Kişilik & Karakter Son zamanlardaki ruh haliniz nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor şu profilimdeki yaşımı gördükçe üzülüyorum küçücüktüm burdayken. neyse gecenin parçasını da bırakıyım; Son zamanlardaki ruh haliniz nasıl? Cevapla Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ruh halim kötü 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzel bir ruh halindeyim Huzurlu mutlu şanslı Bir okadarda güçlü 💗 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bugün hiç tadım tuzum yok...Bu ara böyleyim 0 0 Yorumla
Ela_94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mabel Matiz - firtinadayim Ben Aynen o ruh halindeyim 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Okuyunca bi an ben de geçmişe gittim 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. gündüz iyiyiz gece sönük 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sıkılmış, bunalmış.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ruh halim kötü
Güzel bir ruh halindeyim
Huzurlu mutlu şanslı
Bir okadarda güçlü 💗
Bugün hiç tadım tuzum yok...
Bu ara böyleyim
Mabel Matiz - firtinadayim Ben Aynen o ruh halindeyim
Sadece uyumak istiyorumm
Okuyunca bi an ben de geçmişe gittim