Para zaten benim için bir araçtan başka bir şey değil ama senin ailen ve geleceğin için azimle çalışıp para biriktirmeni takdirle karşılıyorum👏🏼👏🏼 umarım düzelecek ve her şey çok güzel olacak✌🏻
Para ihtiyacı karşılayacak kadar olsun saptıracak kadar olmasın.. ben bu fikirdeyim her zaman.. “Az verip aratmasın çok verip azdırmasın” Kimsenin parasına minnet etmem kendime yetiyorum şükürler olsun Hele de erkek parası yemek bana göre değil
Haklısın şimdi çoğu kişide ne ahlak nede ar kalmış, yüzü gözü açılmış çoğunun, Allah bizim yardımcımız olsun, sabır versin bizim gibilere çünkü bu gördüklerimiz çok ağır
Sağlık mı para mı kıyası yapsaydık sağlık derdim onda sorun yok. Sağlıklı oldukça para kazanılır bir şekilde. Paragöz olmayı seçtiğim için beni yanlış yorumlamış olabilirsiniz beklentim lüks içinde yaşamak gösterişli bir hayat sürmek değildir. Bu devirde paranın yokluğu huzursuzluk yaratır mutsuzluğa sebep olur. Para herkese lazım insan gibi yaşayabilmek için.
burada anlatılmak istenen mütevazi olmak aza kanaat etmek, bir dükkanın var çok iyi kazanıyorsun, kalkıpta zincir kuma işte otur oturduğun yerde mantığı bu, enayilik bunu neresinde?
Sorunun amacı zaten ömür boyu kuru soğan yenir mantığında değil✌🏻 elindekinin kıymetini bilmek ve mütevazi olmak amaç yoksa kim lüks bir yaşam istemez ki?
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Para göz değilim, ama ekmek ve soğan kabul edemeyecek kadar realistim.