Bence insanların %98'i, kişileri dış görünüşüne bakarak hareket ediyor. Bu soruyu sorma nedenim ise Jennifer Lopez'in kızının giyimi oldu. Bu arada hakketen bu gençlikten insanlar nasıl ümitli anlamıyorum skjdhsd

Bence insanların %98'i, kişileri dış görünüşüne bakarak hareket ediyor. Bu soruyu sorma nedenim ise Jennifer Lopez'in kızının giyimi oldu. Bu arada hakketen bu gençlikten insanlar nasıl ümitli anlamıyorum skjdhsd

Çoğu insan hayır, yargılamam diyecek. Çünkü linçlenmek istemiyor çoğu. Ama bunu bilinç dışı yapıyoruz. İstesek de istemesek de bir insana bakıp onu kafamızda bir yere koyuyoruz. Zamanla tanıdıkça, onu gözlemledikçe yanıldığımızı anlıyoruz. Gerçekten farkındalık sahibiysek gidip yanılmışım hakkında falan diyoruz, değilsek de aynı şekilde devam ediyoruz ¢
Zaten çoğu insan olduğu gibi görünmediği için hep bir show var. Ayrıca böyle böyle herkes aynı şeyleri sever oldu aynı düşünceye sahip oldular. Kısaca robotlaştık sayılır.
Farkındayım zaten o zamandan beri soğudum insanlardan. Bir de robotlar işimizi alacak diye korkuyorlardı cfbxvb birer robot oldular bile ne ironik
Yazdığını okuyunca aklıma direkt charlie chaplin "modern zamanlar" filmi aklıma geldi sdsd. Sistem insanları robotlaşmaya itti. Düşünücek vakitleri kalmadı.
cfbxvfb öyle
Eyw bibot
Trip mi bu bana gönderme mi 😅
Hayır yahu bota teşekkür ettim teşekkür de mi etmeyek
Et tabii 🙄
Bulunduğum şehirde bir gün eşofman ve spor şekilde gezdim.
Birde kaliteli birtakım elbise aldım öyle çıktım gezdim.
Bizim toplumumuz sonradan görmedir kızı erkeği hiç kimse kelimelere bakmaz düşünceye bakmaz ve çoguda ön yargılı.
Bu insana bişey anlatılmaz bunları hakettiklerine bırakıcan 😂👍
Cevap
16Cevap
Ben dış görünüşe önem vermem, kişi kendisi önem versin, bakımlı olsun ama olduğu gibi mutlu olsun bana ne yani
Yargılamıyorum diyen yalan söyler.
Kimin nasıl göründüğü pek umrumda değil
Hayır hiç bir insanı dış görünüşüne göre yargılamam. bir insanın giyimi bize bilgi vermez. bunu sadece düşüncesiz insanlar yapar.
İlişkilerde öyle başlamıyor mu?
İnsanlar birbirini dış görünüşüne bakarak sevmiyor mu?
Sonrada yapmıyormus gibi ben iç güzelliğe önem veriyorum gibi inandırıcı bir şey söylemeye çalışıyorlar hatalarını ortebilmek için.
Yerine göre giyinmeyenleri yargılarım tabii ki. Okula hastaneye bikini ile gelenleri tabii ki yargılarım. Bazıları o kadar iğrenç giyiniyor ki plajda mıyız ya da ciddi ortamda mıyız onu unutuyorum.
Asla.
O kişinin özgür iradesi ne isterse onu giyer.
Yargılayınca hemen senin istediğin gibi mi giyinecek yani😂çok saçma.
Cahil kafası değil de ne?
Annesiyle yer değiştirmiş gibi. Çünkü annesi kokoş giyiniyor çocuğa nefretlik gelmiştir sadeliği tercih etmiş sjsjsjs
Vasfiye nine aklıma geldi 😅
Eğer fakirliktense yargılamam lâkin mbür türlü yargılarım. Her yere eşofman ve taytla gidenlere tilt oluyorum.
Ben samimiyetle söylüyorum kıyafetiyle kimseyi yargılamam. Sadece yüz ifadelerinden ve bakışlarından çıkarım yapıyorum
Yargılamam kimseyi ama bazılarının tarzı garip geliyor. Fakat gidip de altına saldırgan yorumlar atanlardan değilim. Öyle mutluysa onu giysin.
Yargılamıyorum. Beni çok yargıladılar bundan dolayı bıktım usandım. Yargılayacak potansiyelde insanlarla da asla muhatap olmam.
Hayır ama bence herkes kendi yaşından küçük veya büyük giyinmesi tuhaf
güldür güldür show daki Naime değil mi bu?😂
Herkes ön yargıyla yaklaşır olmuş çıplaklığı harika bir şey sanır olmuşlar
Yargılamam diyen yalan söylüyor bunun kanıtına her gün varıyorum.
Ergenlik zamanlarda kimlik arayaşında ama açılır o kızda annesi gibi.
Yargılıyorum. Baştan aşağı dış görünüşümüz bizim hakkımızda bir fikir verir
bu kızı görünce bu haliyle bende istemsizce yargıladım yani 😅
İnsan şaşırıyor o kadar kıyafet içinde o kadar zenginlikte neden bunlar diye sdsd
güya farklı görüncekler 😆
Çok farklı olmuş :D
Aşko tipi değil de bakımsız falansa istemsizce
Hayır
Belki evet belki hayır
Herkes yargılıyor maalesef
Hiç yargılamadım yargılamamda
Bazen evet genelde affedici bir yargılama olur
Merhaba , ben yargılamam ama yargılayan çok :(
Dış görünüş karakteri yansıtır yargılarım yani.
Yargılarım. Yargılamam diyen insan bile yargılar.
ben yargılamam
Yargılamam
Yargılamadım yargılamamda.
umrumda degil ici önemli
Ister istemez
Yargılamıyorum
Asla yapmadım
Kesinlikle hayır
Yargılamam.
Hayır
Kimseyi yargılamam
Yargılamam