Kendinize baktığınızda dürüst olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yer yer dürüstlükten dem vurup kayıplara yol açtığı söylense de, insana en çok yakışanın yine dürüstlük olduğu kanaatindeyim.

Kendinize baktığınızda dürüst olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yer yer dürüstlükten dem vurup kayıplara yol açtığı söylense de, insana en çok yakışanın yine dürüstlük olduğu kanaatindeyim.

Evet dürüst bir insanım ne olursa olsun her zaman gerçekleri ve doğruları söylüyorum. bu yüzden de bazen sevilmiyorum çünkü gerçekleri söylemek bazılarının zorunda gidebiliyor.
Çoğu zaman...
Hatta bunun için sorun yaşadığım, tartıştığım bile oluyor etrafımdaki insanlarla.
Duruma göre kılıf uydurmayı sevmiyorum.
Ya dürüstsündür ya da değilsindir.
İnsanların yaptığı kaba göre şekil almak.
Ben şekil almadığım ilk önce düzeltmeye çalışıyorum olmuyorsa o ortamı terk ediyorum.
Ama hiç şaşmaz suçlusu ben oluyorum🤦
Cevap
3Cevap
Bakıyorum ve bunu ciddi söylüyorum. Yalan karşındakinden kotktuğunda başvurulacak birşeydir. Kimseden korkmuyorum. Hoşuma gitmezse hayatıma almıyorum. Dürüst biriyim
Dürüst bir insanım genel olarak ama bu bazı zamanlar yalan söylemek zorunda kaldığım gerçeğini değiştirmez, bunu her insan kabul etmese de genel olarak insanlar bu şekildedir.
tanıdğım bir çoık insandan çok çok daha dürüstüm her konuda
Elimizden geldiğince bazen ufak çaplı beyaz yalanlar olabilir tölere etmeye çalışsam da
Dürüstüm, hatta biraz fazla dürüstüm sanırım yeri geldiğinde kalp kırıcı olabiliyorum maalesef
Dürüst olmam gerektiğinde dürüstüm kim zaman dalga geçip giderim yoluma
Hayır çok düzenbazcı bir adamım
Dürüstüm
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?