İnsanlar Üzerine?

Herkese iyi günler. 24yaşındayım. Bugün yeni bir işe başladım. İnsanlarla hızlı iletişim kuran hemen gülümseyen konuşan birisiyim. Sıcakkanlıyımdır. Bazen gerçekten çok konuşurum. Bugün ise çalıştığım yerde ki kadrolu yöneticilerden biri bana hemen konuya atladığımı henüz bu kadar yakın olmadığımızı söyledi. Konuya öncesinde bana bir kaç soru sorarak girip sonra böyle yerden yere vurdu gibi oldu. Evet haklı henüz tanışmıyoruz hakkını yemeyeyim gayet kibar konuştu. Ama biz konuşurken yanımızda 2 kişi daha vardı. Başkalarının yanından söylemesi çok zoruma gitti. İşte hep böyle burada olan burada kalır gibi şeyler söyledi sonra şaka ile karışık diğerlerinide katarak konuşma yaptı falan. O konuşurken içimden ne diyor ya bu dedim? Beni rezil etti şimdide espirimi yapıyor? Çok sinir oldum. Üzüldüm. Başkalarının yanında uyarılmak hemde yabancı biri tarafından çok utanç vericiydi. Ama gülümsemeye devam ettim. Ve kendisine haklı olduğunu söyledim. Bence haklı evet ama özel olarak söylebilirdi. Bu gereksiz an benim beynimi gün boyu meşgul etti. Böyle bütün enerjim sömürüldü sanki. Birde deneme süresindeyim yani kendilerine bi hakaret mi ettim saygısızlık mı ettim de bu saçma konuşmayı yaptı anlamadım. Konuşmalarına karışmadım. Herkesin oturduğu yerde herkesin görüşlerini söylediği ortamda bende düşüncelerimi söyledim bunun kendisine olan yakınlıkla ne ilgisi var anlamadım? Yani ne kadar yobaz insanlar var şaşırıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

İnsanlar Üzerine?