İlk kez öpüştüm pişmanım, işin içinden çıkamıyorum?

22 yaşındayım, şu zamana kadar tek bi sevgilim olmadı, teklifler falan oluyordu sürekli ama ben istemedim. Hep aklımda gerçekten aşık olduğum güvendiğim biriyle ilklerimi yaşamak ve ciddi düşünmeden bunları yapmamak vardı. Yakın bi arkadaşım zamanla benden hoşlandığını söyledi, kendisi fiziken beğenmediğim biriydi zamanla aşık olmaya da inanmadığım için olmaz dedim ona, bir süre sonra flörtleşmeler başladı, o kadar ince ince işledi ki güveniyordum da ona çok, önce saçımdan alnımdan küçük küçük öperdi, çok da iyi bi insan her zaman yanımda ben de hiç ters tepki vermedim kıyamadım ona. Ama bu iş yakınlaşmaya gitti, o yaklaştıkça elimi yanağımı sevdikçe hormonlar dengeye girdi, o anki hissi heyecanı sevdim, en sonunda öpüştük ilk kez biriyle öpüştüm. Ama ben ona aşık değilim, onunla evli düşünmüyorum kendimi, o bana benimle gelecek düşündüğünü söylese de ben içimden gelerek ona sevgilim diyemem sevdiğimi söyleyemem. Çok pişmanım en başa gidebilsem ve baştan tavrımı koruyabilseydim diyorum, kendi içimde şans verdim ama olmadı bence olmayacak, o zamanla seveceksin diyor ama. Artık kendimi düzgün olmayan bi kız olarak görüyorum, ondan önce ben erkek eli değmemiş aklı başında biriyken şimdi herkes gibi oldum bu düşünce içimi yiyor. Hiç yok uğruna birini öpmüş olduğumu kabullenemiyorum. Artık ilklerimi beraber yaşayabilceğim biri beni istemez benim de içime sinmeyecek hiç. Off napacağım :( çok üzgünüm

İlk kez öpüştüm pişmanım, işin içinden çıkamıyorum?