Ya gördüğümüz rüyalar trilyonlarca yıldır her insan tarafımdan ayrı şey görüldüğü için bu her bir rüya başka insanların yaşamına zemin hazırlıyosa? Yani rastgele şeyler görüyorız kader değil de geçmiş insanların
Rüyasında gördüğü karelerin rastgele birleşmesi ile ortalama bir hayat yaşıyosak? Kader yoksa eğer distropi düzensizlik varsa onca insanım hikayesi nasıl mı yazıldı işte yaşayan varlıkların bir sonraki insanları etkilemesi ile bence. rüyada gördükleri ile bir hayat alanı yaratıyorlar ve onu birisi yaşayacak illaki. Böylece herkes birbirinden etkilenerek birbirinin kaderini yazmış oluyor. İrade dediğimiz şey de aslında Bneim hayatımı oluşturan ve görülen rüyaların hala devam ediyor olmasıdır. sadece geçmişte değil hala insan rüyaları diğer insanların hayatlarını etkilemeye devam ediyor. Ben kaderimi değiştirmek istersem dünyanın değişmesi gerekir. Böylece hayat alanlarının kaderleri değişir. Belki de bazen kendi rüya alanımızdan etkileniyoruzdur. Bu da kaderimi belrler. Bazen gördüğümüz rüyaların gerçek olma sebebi de budur. İradeni kullanacak olmanı görüyorsun aslında. Boş boş yaşayan insanlar rüyalar ile ve distropi gereği rüyalar ile uyarılırlar ve çift insanda aynı şey olmamaması için irade ortaya çıkar. İrade bizim özgün bir hayat yaşamamızı sağlar. Bazen irademiz etkilenir bazen de kendimiz tarafından uyarılır. Asla onu tek basına kullanamayız. Ama tek sahip olduğumuz şey odur. Çünkü bukadar çok distropi içinde insan hayatının değersizliğini biliriz. İrade de bizi diğer insanların alanlarından korur. Ama uyarılarak ve tabiki o da distropi sayesinde olur. Ondan kaçış yok. İrade de distropiden etkilenir. Sadece biz geleceği ya da başka türevden kareleri uyarılma sonucu görürüz. Korunma da burada başlar;senin başına da gelebilir, başkasının başina da...
İlk insanın kaderini de kendisi belirledi ve yavaşça bazı şeyler keşfedildikçe görülip hissedildikçe hatta duyularla bile alakalı düşünce konusunu karıştırmak istemiyorum. İşte alanlar doğdu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer