle burada olan burada kalır gibi şeyler söyledi sonra şaka ile karışık diğerlerinide katarak konuşma yaptı falan. O konuşurken içimden ne diyor ya bu dedim? Beni rezil etti şimdide espirimi yapıyor? Çok sinir oldum. Üzüldüm. Başkalarının yanında uyarılmak hemde yabancı biri tarafından çok utanç vericiydi. Ama gülümsemeye devam ettim. Ve kendisine haklı olduğunu söyledim. Bence haklı evet ama özel olarak söylebilirdi. Bu gereksiz an benim beynimi gün boyu meşgul etti. Böyle bütün enerjim sömürüldü sanki. Birde deneme süresindeyim yani kendilerine bi hakaret mi ettim saygısızlık mı ettim de bu saçma konuşmayı yaptı anlamadım. Konuşmalarına karışmadım. Herkesin oturduğu yerde herkesin görüşlerini söylediği ortamda bende düşüncelerimi söyledim bunun kendisine olan yakınlıkla ne ilgisi var anlamadım? Yani ne kadar yobaz insanlar var şaşırıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzülme sen başarılı bir şekilde işine odaklan zamanla kendini göstermeye başlarsın fikirlerini söylemekten çekin me
Herkesin yanında öyle kakara kikiri olunmayacağını bu yaşa geldin anlamadın mı daha? İkinci günden elin adamına öyle samimi samimi konuşursan o da uyarır haklı olarak, napcaktı tebrik mi edecekti? Senin alışık olmadığın için zoruna gitmiş ama yapması gerekeni yapmış. Herkesle öyle samimi olunmayacağını umarım kazık yiyerek değil de mantığını kullanarak anlayabilirsin bir gün.
arkadaş yorumumu silmiş de ona ithafen yazdım
Anlamadım?
Hmmm tamam?
neyi anlamadın knk? kıza yazdım yorumu o da zoruna gittiği için silmiş ben de buraya yazdım
@ysecaan_0 tamam genç sıkıntı yok ama kız rahatsız olduysa yorumundan boş ver takma kafaya
:)
@ysecaan_0 şimdi benim yorumu da silecek
Yorum yazma artık:))
silsin abi, napak zoruna gittiyse yani..
dimi abi?
@ysecaan_0 öyle tabiki genç:)))
Sen bayhan hastasimisim:) yaş kaç senin
yolculuk nereye bey abi
@ysecaan_0 yol nereye götürürse oraya tabelaya bakmıyorum
19 um ben abi
öyle deli gibi bakma başım dönüyoooeooeeeehhhhh
maşallah abi ne güzel
@ysecaan_0 19 yaşındaki adam tanımaz bayanı nereden duydun
neden tanımasın abi? O nasıl laf yahu... Bayhanı tanımayan mı kaldı? Küçükken yarışmadan görmüştüm
@ysecaan_0 ifjrbwjsjs tamamdır. Bayhan fani seni
Evet doğru söylüyorsunuz bakalım ne olacak @Yolcu_bey
Arkadaşın yorumunu sildim çünkü önyargılı ben ne anlatıyorum kendisi ne anlatıyor insan içinde nasıl davrandığımdan değil bir insanın bana söylediği sözlerin nasihat değil hakaret olduğundan bahsettim. Benim bir davranışım olmadı saygısızlık yapmadım fikrimi belirttim. Bunu bana söyleyen kadın birisiydi işimde zaten gülünecek bir iş değil. Senden rahatsız olmamın sebebi bu.
anlıyorum :(
Nerede ne konuşacağını ve nasıl davranacağını bilmediğin için yaşanan şey gayet normal.
Anlamadın gayet de biliyorum ne konuşacağımı ancak şöyle düşün herkesin konuşup öyle değil mi doğrusu ne gibi şeylerin konuşulduğu bir anda evet bende şunu görmüştüm diyorsun bunun nerede ne konuşacağını bilmemekle alakası olduğunu zannetmiyorum. Daha önce çalıştım ve daha önceki çalışma arkadaşlarım benden çalışmamdan çok memnundu. Hiç böyle bir şey duymadım.
Bence ayrıl ya cünkü öyle durumlar olunca ben de cok soguyorum bir daha oraya gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor
Deneme süresindeyim ben ayrılmadan kendileri beni istemediklerini söylerler diye düşünüyorum. Bu olaydan sonra birkaç laflarını hareketlerini hatırladım. Şimdi bunları neden söylediğini anlıyorum kılıf uyduruyor kendince seni bu yüzden almadık diyecek. İşinde iyisin ama üzgünüm şu bu insanları tahmin etmek zor değil