Psikolojim çok bozuldu benim oyun oynamaktan oyunda saçma kişilere denk gelmekten herşeyden çok sıkıldım keşke ölsem her şey bitseee
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen monotnlukdan sıkılmış hemen pes etme hayatını güzelleştirmeye çalış
Olmuyorr
Olmayan senin karamsar lığın kalk bi silkelen , değişik şeyler yap
Evet benim psikolojim çok bozuldu oyun yüzünden zayıfladım bu gidişle intihara giderim çöktüm resmen
Oyun harici bi. aktive bulmak lazım sana
Nasıl bir aktivite herşeyi unuttum
Evden bi atman lazım kndini arkadaş ortamına gir , evden çıkamıyorsan ev içinde hobi bul bu hem kafanı dağıtır hemde psikolojini düzeltir
Keşke benim dertlerim de böyle olsa, tek derdim oyunda denk geldiğim saçma insanlar olsa.
Keşke tam anlatamadim
Lol de 2 el dereceli kaybedince ben sjsjsj
Bende pubg bu araa
1 sene oldu bırakalı gelmeyi de düşünmüyorum. Hayatımdan 5 sene aldı hain kostok
Bu oyunmu kendin için çok büyük iyilik yapmışsın ben birde Rank kssiyordum kasaba kadaar öküz pislik kişiler denk geldi sinirim bozudk ya benim birde küfürlü konusuyorlar ne cinsler
😁 sende bırak oyun artık berbat halde
Bırakamıyorum bir öneri ver ya
Bi anda bırakacaksın başka türlü olmuyor sil gitsin
Olmuyor şu an :( herşeye çok sinir oluryom
Yani normal insan denk gelmiyordu ben bıraktığımda o kadar emek harcayıp çöp oluyordu
Evet çok haklısın umarım birgün silerim o oyunu birakarim bidaha hiç dönmem eskiden oynamıyorum zaten lanet gelsin kapansin
O oyun kapanmaz maddi getirisi çok. Biran önce bırakmanız ümidiyle
O oyuna youtubetler ya da yabancılar jazaniyorduriyor zaten çoğu insan bırakıyor oyunu oyun zaten basli başına pahalı neyse bu oyunu dengesizler oynuyor zaten aklı başında olan oynamaz zaten bende dahil
Sende yol yakınken bırak :)
Deniycemmm :((((
Deneme kes at
Nasıl ama ilksen oomuyorrr
Tamam senin amacın bırakmak değil belli oldu
Bırakırım elli yaşıma kadar oynamam sanirimmm
Shshsjs torunlarla pubg oynarsın sen
Hayat oyundan mı ibaret anlamadım
Değil ama çok kaptırdım birileriyle oynuyorum onlarada artık sinir oluyorum saçma davranıyorlar birde erkeklerle oynuyorum
Ne oynuyorsun
Pubg oynuyorum lanet olsun oynadığım güne
Bırakın şu pubgyi ya kaç yıl oldu 😄 kendine yeni hobiler ve ilgi alanları yaratmaya çalış otur film izle kitap oku tek başına çık daha önce gitmediğin bir yere git gez otur bişeyler yap yeter ki. Faydasını görürsün bak tecrübe etmiş biriyim.
Sende oynuyordum sanırım ya ben bıraktım tekrar girdim şu an da çıkamıyorum saçma şekilde ama birakicam birgün ya kesin ya da evlendiğinde kesin bırakırım burada gitmedigim bir yer olduğu sanmıyorum haklısın:(
Ya oyunu bırak demiyorum onu da oyna ama bu kadar hayatının merkezine koyma çok vakit geçirme bir saat oyna çık onun haricinde eğer okuyorsan ders çalış geleceğin için çabala bugün mutlu değilsen yarın mutlu olmak için çabala
Haklısın Cook
O zaman gerekeni yapacaksın yani 😄
Ya ne diyosunn
Ne demişimm
Canım sıkkın
Neden
her şey çok mutsuz ediyor beni
Mutlu olmayı deniyor musun
Olamıyorum çok biktim
İlgini biraz başka şeylere kaydırsan bişeylerden zevk almaya başlarsın ve bakış açın biraz olsun değişir
Başka biseye ilgim yokki benim hayat berbat zaten saçma :((
Sen kaç yaşındasın
Takma benzer şeyler hepimizde var
Lol mu yoksa
Yok pubg
orada sinir olunmaz genelde veletler var neye sinir oluyorsun
Ne birey evli büyük kişiler var ya velet var ama diğerlerinde denk geldi kötü kötü konuşuyorlar çok pislikler
Ben normal sesleri ne tahammül edemiyorum muteliyorum girince direkt ;D
Noldu mesela
Birileriyle oynuyorum oynamama gereken kişiler birde hepsi erkek saçma davranışları var
Yürüyolarmı
Birisi yürüyordu evet biri daha evli aslında bana hayatım dedi geçen ne alaka ben safim herkesle oynamam gereke ya bu yüzden hataliyim ben
Ya yyok bişi olmaz abartma
Pubg oynamış kesin.
Evet çok belli
Ben de söverek çıktım biraz önce shdhdhd
Bana ne tipler denk geliyor ya küfürlü çok dijir oldum hepsi gebersin diyorum beddua
Ulaş